wu 23.06.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 no niech pada ale u Arcti albo DPS-i:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Noooo, u mnie mogłoby już przestać, jak rany!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.06.2015 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Tymczasem padało u mnie, wcale nie pytając wcześniej, czy tego chcemy. Chwilowo nie chcemy, bo jest wystarczająco mokro. Czy to by nie mogło jakoś tak bardziej na zmianę się robić? Albo susza, albo plucha! No ale skoro w ogrodzie nic nie robię, to szyję. Moja torebka zaczyna nabierać kształtu. Kiedy ją skończę, to zabiorę się znów za króliki, ale tylko na chwilę, bo przecież poduchy patchworkowe z sowami trzeba skończyć, zanim one mnie skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 U mnie pada właściwie bez przerwy od tygodnia. Czereśnie mi gnija na drzewie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.06.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 u mnie pada nie pada czasem słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.06.2015 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Czereśnie dawno zeżarliśmy. No, dzisiaj znalazłam kilka ostatnich.Dzisiaj nie padało, nawet słońce chwilami wychodziło. Lubię taką pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.06.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 acha... zimno i bez deszczu. Musiałam kwiatki na balkonie podlać Ja chcę lata, bo pod namiotem uświerknę przy takich temperaturach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Moje czereśnie gnija na drzewie - chamstwo! Już miałam nadzieję dzisiaj rano, bo nawet coś podobnego do słońca świeciło (chyba, ze ktoś żarówkę zamontował ...) a tu psińco!! Pochmurno i na deszcz się zanosi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Dzisiaj nie padało, nawet słońce chwilami wychodziło. Lubię taką pogodę. tak jak u nas, ok. 19-20 stopni, tak lubie najbardziej, nie mecze sie ani goracem ani zimnem koło nas przy drodze w gąszczu dzikich lilakow rosnie dzika czeresnia, 5 lat co najmniej dwa razy dziennie kolo niej przejezdzam i wczesniej nie zauwazylam, nie swiadczy to dobrze o mej spostrzegawczosci, ale biore to na karb ze była osłonieta lilakami, teraz maz z sasiadami krzaczory powycinal pod poszerzenie dojazdu to i panna czeresnia oczom mym pieknym sie ukazala. obrosnieta owocami juz dojrzalymi, z drabiny trzeba jednak zrywac, bo wysoko. ale ma juz amatorów - szpaki rąbią az milo, normalnie wczoraj przystanelam, bo nigdy nie widzialam szpaka w akcji, jaki przemiał jak cos zostanie to chyba mozna sie taka czeresnia poczestowac? teren dziki pod przyszła droge nalezy do gminy, chyba mnie nie skroja za pare owoców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Pewnie, że możesz, toż to w tej chwili jest czereśnia wszystkich .... a zwłaszcza szpaków ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2015 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Ja bym nie pytała, tylko szybko stawała do wyścigu ze szpakami. One i tak mają przewagę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.06.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 no, nie muszą mieć drabiny moich (dziewięciu) czereśni nie zjadły, bo za młoda czereśnia i za giętka, spadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Z moich nie spadają nawet sójki ... a kochają czereśnie tak samo jak ja!!! Ba! Dzięcioły też w nich gustują - co za cholera jakaś, przecież ptaki to nasionka i drobne robaczki powinny pochłaniać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 a co sie dziwisz, ptak tez czlowiek, witamin potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.06.2015 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jasne, ale mógłby sobie ich szukać dalej od naszych ogrodów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.06.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 no ale gdzie ma szukać jak i na dziko ludzie obiorą owocki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Dobry wieczór Państwu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 pełna kulturka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Aguś dzięki Ci o Wspaniała:hug: do tej pory szczękę zbieram:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.07.2015 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Wusia, ja tak mogę jeszcze dłuuuugo. Prawie skończyłam królika dla Brazy, ale jeszcze Wam nie pokażę - niespodzianka ma być. Dodam jedynie, że tego wyczynu nie powtórzę. Skoro tak wszyscy pytacie, to napiszę, że matura zdana. Nawet nieźle. Ciekawa jestem, czy pani z matematyki doznała jakiegoś dyskomfortu, kiedy się okazało, że uczennica, której z łaski wielkiej postawiła dwóję, ma siódmy w szkole wynik z matury z matmy... Obawiam się, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts