braza 23.10.2015 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Agdus, ja i homo...cośtam??? TARcia mi go sprzątnęła na licytacji a później niejaki kontradmirał (a tak marynarzy lubię) śmignął tę płaczliwą marudę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2015 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 no ej ale jeszcze byl zegarmistrz i dwa na zyczenie, trza bylo zazyczyc sobie teczowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2015 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 No Braza, przecież wiesz, że żartowałam! Nikt by Cię nie podejrzewał na serio.Mam jeszcze materiał na jednego tęczowego - ostatniego, najostatniejszego. Kurczę, jeżeli się pogoda nie zmieni, to kawy w sklepach zabraknie chyba!Po kawie stać mnie na to, żeby siedzieć, oglądać Gwiezdne Wojny i pękać bąbelki (paczka z Allegro przyszła). Ratunku! Dokąd polazła moja inteligencja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Szukałam tej Twojej inteligencji u siebie ale jeśli nawet się w tym kierunku wybrała, to jeszcze nie dotarła. Gdyby sie pojawiła, to coś jej przekazać?? Już odżałowałam, chociaż panny marudnej z flo w ręku jednak mi szkoda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Gdyby przylazła, to daj jej kopa i wyślij w drogę powrotną! Panna Marudna jest z tego samego materiału, co Twój, by pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Agdus mam 300 mb babelkow szer. 60 cm alez bys mogla babelkowac:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.10.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Tarcia, to można całą grupą bąbelkować Patrzę na siebie, jak na pole bitwy.. Atakuje mnie wirus jakiejś pseudogrypy. Nie daję się i mam okresy zwycięstwa a potem znów rusza do ataku i boli mnie gardło. I tak od 3 dni. Tłuczkiem go, tłuczkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 a prosze Was bardzo, byleby na meble starczylo do osloniecia.z tym gardlem to jakas plaga, u nas w pracy 3 osoby, moj maz, w radiu lokalnym tez mowili, ze sporo osob ma problemy wlasnie z gardlem, jakas epidemia jesienna, moze to nie przeziebienie a jakies pylenie, moze grzyby? moje psy ostatnio wracajac ze spacerow jakos tez tak zgnilo-grzybowo smierdza. moze to byc przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.10.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 wirusy, wirusy...tłuczkiem je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 wiesz co Ewa, moze i wirusy ale na stowe tez grzyby, moja astma i alergia wie kiedy cos "w powietrzu fruwa" od paru dni mam silniejsze ataki i bole w klacie. dzis musialam dodatkowy haust wentolinu sobie zapodac, bo tak mnie dusilo. wrzesien w tym wzgledzie byl bardzo lajtowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2015 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Pękamy razem z Magdą, niedługo skończymy. Tarcia, chyba jednak nie chcesz, żebyśmy popękały Twoją, bo straci swoją przydatność. Czy ktoś wie, co to za skrót, który znienacka przenosi kursor linijkę wyżej albo wstecz w tej samej? Kiedyś to miałam, potem sobie poszło i znów właśnie wróciło. Szlag! U nas alergii nie ma (wystarczająco brudni byliśmy w dzieciństwie ), ale Małgo gardło boli już chyba dwa tygodnie. Znaczy właśnie tak pobolewa i przestaje. Coś się snuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 ale resztki moge wam oddac, juz widze ze za duzo chyba zamowilam, ale balot 100 metrowy 13 zeta kosztowal to wzielam z zapasem na wszelki wypadek. za dzieciaka tez chyba brudna chodzilam, z tego co pamietam po koloniach bylam niedomyta:lol2: alergii nabawilam sie w miescie a astmy od alergii. do bani nie wiem co to za skrot:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2015 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Kurczę, tyle pękania za 13 zł??? Chociaż lepiej nie, bo bym resztę życia spędziła na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Tylko 13 zeta za taka pękająca super zabawę?????? Ekstra!!!! Inteligencję kopnęłam w zadek praktycznie w ostatniej chwili, próbowała przemknąć niepostrzeżenie ale nie wzięła pod uwagę moich gnid ... one nawet chrząszczowi nie przepuszczą !!! Złapałaś juz ja, czy jeszcze leci???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.10.2015 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Złapałam. Wczoraj mnie dogoniła już w Mieście Najsłynniejszego Peronu. Po pierwszej kawie wróciła. Wprawdzie dzisiaj znów próbowała uciec, ale kawa ją powstrzymała. Grzybów uzbieraliśmy trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Przywiąż ja jakoś bo znowu Ci spieprzy!!!!! A ja nie znalazłam grzybów i chyba się źle z tym czuję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.10.2015 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Maślaki to się wręcz na nas rzucały agresywnie. Podgrzybki były spokojniejsze, a prawdziwek trafił się tylko jeden, za to dorodny wielce. I mnóstwo fałszywych kurek było oraz pięknych muchomorów z bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Muchomorów to i u mnie dostatek! Chwilami łapałam się na zerkaniu ostrożnym jednym okiem, czy przypadkowo krasnoludków pod nimi nie ma, tak bajkowo wyglądają! Krasnoludka nie widziałam, czyli jeszcze jest ze mną dobrze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.10.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Krasnoludków nie widziałam, ale czemu jeden grzybek tak wyglądał? http://cdn2.mowimyjak.smcloud.net/s/photos/t/21550/jak-przebrac-dziecko-za-muchomorka_501082.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.10.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Gruby prawdziwka przeleciał... Strącił mu kapelutek i rozpołowił nogę ale do jajecznicy da się go jeszcze wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts