braza 27.03.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No dobra, to ja czekam na tego Kubusia w różyczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dzisiaj spędziłam upojny dzień na strychu przekopując worki z ciuchami. W efekcie nikt w pokojach dzieci nie posprzątał (na dole zresztą też) i się nie nadawały do pozowania. Za to prawie się przekopałam! Jutro dzień w przedszkolu, na basenie i na karate...No sama mam ochotę wielką wreszcie porobić te zdjęcia i pokazać, bom ciekawa, czy się komuś spodobają pokoiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 W tej chwili czuj się usprawiedliwiona, ale nie wiem, czy długo mi ta uprzejmośc zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2008 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Staję sobie rankiem w holu (po odprowadzeniu dzieci) i sama nie wiem, co mam robić!!! Tyyyyle możliwości, a każda taka kusząca... Tylko czemu ten czas tak za...la???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Staję sobie rankiem w holu (po odprowadzeniu dzieci) i sama nie wiem, co mam robić!!! Tyyyyle możliwości, a każda taka kusząca... Tylko czemu ten czas tak za...la???!!! Hol masz duży to i miejsca do myślenia od groma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Agduś, do przemyślenia takich trudnych spraw to kawa jest potrzebna i fotel wygodny, bez tego nic nie wymyślisz. Ty stajesz na środku i dlatego Ci niw wychodzi wymyślanie jak tu zatrzymać czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 To ja się przywitam Depeesia, znowu lezę za Tobą jak gęś za Wodzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ło matko, Brazunia, monitor oplułam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ło matko, Brazunia, monitor oplułam!!! To się odwracaj, bo później tylko sprzątania od ch...y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2008 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 A tam sprzątania od razu... Najpierw trzeba przemyśleć w fotelu, co zrobić najpierw! Ja np. dzisiaj wykombinowałam, że najpierw zjem śniadanko!O kurde, miałam pralkę włączyć.Zaraz wracam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 A tam sprzątania od razu... Najpierw trzeba przemyśleć w fotelu, co zrobić najpierw! Ja np. dzisiaj wykombinowałam, że najpierw zjem śniadanko! O kurde, miałam pralkę włączyć. Zaraz wracam! A ja to sobie wykombinowałam, że odkurzę z lekka, bo psica linieje i ... znowu mi prąd wyłączyli - drugi dzień z rzędu ... i tak się skończyło moje kombinowanie. Teraz mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Powinnam trochę tu ogarnąć, alem wypompowana po tym basenie. No i czas najwyższy wziąć łopatę, coby zeskrobać błotko z drogi przed domem. Nie będzie to łatwe, ech... gdyby tam był asfalt a nie kamyczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Jest parę rzeczy, któe powinnam zrobić, czeu nie!!!! Np.: okna brudne ... ale mam to gdzieś, chyba pojadę z córcią na konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Szału dostanę z tą klawiaturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Rozumiem Cię doskonale! Moja ma fanaberie i czasem np. nie zauważa użycia klawisza "u" albo "z", albo spacji...Już nawet pytałam na forum, czy ktoś ma klawiaturę, z której jest zadowolony, ale jakoś nie było odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Jak już informowałam u siebie odłączyło mnie od świata... Ta moja zaczyna właśnie od pewnego czasu świrować, chyba pora wymienić ją na nowszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 28.03.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Że tak się wtrącę - co Wy tak o tym sprzątaniu? Od przyszłego tygodnia przesuwamy czas to będzie przez chwilę jedna godzina więcej Agduś, na to karate to sama też chodzisz, czy tylko dzieci męczysz? Aaaa, i przypomniało mi się - gdzie zamawiałaś okna? Bo albo nie doczytałam, albo nie pisałaś? Bo jestem właśnie na etapie przegryzania sie przez oferty kilku firm i kota już dostaję, więc może odgapię od Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 O sprzątaniu to pogadać zawsze można, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Byle nie wpadać w nadgorliwość i nie zabierać się za sprzątanie. Pogadać można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 No i na gadaniu właśnie u mnie się kończy ... Dzień dobry, po cukier dla konia wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts