Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

No, podyskutujcie sobie jeszcze fachowo,a ja posłucham...

Ja tam jezdem jednostką autonomiczną (no, prawie...). Młode same zdecydują, gdzie zamieszkają, i my sami zdecydujemy o sobie.

Braza, wiem, że Borne blisko Brazoczyska, więc może przemyśl przeprowadzkę do Kołobrzegu, co?

Zresztą ja się nie upieram, jeszcze może mi się odmienić, bo planów B itd. mam cały alfabet.

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AdwCleaner usuwa tylko te właśnie badziewia typu stron i przeglądarek, niczego więcej nie ruszy. CCCleanera mam i używam od czasu do czasu i na szczęście jeszcze niczego sobie nie usunełam bez sensu.

Też idę spać, a co mi .... W kwestii przyszłości ... też mam parę planów !

O, nie zauważyłam, że to moje komentarze. A miałam napisać u siebie, że się dziecko zaczęło pakować i dotarło do niej i do nas, że ona naprawdę wyjeżdża z domu i będzie nas odwiedzała, a nie mieszkała tutaj, i to strasznie dziwne jest, i trudno się przyzwyczaić. A teraz międli koty na zapas, bo w akademiku pewnie nie będzie miała okazji.

No, takie życie...

No, mam łatwiej...

Dziecko dotarło i się zadomawia.

Zachwycona widokiem z okna pokoju zażyczyła sobie przysłania lornetki. I nie tylko - już mam całą listę.

I w ogóle jest pozytywnie.

Lodówkę nabyły, a mama koleżanki (mniej wyrodna od nas, bo przywiozła dziecko osobiście do akademika, przywiozła zakupioną składkowo przez dziewczyny lodówkę i zabrała je na zakupy do IKEI, gdzie nabyły towary pierwszej potrzeby.

Do mnie już dotarło, że dziecko wyfrunęło, ale przyzwyczajać się jeszcze będę czas jakiś. Może młodsze będą studiowały gdzieś bliżej?

A póki co spędziłam trzy dni na szyciu sukienek wikińskich i takiegoż płaszcza dla nich. Płaszcza jednego, bo i tak skończyłam go dzisiaj o wpół do czwartej w nocy. Może kiedyś powstanie drugi, jak ochłonę. Kolejne Pola Chwały za rok.

Teraz na mnie czekają dwa króliki na cito i już będę mogła wreszcie skończyć drugą poduszkę z trójkątów i rozgrzebaną torebkę.

a teraz dojrzałam, faktycznie obie mają :)

TAk sobie myślę, mają fajnie i nie fajnie. Fajnie, bo masz super pomysł a one super strój. Nie fajnie bo... to ty go robisz. Jakby same, to pewnie by nie miały stroju a może by miały? Nie dowiedzą się tego ;)