Arctica 15.05.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 U mnie za rok... matura nie aligatory:lol: a zamiast chloru to tlenować!!! Tfu... ozonować... zresztą wsiora w dno:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2015 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Ozonowane baseny dla aligatorów zamiast chlorowanych jako rekompensata za osuszenie bagien i zamienienie ich w równo przystrzyżone trawniczki z domkami i ogródkami??? No nie wiem czy na miejscu aligatora poszłabym na to. Ja wolę basen, ale one chyba bagienka jednak. U mnie następna matura za pięć lat. Wcześniej test kompetencji i egzamin gimnazjalny za dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Moje dzięcie co prawda nie gada z prędkością karabinu maszynowego ale też chwilami bredzi Od poniedziałku (jeszcze nie wiem, od której) zapominam o maturach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2015 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Oj, jeszcze nie zapomnisz. Wyniki dopiero 30. czerwca!Masz jakieś plany na 7-17 lipca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Raczej nie, pod koniec lipca mam zamiar ruszyć z łazienką. Rozumiem, że w tym czasie przyjedziecie, a później kiedy, w połowie sierpnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2015 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Jeszcze nie jestem pewna, to taki zarys planów. Opiekę nad domem mamy od 6 lipca i tak sobie myślimy, że możemy zawieźć do Gdyni papiery Weroniki i Cię nawiedzić, poczekać na wynik rekrutacji, upić się z radości albo z rozpaczy i ruszyć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2015 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 A proszę Was bardzo!! Jeno pić będziecie sami, ja mogę palić - z radości lub rozpaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.05.2015 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Dla Ciebie też się coś znajdzie do picia: http://pasternak.kielce.com/wp-content/uploads/2012/10/szampany2.png Palenie się nie liczy, bo palisz też bez okazji. Podlałam wczoraj ogródek, nie wierząc w prognozy, które kolejny raz zapowiadały deszcz. I teraz wszyscy mają do mnie pretensje, że te burze to moja wina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Ale to palenie będzie specjalne - ubiorę się odpowiednio - albo w czerń albo kolorowo - i już będzie wyjątkowo!!!! Nie chcę byc niewdzięczna od tych szampaników wolę jednak pepsi ... cytrynową .... Ja chyba będę musiała podlać jutro, dzisiaj ledwo pokropiło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 hehe, Agdus jak i ja zaklinanie deszczu poprzez podlewanie, niezly patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.05.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 No! To przynajmniej winę za burze można podzielić na dwa! Braza, to my Ci nalejemy pepsi do butelki po szampanie i będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.05.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Coś tam niby padało ale burzy nie ma. Od tego pseudo-szampana też wolę pepsi, stanowczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.05.2015 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Ten pseudo-szampan to taka jakby oranżada, ale gorsza. Przeczytałam właśnie dzisiaj artykuł na temat tego, co jemy. Wniosek - najlepiej przejść na odżywianie energią kosmiczną.A najbardziej trującym pokarmem jest łosoś z hodowli, czyli co drugi łosoś w sklepie. Łeb w łeb idą z nim wszelkie małże i ostrygi, ale inne ryby i mięso niewiele lepsze są. Co nie znaczy wcale, że wege mogą czuć się bezpiecznie, bo z nabiałem, warzywkami i owocami wciągamy całe mnóstwo trucizn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 mozemy podzielic mi tam wsio jedno, u nas caly czas pada, trawa jakby zielensza, jak dla mnie moze padac jeszcze 2 dni, nie robi mi to roznicy i tak mam robote biurowa do piatku. ale sobota mus ladna ma byc bo do mamy jade dac jej nowy krzak rozy z okazji Dnia Matki. jedzenie - temat rzeka, powiedzcie mi co teraz jest zdrowe, bez chemii itp. ale bardzo lubie lososie wedzone, pstragi z hodowli, malze krewetki i inne owoce morza, moze bede swiecic po ciemku:lol2: tez wole cole jak szampana chociaz proseco pijam chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 dobra to na trzy dzielimy winę bo ja też podlewałam przedwczoraj a od wczoraj burze i deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 "letka" okaze sie ta wina:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 no cheba by trzeba do DPS-i podskoczyć i jakbyśmy tak we trzy podlewać zaczęły to z tydzień by u Niej polało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 eee za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 ale jaki dobry uczynek normalnie ten szczypiorek do nieba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts