Arctica 05.11.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 U mnie jest od czterech dni, a okna i tak wrzeszczą może by na nie nie patrzeć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 No to masz, zgodnie z życzeniem wyrażonym u mnie. A do tego jeszcze dołóż owego za tą swoją tajemniczość http://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201103/1299090961_by_DuckSauce_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2015 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Dziękuję uprzejmie. Dzisiaj jeszcze bardziej mi się należy, więc wpadłam na forum teraz, a po powrocie z patchworków idę spać. Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 ta i teraz człek z ciekawości padnie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Bardzo banalnie aczkolwiek szczerze przywitam sie popołudniowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.11.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Wusia, o to chodziło. Witam wieczornie. Też banalnie. Nic mi się nie chce jakoś tak... Jutro będę musiała pokój wielofunkcyjny w kierunku gościnnego przechylić (teraz tam bardziej pracownia krawiecka jest), bo średnie dziecko będzie miało gościa z Ukrainy. Za to potem jadą na tydzień do Krzyżowej, więc ciut później będzie można wstawać (przez te jej dojazdy do Woli musimy wcześniej ją wyprawiać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 hmmmmmmmm czym ja się tak naraziłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 A gość średniego dziecka to w ramach jakiejś wymiany? Fajnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2015 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Wusia, coś by się tam znalazło, ale czemu myślisz, że to z powodu narażenia się? Wymiany to może raczej nie, bo nie wiem, czy chciałabym posyłać Magdę na Ukrainę. No wiem, wojna tylko na wschodzie, ale...Jakiś taki program mają o migracjach - w zeszłym roku mieli napisać o swoich migrujących przodkach, a teraz spotka się młodzież z Polski, Ukrainy i Niemiec i będą o tym rozmawiać, poznawać się i nie wiem, co jeszcze. Spotykają się w Krzyżowej, niedaleko Wrocławia. Niemcy przyjadą prosto tam, a Ukraińcy najpierw zatrzymują się u nas do wtorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2015 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 http://static.fishki.pl/static/posts/96/96192/foto_f02698b63666530e2390e00b4a848b9f.jpg http://img.fishki.pl/static/img/prev_post2.png?v=345def http://img.fishki.pl/static/img/next_post2.png?v=47ch37hr http://img.fishki.pl/static/img/prev_post.png http://img.fishki.pl/static/img/next_post.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2015 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 O, udało się wkleić to zdjęcie! Mogłabym w takim domku mieszkać. Nie rzuca się w oczy, nikt mu nie zarzuci psucia krajobrazu, izolacja cieplna doskonała, tylko o przeciwwilgociową trzeba porządnie zadbać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Super domek, czułabym się po troche jak Bilbo Baggins Fajny pomysł z tą wymiana doświadczeń migracyjnych, można się wiele dowiedzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2015 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 No, też jestem ciekawa. Miejsce wygląda bardzo zachęcająco, informacje o fundacji prowadzącej ośrodek też. Wczoraj Magda zadzwoniła ze szkoły z pytaniem, czy mamy "Ogniem i mieczem" na płycie, bo pani chce im wyświetlić ten film w poniedziałek. Natychmiast przyszło mi do głowy, że to raczej średni pomysł. Magda już się później z panią nie widziała, ma dzisiaj powiedzieć jej, że może lepiej "Sexmisję" im pokazać, skoro ma być polski film... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Brazula Ty jak Bilbo ja jak surykatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2015 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 A ja jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2015 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 "Sekmisja" to bardzo dobry pomysł!!!!!!! Szkoda, że już za późno! A te domki to dla seniorów? Ja jestem za!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.11.2015 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Czemu za późno? Będzie " Vinci", bo dzisiaj widzieli "Damę z gronostajem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 No to namów Panią, ubawią się setnie, na pewno zrozumieją!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.11.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 tia, Ukraińcom Ogniem i mieczem a Niemcom oczywiście Krzyżaków i miła atmosfera gwarantowana. Niemcy nam mogą pokazać w rewanżu ten serial, o którym niedawnio było głośno i w którym z nimi kolaborujemy, nie pamiętam tytułu. Co do domków, fajne ale przypuszczam, że mogą być wyposażone w pająki. No i chyba ciemne troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 A przecie o miłą atmosferę właśnie chodzi, prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts