Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ozonowane baseny dla aligatorów zamiast chlorowanych jako rekompensata za osuszenie bagien i zamienienie ich w równo przystrzyżone trawniczki z domkami i ogródkami??? No nie wiem czy na miejscu aligatora poszłabym na to. Ja wolę basen, ale one chyba bagienka jednak.

U mnie następna matura za pięć lat. Wcześniej test kompetencji i egzamin gimnazjalny za dwa lata.

Jeszcze nie jestem pewna, to taki zarys planów. Opiekę nad domem mamy od 6 lipca i tak sobie myślimy, że możemy zawieźć do Gdyni papiery Weroniki i Cię nawiedzić, poczekać na wynik rekrutacji, upić się z radości albo z rozpaczy i ruszyć dalej.

Dla Ciebie też się coś znajdzie do picia:

http://pasternak.kielce.com/wp-content/uploads/2012/10/szampany2.png

Palenie się nie liczy, bo palisz też bez okazji.

Podlałam wczoraj ogródek, nie wierząc w prognozy, które kolejny raz zapowiadały deszcz. I teraz wszyscy mają do mnie pretensje, że te burze to moja wina!

Ale to palenie będzie specjalne - ubiorę się odpowiednio - albo w czerń albo kolorowo - i już będzie wyjątkowo!!!!

Nie chcę byc niewdzięczna od tych szampaników wolę jednak pepsi ... cytrynową ....

Ja chyba będę musiała podlać jutro, dzisiaj ledwo pokropiło ....

Ten pseudo-szampan to taka jakby oranżada, ale gorsza.

Przeczytałam właśnie dzisiaj artykuł na temat tego, co jemy. Wniosek - najlepiej przejść na odżywianie energią kosmiczną.

A najbardziej trującym pokarmem jest łosoś z hodowli, czyli co drugi łosoś w sklepie. Łeb w łeb idą z nim wszelkie małże i ostrygi, ale inne ryby i mięso niewiele lepsze są. Co nie znaczy wcale, że wege mogą czuć się bezpiecznie, bo z nabiałem, warzywkami i owocami wciągamy całe mnóstwo trucizn.

mozemy podzielic mi tam wsio jedno, u nas caly czas pada, trawa jakby zielensza, jak dla mnie moze padac jeszcze 2 dni, nie robi mi to roznicy i tak mam robote biurowa do piatku. ale sobota mus ladna ma byc bo do mamy jade dac jej nowy krzak rozy z okazji Dnia Matki.

jedzenie - temat rzeka, powiedzcie mi co teraz jest zdrowe, bez chemii itp. ale bardzo lubie lososie wedzone, pstragi z hodowli, malze krewetki i inne owoce morza, moze bede swiecic po ciemku:lol2:

tez wole cole jak szampana chociaz proseco pijam chetnie :D