TAR 11.10.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ja zaszalalam i kupilam ten (male sprostowanie - kupilismy sobie na rocznice slubu) zadowolona jestem, kaweczka pyszna wychodzi, pije lawazze crema&aroma http://www.mediamarkt.pl/ekspres-saeco-hd8752-84-intelia-evo-cappuccinatore-metal,id-969441 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 i przez to że dobre ekspresy takie złe ceny mają to się zadowalam rozpuszczalną;rotfl; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2015 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Wygląda imponująco, ale też ten głupi przecinek... Myślę, że któryś z DeLonghi 220 albo 221 całkiem mi wystarczy. Z wysokością kubka jakoś się będę musiała pogodzić. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.10.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 wiem, drogi, wczesniej mialam kapsulkowy i tez kawa mi smakowala. na ten dostalismy wiekszosc kasy dolozylismy ok. 500 wiec az tak nie bolalo. ale kawa jest znakomita i zaleta sa podgrzewane troche filizanki na tacy (ale tylko wtedy gdy robie kawe z mlekiem) tylko wtedy tacka ma funkcje podrzewania filizanek, troche glupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2015 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Kapsułkowego nie chcę, bo lubię zmieniać sobie rodzaje kawy. Fajne są te, które mogą albo mielić ziarnistą albo parzyć zmieloną, ale w przyzwoitej cenie taki ma tylko Clatronic i niestety opinie na jego temat są niezbyt entuzjastyczne. Czasem miewam fazę i mielę kawę ziarnistą w ręcznym młynku, a częściej po prostu parzę zmieloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.10.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ten moj tez tak ma mieli albo mozna dac zmielona - no ale on nie m przyzwoitej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 http://emots.yetihehe.com/1/bezradny.gif No, niestety. Jednakowoż stary całkiem nam wystarczał, a nie miał żadnych luksusów. Przyzwyczaiłam się do kawy bez fusów i głównie na tym mi zależy. Wiem, najtańszym wyjściem jest praska do kawy, ale ona jednak trochę paprochów przepuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Zgniatarkę zakupiłam, nawet o większej chyba pojemności niż ta Wasza i ... właśnie nieużywaną wstawiłam do cargo ... Ciekawe, kiedy ją wyjmę? No wiem, że nie marzysz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.10.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Pewnie dlatego ją odłożyłaś, że ma większą pojemność. Na jedną kawę za duża.Jak wiesz, w warunkach wakacyjnych jestem w stanie piś fusiastą, ale w domu jakoś mi nie smakuje. Na razie prasuję, bo już nie mam zdrowia do starego ekspresu. Nowy kupiony, czekamy na przesyłkę. Niecierpliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.10.2015 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Śniegu nam nasypało. Rano było całkiem biało, a potem cały dzień prało. Aż mi się wierszem pisze...Zdjęcia chciałam wkleić, ale się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 No to nieźle. Moje dziecko pewnie też "przeszczęśliwe" bo na wschodzie zima szybciej przychodzi .... Ekspres to może i bym zakupiła ale ciągle jest coś ważniejszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.10.2015 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Czy tylko mnie się nie udaje wklejać zdjęć?O co biega? Śnieg topnieje powoli, a jutro mamy wolne. Znaczy Magda nie, ale... Strasznie niepedagogiczna jestem. To z lenistwa...O rrrany, jak ja się jutro wyśpię!!!Braza, tylko nic nie pisz na temat porannego wysypiania się! Ekspres podobno już do nas jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.10.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 sprawdzmy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.10.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 u mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.10.2015 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Wklejałaś z internetu czy z komputra? O, to weszło. Spróbuję jeszcze raz tamto. Tamto nie wchodzi. Mam jedno zdjęcie, którego nie da się wkleić. Było robione tuż przed powyższym, jest zapisane w tym samym pliku, a zachowuje się dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.10.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 z picasy nie z kompa, a jeszcze jedno jak ty wklejasz? bo najprosciej jest przez kopiuj - wklej. z kompa nie lubie, bo mi wlasnie takie male zalaczniki wychodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.10.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=333984&d=1444764106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.10.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.10.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 To pierwsze, to brzozy na sąsiedniej działce wczoraj. Łaziłam i otrzepywałam je ze śniegu, żeby ich nie połamało.To drugie, to z Holandii. Opowiem w najbliższej przyszłości, bo dzisiaj wciąż mi jakieś wtyczki się psują i w ogóle. Chyba muszę mamitopka przeskanować albo cóś. Straszne dziadostwo te wtyczki adobe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Piękny wiatrak!!!! Brzozy też niczego sobie !! Zaraz tam niepedagogiczna ... dziecko też człowiek, należy się od czasu do czasu ... I nic nie napiszę o wstawaniu, bo mnie gnidy dzisiaj obudziły o 6.22! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts