EZS 09.10.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Tarcia, nie rozumiem przekazu. Co ci zrobił? Co mu zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 krotko: on wyciepal za okno prosto we mnie zawartosc popielniczki z samochodu, ja mu sie tylko odwdzieczylam zawartoscia kubka z koktajlem mlecznym. mam nadzieje, ze zrozumial przekaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2015 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Nie byłabym taka pewna - może nawet nie zauważył, co zrobił, mógł ciepnąć popielniczką odruchowo. A teraz opowiada o wariatce, która go koktajlem zaatakowała albo o napalonej podfruwajce, która go tak ostro rwała. Uff, o aukcji dowiedziałam się, kiedy już trwała, więc siadłam wczoraj do szycia i dzisiaj właśnie skończyłam. Ups, to było przedwczoraj, wczoraj, a skończyłam dzisiaj. Nie zauważyłam zmiany daty. No dobra, już wiem, ile czasu trzeba na uszycie trzech królików (w tym dwa w wersji lux) - otóż przedwczorajsze popołudnie, wczoraj całe przedpołudnie i cały wieczór (do północy). Dzisiaj już tylko robiłam zdjęcia i wklejałam. Można podziwiać i licytować. Tarcia, Ty się nie martw, Twój królik leży spokojnie i czeka. Nawet przy okazji został z rozpędu trochę scalony, ale nadal nie ma twarzy i świeci gołym tyłkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Każdemu, kto wyrzuca śmieci gdzie popadnie kazałabym sprzątać za darmo "stąd .... do wieczora"!!!!! Mietłę mi przelicytowali, psia krętka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 po pierwsze zrozumial, bo oberwal z komentarzem, nie ciepnal odruchowo, bo nie wywala sie odruchowo zawartosci popielniczki, moze peta ale nie calej zawartosci, co sobie pomyslal - mam to w nosie, za bardzo mnie zdrażnil. a wczesniej rano jakis palant w bmw z rejestracja SB pizgnal plastikowa butelka z czyms centralnie w szybe, po prostu za duzo tego zlego. a ja nerwowa o kroliczka sie nie boje, licytuje teczowego ty sie nie boj tez o nalewke, bede dwie produkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2015 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Ja się o nic nie boję, goście pojechali, niewyspana jezdem, a to działa na mnie bardzo wyluzowująco i niełatwo mnie teraz zdenerwować.Kwiat lotosu na gładkiej powierzchni jeziora... Dziurawe szamba, wylewanie szamba na sąsiednią łąkę, wywożenie śmieci do lasu, wywalanie ich wszędzie wokół siebie i narzekanie, że taki brud wszędzie... - to takie polskie, niestety. I najwyraźniej normalne, bo wciąż czuję, że jednak jesteśmy w mniejszości - ci niesprytni, niezaradni, głupio uczciwi. I nie wierzę, żeby za naszego życia, albo za życia kogokolwiek, kogo znamy (z noworodkami włącznie) to się zmieniło w naszym pięknym kraju. Za oknem brzydko, zimno, w kominku się pali... Jeszcze tylko jakieś winko i mogę siedzieć... Rozgrzeszyłam się na dzisiaj ze wszelkich aktywności, ale może jeszcze mi odbije? Ostatnie cukinie zebrałam i mam zamiar sałatkę szwedzką zrobić, bo mi ta poprzednia smakuje, i ogórki po meksykańsku z cukinii.A na razie ekspresu do kawy idę szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 u nas zimno ale ładnie na szwendanie po lesie nas kolega wyciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.10.2015 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 a ja dzis popakowalam ksiazki, maz pakuje biuro, szczelilam 3 pranka i futrzaki tez wypralam rzutem na tasme. teraz lezymy na sofce a biale grzdylki spia przytulone. niestety ide rybke pichcic, na pewno jak wroce nie bedzie dla mnie miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2015 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Szukam ekspresu do kawy. Męczące zajęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Nefcia na aukcji polecała ekspres który sobie kupiła ponoć rewelacyjny tylko jak dla mnie cenę ma nieładną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2015 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Jakby tak przecinek o jedno miejsce w lewo przesunąć, to by mi się podobał. Ja szukam takiego do 350 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 no mnie też ten przecinek nie leży bo w takim układzie jak jest to ja bym łazienkę na górze zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 No popatrz - gówniany przecineczek, a taki piękny ekspres zepsuł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 no chamstwo z jego strony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2015 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Chyba jakiś taki będzie, bo przecinek nie bruździ: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 śwagier ma taki i kawa niezła jezd;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2015 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Dla mnie ma jedną wadę - nie można używać kubków wyższych niż 8,5 cm, a ja lubię kawę z kubka. Będę musiała wybierać te niższe, a w chwili gwałtownej potrzeby kawy to ja mogę nie być zdolna do wybierania...Poza tym jest w porządku. Taki albo czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Gagaty mają (mieli?) Krupp'a z młynkiem ii z ustawieniem czasowym. Na większe kubki też! Sama bym taki kupiła jeno cena to już pod trzycyfrową podchodzi .... A propos cen: czy któraś robiła zakupy (licytowała) na sknerus.pl? Ludziska sobie chwala, za grosze można kupic ekstra towary. Weszłam tam ale kompletnie nie wiem, o co kaman:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ale na fotce ma tackę na której stoją kubki i na którą kapie i ją się wyciąga to może można wyciągnąć wstawić wyższy nalać i po ptakach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2015 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Braza, ja nie marzę, ja zamiaruję kupić, więc nie oglądam tych kosmicznych. Wusia, też tak kombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts