braza 03.03.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czy dotarł do Ciebie mój mailik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dotarł, już odpowiedziałam. Napisałam wypracowanie na zadany temat i czekam na ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dotarł, już odpowiedziałam. Napisałam wypracowanie na zadany temat i czekam na ocenę. Ocena 6 z plusem!!!! Poważnie!!!! Teraz muszę tylko wziąć głęboki oddech i zastanowić się nad kolejnością realizacji. Co ważniejsze i na czym mogę prędzej zacząć choć trochę zarabiać. Na chwilę obecną to z myśleniem logicznym u mnie gorzej niż u szympansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Spokojnie, zdasz dzisiaj egzamin, oblejesz ten fakt, wytrzeźwiejesz i wtedy dopiero zabieraj się do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Spokojnie, zdasz dzisiaj egzamin, oblejesz ten fakt, wytrzeźwiejesz i wtedy dopiero zabieraj się do myślenia. A może na nietrzeźwo lepsze pomysły się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Co Wy knujecie, dziewczynki? Szepniecie coś na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Co Wy knujecie, dziewczynki? Szepniecie coś na priva? Pomysł na ... ale nie Winiar Podeślę na maila, tylko czy masz worda, bo Agduś nie mogła odczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja mam worda, ale to było jakoś dziwnie spakowane. Wyszedł mi strasznie dłuuuugi list, skaładający się w większości z kolorowych infprmacji w nawiasach. Pomiędzy nimi były na czarno sensownie poskładane literki, z których wynikały Brazowe plany. A ja, jak to polonistka, napisałam na ten temat wypracowanie. A zresztą potem, sprzątając, wpadłam jeszcze na kilka innych (sprzątanie doskonale wpływa na myślenie). Podeślę je.PS. Może podeślij Depeesi też te moje. Niech zaopiniuje, ewentulanie coś dorzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No to ki piorun, jak to się spakowało Następnym razem napisze od razu w mailu, nie będę się wygłupiać!!! Podsyłaj Agdusiu moja, podsyłaj!!!! Masz jeszcze coś do posprzątania Ja później to wszystko zbiorę zu zamen i będę główkować. Do Depeesi wyślę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 He, no to ja czekam na te przesyłkie! Worda mam, nawet tego najnowszego!!! Bedziem czytać i główkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Zbieraj, wybieraj i... do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Podeślę jutro, bo teraz Veruni łazienkę próbuję urządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 To Ty urządzaj, a ja idę się pławić w swojej - nie do końca urządzonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.03.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Agduś a ja wrócę do tematu rolet jeśli masz jeszcze cierpliwość One nie mają kaset? nie ma problemu przy otwieraniu okien? Kasety sa odstajace i nie pozwalają na pełne otwarcie skrzydeł bo poprostu sie nie mieszczą w otwór okienny. Jak Wam się one sprawują? Z czego sa wykonane? Gdzie je zamawialiście? Ciekawa jestem Twoich opini teraz, jak je dłuzej już używacie. Dziękuje za wszelkie niezbedne i pomocne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Te rolety nie mają kaset. Mieliśmy ten sam problem i właśnie dlatego wogóle nie wchodziły w grę rolety z kasetami. Nawet te kasety reklamowane jako "najmniejsze" nie mieściłyby się w naszych oknach.Cała roleta mieści się pomiędzy profilami okiennymi na szybie. Nie zwęża okna, ale trochę je skraca (im dłuższa roleta, tym bardziej - zmierzyłam: balkonowa 6,5 cm), bo po otwarciu cału materiał zwinięty w harmonijkę jest na szybie u góry.Bardzo podoba mi się ta opcja zazdrosek, czyli roleta zaciągana i od góry i od dołu (za niewielką dopłatą). Mamy takie w łazienkach i w pracowni, ale te ostatnie to przez pomyłke wysyłającego, bo zamawialiśmy normalne i za normalne zapłaciliśmy.Jeżeli podobają Ci się rolety w formie plisy, to nie widzę przeciwwskazań. Nasze sprawują się znakomicie. Firma wysyła próbki materiałów za darmo.My zamawialiśmy tu: http://www.allegro.pl/item327488674_plisy_zaluzje_plisowane_plisse_od_producenta_.htmlNa pewno i inne firmy takimi handlują. Wpisz w wyszukiwarkę "rolety plis" albo "plisy". Zapytaj od razu, czy wyślą próbki materiałów, jedna firma odmówiła, więc z nich zrezygnowaliśmy, bo nie potrafię na podstawie tylko zdjęcia w internecie wybrać koloru i faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Oby zdrówko dopisałoBy jajeczko smakowałoBy babeczka nie tuczyłaAtmosfera była miłaBy zajączek uśmiechniętyPrzyniósł radość w ten dzień święty http://www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/wielkanoc_kompozycja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ze świątecznego korzystam zwyczaju,By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w majuI życzyć Wam naprawdę z całą serdecznościąBy święta napełniły Wam duszę radością http://kartki.net.pl/kartki/3/97.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.03.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/187/1b855ab2c9cc6169.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts