Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiem, drogi, wczesniej mialam kapsulkowy i tez kawa mi smakowala. na ten dostalismy wiekszosc kasy dolozylismy ok. 500 wiec az tak nie bolalo. ale kawa jest znakomita i zaleta sa podgrzewane troche filizanki na tacy (ale tylko wtedy gdy robie kawe z mlekiem):rolleyes: tylko wtedy tacka ma funkcje podrzewania filizanek, troche glupio

Kapsułkowego nie chcę, bo lubię zmieniać sobie rodzaje kawy. Fajne są te, które mogą albo mielić ziarnistą albo parzyć zmieloną, ale w przyzwoitej cenie taki ma tylko Clatronic i niestety opinie na jego temat są niezbyt entuzjastyczne. Czasem miewam fazę i mielę kawę ziarnistą w ręcznym młynku, a częściej po prostu parzę zmieloną.

http://emots.yetihehe.com/1/bezradny.gif No, niestety.

Jednakowoż stary całkiem nam wystarczał, a nie miał żadnych luksusów. Przyzwyczaiłam się do kawy bez fusów i głównie na tym mi zależy. Wiem, najtańszym wyjściem jest praska do kawy, ale ona jednak trochę paprochów przepuszcza.

Pewnie dlatego ją odłożyłaś, że ma większą pojemność. Na jedną kawę za duża.

Jak wiesz, w warunkach wakacyjnych jestem w stanie piś fusiastą, ale w domu jakoś mi nie smakuje. Na razie prasuję, bo już nie mam zdrowia do starego ekspresu. Nowy kupiony, czekamy na przesyłkę. Niecierpliwie...

Czy tylko mnie się nie udaje wklejać zdjęć?

O co biega?

Śnieg topnieje powoli, a jutro mamy wolne. Znaczy Magda nie, ale... Strasznie niepedagogiczna jestem. To z lenistwa...

O rrrany, jak ja się jutro wyśpię!!!

Braza, tylko nic nie pisz na temat porannego wysypiania się!

Ekspres podobno już do nas jedzie.

Wklejałaś z internetu czy z komputra?

DSC_0004.jpg

O, to weszło. Spróbuję jeszcze raz tamto.

Tamto nie wchodzi. Mam jedno zdjęcie, którego nie da się wkleić. Było robione tuż przed powyższym, jest zapisane w tym samym pliku, a zachowuje się dziwnie.

DSC_0400.jpg

To pierwsze, to brzozy na sąsiedniej działce wczoraj. Łaziłam i otrzepywałam je ze śniegu, żeby ich nie połamało.

To drugie, to z Holandii. Opowiem w najbliższej przyszłości, bo dzisiaj wciąż mi jakieś wtyczki się psują i w ogóle. Chyba muszę mamitopka przeskanować albo cóś. Straszne dziadostwo te wtyczki adobe!