Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Arctica, specjalnie dla Ciebie - KotekRysio i jego logika:

[ATTACH=CONFIG]334705[/ATTACH]

:D:D:D

Mój Ryś jeszcze kurduplasty

xCNDrate0DEBlmxt7jnCqVAmKPKN5cbeJDPa_fBBoNk=w673-h505-no

jakby co to krzycz - usunę:)

Zawsze mi się pamiętało i podobało kotek-Rysiek ale u nas to mójny wymyślił, żeby Ryś mu dać... po tacie... bo jak kocica w lesie załapała to z kim jak nie z rysiem?

Teraz czekam tylko aż mu pędzelki na uszach urosną ;)

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cudny jest! Czemu miałabym krzyczeć? Taż ja na punkcie kotów mam kota!

Jeżeli z lasu, to prędzej ze żbikiem niż z rysiem. Jednak rysie są za duże, a żbiki krzyżują się z kotami bardzo często. Podobno coraz mniej mamy prawdziwych żbików a coraz więcej krzyżówek koto-żbiczych. Gdyby tak tylko żbiki z kotkami domowymi miały dzieci, to pół biedy - najwyżej żbicze kotki w domach by były, ale też i panie żbikowe z kocurami się zadają i po lasach biegają takie mieszańce. Śliczne niewątpliwie, ale...

Żbik - nie żbik, nieważne, cudny jest i łobuziakiem mu z oczu patrzy. A ten krawacik! I skarpetki!

Edytowane przez Agduś

Moje arcydzieła leżą przy kominku. Smoczek czyli Gerda na kocidełku, KotekRysio na zielonym puszystym Carmen obok mnie na sofie. Miśka chyba jeszcze jest na polu, muszę ją zawołać.

Wprawdzie moje są łowne bardzo, ale takiej zdobyczy żaden nie zaliczył. Mogą tylko zazdrościć małemu Rysiowi.

Cudny widok!

Emi służy naszym kotom do ocierania się, ale nie polują na nią.

Krolisie dotarły -sa zarabiste i piekne. Rozespane wyszly z pudelka, Pan Marynarz poczul swiezy powiew morskiej bryzy i stwierdził: wreszcie dotarłem do domu. Teczowy jeszcze niepewny ale zobaczyl rozowa chuste na wieszaku oraz skitlesy na biurku i pomyslal: zapowiada sie niezle teczowe zycie :)

Agdus dziekuje :)