EZS 17.08.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 z namiotem?? te kraje akurat znam "punktowo" to znaczy samolot- hotel -szybkie zwiedzanie- sprawy zawodowe. Chętnie bym popatrzyła Waszymi oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.08.2015 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Z namiotem, oczywiście.Kiedy się trochę ogarnę, poopowiadam i pokażę. Muszę najpierw przeglądnąć zdjęcia i zrobić z nimi porządek. Że o porządku w ogrodzie nie wspomnę. Na razie piorę, piorę, piorę... i próbuję wrócić do rzeczywistości. Jeszcze mamy zamiar wyskoczyć na kilka dni na Roztocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 A u mnie sucho, gorąco i baaaardzo wietrznie ... Moje rośliny mają ekstremalny test na przetrwanie ... Zdjęcia morza poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2015 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Zdjęcia morza są. Były robione specjalnie dla Ciebie. Naprawdę! Dziewczyny przy okazji każdego pobytu na plaży przypominały, że mamy zrobić zdjęcia dla Cioci. No to robiliśmy i one same robiły... Na razie są w tatitopku, muszę wreszcie je wyiskać, ściągnąć, pooglądać i w ogóle porządek zrobić. Póki co, robię inne porządki, miotając się od plewienia do prania i ogarniając różne aspekty domu w przelocie.No nie, żebym tak zasuwała bez przerwy! W końcu są jeszcze wakacje! Byliśmy sami na "Idolu", a dzisiaj z dziećmi na "W głowie się nie mieści". O pierwszym pisałam już, że dobry. Drugi też niezły, chociaż Piksar miewał lepsze, ale do łez rozbawiła mnie ostatnia krótka scenka przedstawiająca psychikę kota. Dziewczyny też od razu uznały, że to wymyślił ktoś, kto ma kota.A teraz dziewczyny mają Gościa.O kurczę, zapomniałam, że pranie trzeba powiesić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 A wieszaj sobie pranie ... na zdrowie .... Gociowi powiedz, że za tę informację o żurku ma .... przechlapane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.08.2015 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Sama powiedz. Dzisiaj będzie leczo i belgijskie frytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2015 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Powiedziałam, a co myślisz!!! Daleko jest, to się nie boję !! Leczo i frytki (nawet belgijskie) do mnie nie przemawiają, ale nie waż się wspomnieć o bułeczkach i pizzy ... Andrzejowych oczywiście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.08.2015 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Frytki były zwykłe, bo się dziewczynom nie chciało robić belgijskich. A leczo jest i czeka aż odpoczniemy po frytkach.Pokręciło mnie całkiem! Jak ja się po tym Roztoczu będę turlała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.08.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Przeniosłam się to z poradami Weź olfen. Albo w ostateczności ibufen. Raczej nie tyle cię pokręciło, ile ucisnęłaś sobie nerw wychodzący z kręgosłupa. I zrobiło się zapalenie. Bez przeciwzapalnych nie przejdzie. Ciepło tak średnio, lepiej krio czyli zimno, ale tego w domu nie ma. Spróbuj się poprzeginać, czy jakaś pozycja kręgosłupa (przeprost, przegięcie) przyniesie ulgę - zwykle to pozycja odwrotna od tej, co nabroiła, obłóż się poduszkami i w takiej bezbólowej pozycji leż. Szybciej przejdzie. Ale liczba dni zależy od stopnia ucisku i czy da się odbarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.08.2015 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Ewa, jesteś niezawodna. Jutro poślę Andrzeja po ten olfen, a teraz każę komuś poszukać ibufenu. Chyba mamy w domu.Nie mogę się schylać na stojąco, ale na siedząco mogę, odwrotnie nie (znaczy odchylać do tyłu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.08.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 przy staniu masz wyprostowane nogi. Jak się schylasz, to naciągasz nerw np kulszowy. Jak zegniesz nogi, to nie naciągasz, więc na siedząco jest lepiej. Co nie zmienia faktu, że chodzi o znalezienie pozycji kręgosłupa, przy której ból mija. Pewnie u ciebie odgięcie do tyłu albo poduszka pod lordozę lędzwiową, sama musisz sobie wybadać i tak się ułożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Trzymaj sie ciepło Agduś. Obawiam się, że Olfen jest na receptę ... a może już nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.08.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 faktycznie, przejrzałam 7 stron leków z diclofenakiem i wszystko na receptę! Ibufen słabiutki jest, ale na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.08.2015 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Mam koleżankę w aptece - może jakoś się da załatwić? No bo do lekarki się nie dostanę przed środą zapewne.Diclofenak dobrze mi się kojarzy, kiedyś zapalenie ścięgna załatwił mi błyskawicznie. Czym by zaszantażować Bożenkę? Starość nie radość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.08.2015 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Aguś no żebyś miała bliżej do mnie to różnym dobrościami dysponuję w zadowalającej ilości na obolały kręgosłup:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 I jak teraz, ulżyło trochę czy ni hu hu ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.08.2015 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Ulżyło. Poza tym bez szantażu zdobyłam diclofenak i mam zamiar błyskawicznie wrócić do formy. Tylko nie mogę sobie piwka do pizzy wypić...Stare łaskawie wyraziły zgodę, żeby Magda z nimi została i nawet mam cichą nadzieję, że jutro wieczorem nie dostanę smsa z informacją typu "one mnie tu zabiją", więc jedziemy w trójkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Ryzykantka z tej Madzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.08.2015 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Oj, lekko nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.08.2015 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 No ledwie mi się udało zaległości nadrobić...Co się dzieje? Całe forum jakby zapadło w sen zimowy! PS. Jak widać, przeżyłam wyczyny.Magda też przeżyła i nie narzekała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts