Arctica 20.10.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Arctica, specjalnie dla Ciebie - KotekRysio i jego logika: [ATTACH=CONFIG]334705[/ATTACH] :D:D Mój Ryś jeszcze kurduplasty jakby co to krzycz - usunę Zawsze mi się pamiętało i podobało kotek-Rysiek ale u nas to mójny wymyślił, żeby Ryś mu dać... po tacie... bo jak kocica w lesie załapała to z kim jak nie z rysiem? Teraz czekam tylko aż mu pędzelki na uszach urosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2015 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 (edytowane) Cudny jest! Czemu miałabym krzyczeć? Taż ja na punkcie kotów mam kota! Jeżeli z lasu, to prędzej ze żbikiem niż z rysiem. Jednak rysie są za duże, a żbiki krzyżują się z kotami bardzo często. Podobno coraz mniej mamy prawdziwych żbików a coraz więcej krzyżówek koto-żbiczych. Gdyby tak tylko żbiki z kotkami domowymi miały dzieci, to pół biedy - najwyżej żbicze kotki w domach by były, ale też i panie żbikowe z kocurami się zadają i po lasach biegają takie mieszańce. Śliczne niewątpliwie, ale...Żbik - nie żbik, nieważne, cudny jest i łobuziakiem mu z oczu patrzy. A ten krawacik! I skarpetki! Edytowane 20 Października 2015 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Rysie to macie zarąbiste, z drugiej strony .... przecież wszystkie koty sa wspaniałe!!!! Ładny wiatrak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 "Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem natury" - Leonardo da Vinci był niezmiernie mądrym człowiekiem, skoro tak twierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.10.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Moje arcydzieło oddaliło się na zewnątrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Moje jedno też ale drugie trwa dzielnie w byciu podziwianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.10.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 a moje arcydzieło... znowu coś upolowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.10.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 mam wrazenie, ze Ryś wcale nie rosnie:lol2: maly kurdupl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Upolował i to sporego zwierza!!! Rysio rulez!! Wieczorek dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Moje arcydzieła leżą przy kominku. Smoczek czyli Gerda na kocidełku, KotekRysio na zielonym puszystym Carmen obok mnie na sofie. Miśka chyba jeszcze jest na polu, muszę ją zawołać. Wprawdzie moje są łowne bardzo, ale takiej zdobyczy żaden nie zaliczył. Mogą tylko zazdrościć małemu Rysiowi.Cudny widok!Emi służy naszym kotom do ocierania się, ale nie polują na nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 moja Ruda służy kotowatemu jako łóżko, ocieracz, podgrzewacz i co akurat kotowatemu potrzebne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 O naszą ocierają się przywitecznie Rysiek, Gerda i czasem Miśka. Carmen nigdy - ona jest aryskotratką, chociaż skundlona, a Emi, chociaż rasowa, nie odpowiada Jej Wysokości jako towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Moje arcydzieła też jeszcze nie upolowały takiej zwierzyny i raczej będzie im trudno z moimi gnidami. Co oczywiście nie przeszkadza starszemu arcydziełu walić po pyskach ile wlezie gdy coś jest nie po jej myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.10.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Uwielbiam Was czytać... Psio-kocie tematy zawżdy mnie humorę poprawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Krolisie dotarły -sa zarabiste i piekne. Rozespane wyszly z pudelka, Pan Marynarz poczul swiezy powiew morskiej bryzy i stwierdził: wreszcie dotarłem do domu. Teczowy jeszcze niepewny ale zobaczyl rozowa chuste na wieszaku oraz skitlesy na biurku i pomyslal: zapowiada sie niezle teczowe zycie Agdus dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2015 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ufff, ulżyło mi! Bałam się, że króliki zaczną się źle zachowywać, popiszą brakiem ogłady, rozczochrają po drodze i stracą wdzięk oraz urok osobisty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Sama dobrze wiesz Osico z doświadczenia, że te akurat podmioty zawżdy humor poprawiają! TARcia, o Tęczowym ani słowa ... jeszcze mnie trzęsie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 No chyba, że o trzeciej w nocy poczują nieodpartą chęć wyjścia na pole. Wtedy to nie jest poprawa humoru tylko coś zupełnie inszego. Braza, co Ty masz do tęczowego? Homofobia czy cóś? Nie poznaję koleżanki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Brazunia, wybacz mi o Krolowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.10.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Rudolf nocuje poza domem... wraca łaskawie rano jak się obudzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts