Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie byłabym taka pewna - może nawet nie zauważył, co zrobił, mógł ciepnąć popielniczką odruchowo. A teraz opowiada o wariatce, która go koktajlem zaatakowała albo o napalonej podfruwajce, która go tak ostro rwała.

Uff, o aukcji dowiedziałam się, kiedy już trwała, więc siadłam wczoraj do szycia i dzisiaj właśnie skończyłam. Ups, to było przedwczoraj, wczoraj, a skończyłam dzisiaj. Nie zauważyłam zmiany daty. No dobra, już wiem, ile czasu trzeba na uszycie trzech królików (w tym dwa w wersji lux) - otóż przedwczorajsze popołudnie, wczoraj całe przedpołudnie i cały wieczór (do północy). Dzisiaj już tylko robiłam zdjęcia i wklejałam. Można podziwiać i licytować.

Tarcia, Ty się nie martw, Twój królik leży spokojnie i czeka. Nawet przy okazji został z rozpędu trochę scalony, ale nadal nie ma twarzy i świeci gołym tyłkiem.

po pierwsze zrozumial, bo oberwal z komentarzem, nie ciepnal odruchowo, bo nie wywala sie odruchowo zawartosci popielniczki, moze peta ale nie calej zawartosci, co sobie pomyslal - mam to w nosie, za bardzo mnie zdrażnil. a wczesniej rano jakis palant w bmw z rejestracja SB pizgnal plastikowa butelka z czyms centralnie w szybe, po prostu za duzo tego zlego. a ja nerwowa ;):cool:

o kroliczka sie nie boje, licytuje teczowego :) ty sie nie boj tez o nalewke, bede dwie produkowac :D

Ja się o nic nie boję, goście pojechali, niewyspana jezdem, a to działa na mnie bardzo wyluzowująco i niełatwo mnie teraz zdenerwować.

Kwiat lotosu na gładkiej powierzchni jeziora...

Dziurawe szamba, wylewanie szamba na sąsiednią łąkę, wywożenie śmieci do lasu, wywalanie ich wszędzie wokół siebie i narzekanie, że taki brud wszędzie... - to takie polskie, niestety. I najwyraźniej normalne, bo wciąż czuję, że jednak jesteśmy w mniejszości - ci niesprytni, niezaradni, głupio uczciwi. I nie wierzę, żeby za naszego życia, albo za życia kogokolwiek, kogo znamy (z noworodkami włącznie) to się zmieniło w naszym pięknym kraju.

Za oknem brzydko, zimno, w kominku się pali... Jeszcze tylko jakieś winko i mogę siedzieć... Rozgrzeszyłam się na dzisiaj ze wszelkich aktywności, ale może jeszcze mi odbije? Ostatnie cukinie zebrałam i mam zamiar sałatkę szwedzką zrobić, bo mi ta poprzednia smakuje, i ogórki po meksykańsku z cukinii.

A na razie ekspresu do kawy idę szukać.

Dla mnie ma jedną wadę - nie można używać kubków wyższych niż 8,5 cm, a ja lubię kawę z kubka. Będę musiała wybierać te niższe, a w chwili gwałtownej potrzeby kawy to ja mogę nie być zdolna do wybierania...

Poza tym jest w porządku. Taki albo czarny.

Gagaty mają (mieli?) Krupp'a z młynkiem ii z ustawieniem czasowym. Na większe kubki też! Sama bym taki kupiła jeno cena to już pod trzycyfrową podchodzi ....

A propos cen: czy któraś robiła zakupy (licytowała) na sknerus.pl? Ludziska sobie chwala, za grosze można kupic ekstra towary. Weszłam tam ale kompletnie nie wiem, o co kaman:bash: