Agduś 23.09.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 No, podyskutujcie sobie jeszcze fachowo,a ja posłucham... Ja tam jezdem jednostką autonomiczną (no, prawie...). Młode same zdecydują, gdzie zamieszkają, i my sami zdecydujemy o sobie. Braza, wiem, że Borne blisko Brazoczyska, więc może przemyśl przeprowadzkę do Kołobrzegu, co?Zresztą ja się nie upieram, jeszcze może mi się odmienić, bo planów B itd. mam cały alfabet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 jest jeszcze trialowa wersja Malwarebytes Anti-Malware - tez calkiem niezly, szybko skanuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2015 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Dobra, na razie otworzyłam tamten link i zapodałam Andrzejowi, że ma przystąpić do działania. A ja pójdę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 AdwCleaner usuwa tylko te właśnie badziewia typu stron i przeglądarek, niczego więcej nie ruszy. CCCleanera mam i używam od czasu do czasu i na szczęście jeszcze niczego sobie nie usunełam bez sensu. Też idę spać, a co mi .... W kwestii przyszłości ... też mam parę planów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Na razie żadne działania nie zostały podjęte, bo późno było. Dzisiaj pewnie też będzie późno... Wikińska sukienka się szyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 O, nie zauważyłam, że to moje komentarze. A miałam napisać u siebie, że się dziecko zaczęło pakować i dotarło do niej i do nas, że ona naprawdę wyjeżdża z domu i będzie nas odwiedzała, a nie mieszkała tutaj, i to strasznie dziwne jest, i trudno się przyzwyczaić. A teraz międli koty na zapas, bo w akademiku pewnie nie będzie miała okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Moje dziecko pakować się będzie jutro, część rzeczy wyślę pocztą do mojej Kuzynki, Córcia odbierze, gdy już się zadomowi. Do mnie jeszcze nie dociera .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.09.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ewa, czy to oznacza, że dotrze ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.09.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Będzie musiało. Agduś ma lepiej, bo jeszcze dwie ma na stanie. Takie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2015 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 No, takie życie...No, mam łatwiej... Dziecko dotarło i się zadomawia. Zachwycona widokiem z okna pokoju zażyczyła sobie przysłania lornetki. I nie tylko - już mam całą listę.I w ogóle jest pozytywnie.Lodówkę nabyły, a mama koleżanki (mniej wyrodna od nas, bo przywiozła dziecko osobiście do akademika, przywiozła zakupioną składkowo przez dziewczyny lodówkę i zabrała je na zakupy do IKEI, gdzie nabyły towary pierwszej potrzeby. Do mnie już dotarło, że dziecko wyfrunęło, ale przyzwyczajać się jeszcze będę czas jakiś. Może młodsze będą studiowały gdzieś bliżej? A póki co spędziłam trzy dni na szyciu sukienek wikińskich i takiegoż płaszcza dla nich. Płaszcza jednego, bo i tak skończyłam go dzisiaj o wpół do czwartej w nocy. Może kiedyś powstanie drugi, jak ochłonę. Kolejne Pola Chwały za rok.Teraz na mnie czekają dwa króliki na cito i już będę mogła wreszcie skończyć drugą poduszkę z trójkątów i rozgrzebaną torebkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 normalnie masochistka:rotfl: ale przynajmniej nie będziesz ciągle rozmyślać o Pisklaczku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2015 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Czemu masochistka? Gdyby mnie to nie bawiło, to bym nie szyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 no pewnie że tak ale taka zbiorówka temu co szyć nie potrafi wydaje się okrucieństwem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2015 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Ależ ja nie potrafię szyć!!! Ja umiem tylko zszywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 no powiem Ci że wspaniale Ci to zszywanie wychodzi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.09.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 świetne, szczególnie z płaszczem. Musisz się chyba postarać o drugi, albo choć jej jakąś atrapę noża za pas daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Obie mają u pasa noże - autentyczne pukko z Finlandii. Drugi płaszcz uszyję. Na razie mam materiał na fartuch dla Małgo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.09.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 a teraz dojrzałam, faktycznie obie mają TAk sobie myślę, mają fajnie i nie fajnie. Fajnie, bo masz super pomysł a one super strój. Nie fajnie bo... to ty go robisz. Jakby same, to pewnie by nie miały stroju a może by miały? Nie dowiedzą się tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts