Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tymczasem padało u mnie, wcale nie pytając wcześniej, czy tego chcemy. Chwilowo nie chcemy, bo jest wystarczająco mokro. Czy to by nie mogło jakoś tak bardziej na zmianę się robić? Albo susza, albo plucha! No ale skoro w ogrodzie nic nie robię, to szyję. Moja torebka zaczyna nabierać kształtu. Kiedy ją skończę, to zabiorę się znów za króliki, ale tylko na chwilę, bo przecież poduchy patchworkowe z sowami trzeba skończyć, zanim one mnie skończą.

Dzisiaj nie padało, nawet słońce chwilami wychodziło. Lubię taką pogodę.

tak jak u nas, ok. 19-20 stopni, tak lubie najbardziej, nie mecze sie ani goracem ani zimnem :D

koło nas przy drodze w gąszczu dzikich lilakow rosnie dzika czeresnia, 5 lat co najmniej dwa razy dziennie kolo niej przejezdzam i wczesniej nie zauwazylam, nie swiadczy to dobrze o mej spostrzegawczosci, ale biore to na karb ze była osłonieta lilakami, teraz maz z sasiadami krzaczory powycinal pod poszerzenie dojazdu to i panna czeresnia oczom mym pieknym sie ukazala. obrosnieta owocami juz dojrzalymi, z drabiny trzeba jednak zrywac, bo wysoko. ale ma juz amatorów - szpaki rąbią az milo, normalnie wczoraj przystanelam, bo nigdy nie widzialam szpaka w akcji, jaki przemiał:jawdrop: jak cos zostanie to chyba mozna sie taka czeresnia poczestowac? teren dziki pod przyszła droge nalezy do gminy, chyba mnie nie skroja za pare owoców? :D

Wusia, ja tak mogę jeszcze dłuuuugo.

Prawie skończyłam królika dla Brazy, ale jeszcze Wam nie pokażę - niespodzianka ma być. Dodam jedynie, że tego wyczynu nie powtórzę.

Skoro tak wszyscy pytacie, to napiszę, że matura zdana. Nawet nieźle. Ciekawa jestem, czy pani z matematyki doznała jakiegoś dyskomfortu, kiedy się okazało, że uczennica, której z łaski wielkiej postawiła dwóję, ma siódmy w szkole wynik z matury z matmy... Obawiam się, że nie.