EZS 18.09.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 dołożyłam jedno zdjęcie z Amsterdamu Spotkałaś te toalety? Jak chcesz, to je wywalę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2015 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Takich nie widziałam. Podobne, ale jednak nieco bardziej dyskretne, bo w kształcie ślimaka. Czemu miałabyś wyrzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.09.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 nie wiem. ale dla kobiet nie było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2015 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Ciekawe,czemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 No właśnie, też mnie to intryguje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2015 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) Widziałam kiedyś ładny obrazek ilustrujący ten problem, ale nie mogę go znaleźć. Znów wpadam w szał szycia - jedna poduszka skończona - ta z trójkątów z sowami, dwie zwykłe uszyte wczoraj, w planach skończenie drugiej z trójkątów, uszycie dwóch zwykłych, dwa króliki, dwie sukienki wikińskie, skończenie torebki (muszę to przemyśleć), kolejne króliki, patchworkowa narzuta w stylu marynistycznym... Wystarczy? Na jakiś czas na pewno. A przy okazji, jeżeli macie ochotę dostać ciekawe próbki różnych rzeczy, to wejdźcie na stronę trnd. Kiedyś się zarejestrowałam, bo koleżanka rozdawała próbki i opowiedziała, co to. No i załapałam się do "projektu Monte Snack". Dostałam fajną paczkę z kanapkami (były zapakowane w styropianowy termos z suchym lodem, który oczywiście dziewczyny wykorzystały do pokazów naukowych dla sąsiedzkich dzieci). Połowa kanapek dla nas (czytaj dla dzieci, chociaż my też spróbowaliśmy, co utwierdziło mnie w przekonaniu, że nie lubię), połowa do rozdania. Taki marketing szeptany. Jak się domyślacie, rozdanie 12 kanapek nie jest żadnym problemem, a zdegustowanie drugiej takiej porcji też dziewczynom nie sprawiło kłopotów. One, oczywiście, utwierdziły się w przekonaniu, że lubią. No i jeszcze satysfakcja po pokazach dymu! Gerda też miała ochotę na Monte. Jak wytłumaczyć kotu, że czekolada jej szkodzi??? Edytowane 21 Września 2015 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 noooooooooo Ty jak łapiesz ADHD to na maksa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 No... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 nooooooooooo Kochana przed Mikołajem będziesz mieć branie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2015 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Przed Mikołajem zakopię się gdzieś głęboko i nikt mnie nie wyciągnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 wystarczy że się odpowiednio zabezpieczysz;) jakieś 50 sztuk powinno styknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2015 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 To ja jednak wolę się zakopać... Mam w planach królika-gotkę dla Weroniki, królika black and white dla kuzynki Weroniki, królika-Meksykanina dla nas (kupiłam fajny kapelusz i zrobię na drutach poncho) i jeszcze kilka innych. Mikołajowe czapki dla królików też mam, ale wtedy mnie nie znajdziecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 hmmmmm to może ja zakupię i Ci wyślę wypchanie dla nich:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2015 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Wypełnienia kupiłam duży zapas. Materiały też jakieś mam. Gorzej z czasem - jakoś nie widziałam go nigdzie do nabycia. Nawet na Allegro nie ma, czyli chyba się nie da kupić. A gdzie zachwyty poduszką??? Wiesz ile czasu zajęło pokrojenie materiałów na te malutkie trójkąciki i pozszywanie ich do kupy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 no jasna ciasna nie widzę nigdzie poduchy:( tylko króliczki:( to skąd mam wiedzieć że trójkąciki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 aaaaaaaaaaaa bo Ty edytowałaś wysoko:P no pełen szacun, ja cierpliwa jestem ale chyba by mnie trafiło przy wycinaniu i szyciu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2015 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Edytowałam w czasie, kiedy Ty pisałaś pierwszą odpowiedź. Mnie też mało nie trafiło, ale jakoś się udało. Druga poduszka też prawie gotowa, znaczy to, co najgorsze, gotowe - trójkąciki pozszywane w bloki. Teraz trzeba "tylko" pozszywać bloki i materiał w sowy w całość, wyciąć podszewkę, przepikować po szwach, wszyć zamek i doszyć tył. A w torebce czekają trójkąciki na jeszcze dwie mniejsze poduszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Matko, ja to bym chciała taką poduszkę!!!!!!! Agduś, co mam zrobić??? (tylko nie przeginaj .....) Czy mogę to wrzucić na swojego szajsa???? A co, niech wiedzą, jaką mam zdolną Psiapsiółę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 ja to bym taką z samych trójkącików zdecydowanie przygarnęła:lol: dooooobra znikam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Rany... ja się denerwuję od samego patrzenia na te trójkąciki Szacun za cierpliwość Wyroby mi się podobają... i przśmieszne kjójiki i sowy poduszkowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts