anirac 21.03.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Agdus - Zycze masy usmiechu, duzo ciepla i samych trafnych wyborow. Na Swieta i nie tylko A zeby sie rymowalo (co prawda czestochowsko): W dniu Wielkanocy życzę Ci mocy, zero zmęczenia, dużo natchnienia, serca szczerego, domu ciepłego. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej nocy. A ze do Krakowa masz blisko - to idz na Emaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Baaardzo dziękuję za wszystkie życzenia!!! I nawzajem życzę wiosennych, radosnych, pogodnych, kolorowych, ciepłych Świąt, mnóstwa pyszności i silnego zajączka (coby dużo prezentów mógł unieść). Może być ten zajączek: http://kartki.net.pl/kartki/3/95.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.03.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1803.JPG życzy Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzień Dobry Ja też wpadłem zobaczyć co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Święta się skończyły, śnieg stopniał...W domu przybyło małe conieco. Z rzeczy jeszcze niepokazywanych: drzwi do szafy w wiatrołapie, podłoga w pom. gosp., szuflady w naszej szafie, listwy korkowe na połączeniu linoleum i mozaiki drewnianej, kolory na ścianach w pokojach kubusiowym i różyczkowym. W planach na najbliższy czas: szafy w pokojach dzieci, oklejenie tapetą drzwi szafy w wiatrołapie (tapeta już kupiona) i ostatni szlif w tym pomieszczeniu (plany gotowe), malowanie w dolnej lazience i w holu (przedtem - tu uśmiech do panów tynkarzy - wyrównanie ścian).Mam jeszcze ciekawostkę, którą obserwuję zafascynowana za każdym razem, gdy jedziemy przez Zielonki. Wreszcie zrobiłam temu zdjęcie. Pokażę w komentarzach Brazy, coby więcej osób mogło się nad tym zjawiskiem zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 No no plany odważne!!!!! No to pozostaje tylko zakasać rękawy i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A ja chcę dowodów!!!! Zdjęć, znaczy się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A ja chcę dowodów!!!! Zdjęć, znaczy się!!! A co - jescze dowodów nie wymieniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A ja chcę dowodów!!!! Zdjęć, znaczy się!!! A co - jescze dowodów nie wymieniłaś? Się nie wymądrzaj, tylko bierz się za zwalanie kilogramów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A ja chcę dowodów!!!! Zdjęć, znaczy się!!! A co - jescze dowodów nie wymieniłaś? Się nie wymądrzaj, tylko bierz się za zwalanie kilogramów nie mam konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A ja chcę dowodów!!!! Zdjęć, znaczy się!!! A co - jescze dowodów nie wymieniłaś? Się nie wymądrzaj, tylko bierz się za zwalanie kilogramów nie mam konia Ja też jeszcze nie, ale w stadninach mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 nie wiem czy bym sie odważył wsiąść na konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A ja chcę dowodów!!!! Zdjęć, znaczy się!!! Nooo dooooobra, zrobię kiedyś te zdjęcia i może nawet wkleję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 nie wiem czy bym sie odważył wsiąść na konia No ale przecież, kiedy już Braza zacznie zapraszać gości do swojego gospodarstwa,to się odważysz!!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A ja chcę dowodów!!!! Zdjęć, znaczy się!!! Nooo dooooobra, zrobię kiedyś te zdjęcia i może nawet wkleję... Może Ty Kobieto zastanów się, co piszesz Ja chcę te kubusie i różyczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Wieeeeem, że chcesz... Mooooże juuutroooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Wieeeeem, że chcesz... Mooooże juuutroooo... Zwariuję z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Eeee tam, od raaazu zee mnąąą! Toooo mooojeee połąąąćzeeeeenieeee z inteeeerneeeeteeeem dziiiisiaaaaaj taaaaak szaaaaleeeeńczoooo szyyyyyybkoooooo dziiiiiiłaaaaa, żeeee naaaaweeeet nieeee próóóóbuuujęęęę sięęęę braaaać za wkleeeejaaaanieee zdęęęęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Jeśli ono tak szaleńczo szybko działa, jak napisałaś, to faktycznie, lepiej dac sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts