Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No Braza, przecież wiesz, że żartowałam! Nikt by Cię nie podejrzewał na serio.

Mam jeszcze materiał na jednego tęczowego - ostatniego, najostatniejszego.

Kurczę, jeżeli się pogoda nie zmieni, to kawy w sklepach zabraknie chyba!

Po kawie stać mnie na to, żeby siedzieć, oglądać Gwiezdne Wojny i pękać bąbelki (paczka z Allegro przyszła). Ratunku! Dokąd polazła moja inteligencja???

Szukałam tej Twojej inteligencji u siebie ale jeśli nawet się w tym kierunku wybrała, to jeszcze nie dotarła. Gdyby sie pojawiła, to coś jej przekazać??

Już odżałowałam, chociaż panny marudnej z flo w ręku jednak mi szkoda ....

Tarcia, to można całą grupą bąbelkować :)

Patrzę na siebie, jak na pole bitwy.. Atakuje mnie wirus jakiejś pseudogrypy. Nie daję się i mam okresy zwycięstwa a potem znów rusza do ataku i boli mnie gardło. I tak od 3 dni. Tłuczkiem go, tłuczkiem..

a prosze Was bardzo, byleby na meble starczylo do osloniecia.

z tym gardlem to jakas plaga, u nas w pracy 3 osoby, moj maz, w radiu lokalnym tez mowili, ze sporo osob ma problemy wlasnie z gardlem, jakas epidemia jesienna, moze to nie przeziebienie a jakies pylenie, moze grzyby? moje psy ostatnio wracajac ze spacerow jakos tez tak zgnilo-grzybowo smierdza. moze to byc przyczyna?

wiesz co Ewa, moze i wirusy ale na stowe tez grzyby, moja astma i alergia wie kiedy cos "w powietrzu fruwa" od paru dni mam silniejsze ataki i bole w klacie. dzis musialam dodatkowy haust wentolinu sobie zapodac, bo tak mnie dusilo. wrzesien w tym wzgledzie byl bardzo lajtowy.

Pękamy razem z Magdą, niedługo skończymy. Tarcia, chyba jednak nie chcesz, żebyśmy popękały Twoją, bo straci swoją przydatność.

Czy ktoś wie, co to za skrót, który znienacka przenosi kursor linijkę wyżej albo wstecz w tej samej? Kiedyś to miałam, potem sobie poszło i znów właśnie wróciło. Szlag!

U nas alergii nie ma (wystarczająco brudni byliśmy w dzieciństwie ;)), ale Małgo gardło boli już chyba dwa tygodnie. Znaczy właśnie tak pobolewa i przestaje. Coś się snuje.

ale resztki moge wam oddac, juz widze ze za duzo chyba zamowilam, ale balot 100 metrowy 13 zeta kosztowal to wzielam z zapasem na wszelki wypadek. za dzieciaka tez chyba brudna chodzilam, z tego co pamietam po koloniach bylam niedomyta:lol2: alergii nabawilam sie w miescie a astmy od alergii. do bani

nie wiem co to za skrot:rolleyes:

Tylko 13 zeta za taka pękająca super zabawę?????? Ekstra!!!!

Inteligencję kopnęłam w zadek praktycznie w ostatniej chwili, próbowała przemknąć niepostrzeżenie ale nie wzięła pod uwagę moich gnid ... one nawet chrząszczowi nie przepuszczą !!! Złapałaś juz ja, czy jeszcze leci????