braza 04.04.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam się serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dobry wieczór! Depeesiu, oczywiście, że się umówimy! Czekam na telefon. Czy się wybierzemy na targi, to się okaże. Weronice zaczął się "sezon startowy" i w każdy weekend ma jakieś zawody. Zobaczymy, kiedy, gdzie i o której. Wyobraź sobie, że wiem, gdzie jest ten wydział leśny! Braza, posłuchałam Cię i nie popływałam dzisiaj. Poszłam tylko pomóc dzieci suszyć. A potem poszłam do lekarza, ale nie z powodu przeziębienia tylko zupełnie innego powodu (ale nie w celach towarzyskich bynajmniej). Lekarz ma na tabliczce przy drzwiach napisane, że przyjmuje w piątki do 13 (i nie tylko w piątki zresztą). Kiedy przyszłam, zastałam zamknięte drzwi, no ale mógł iść sobie piechotą razem z królem. Poczekałam, podeszła pielęgniara, zapytała, na co czekam. Odparłam, że chcę się zalogować do lekarza, a ona na to, że już dzisiaj nie przyjmuje (była 12.25)! Wskazałam na tabliczkę wymownym gestem, a na to śmiertelnie zdziwiona moją naiwnością pani, odrzekła że ten lekarz nigdy nie przyjmuje dłużej niż do 12.00! Rozumicie??? Facet trzy razy w tygodniu zupełnie oficjalnie kończy pracę godzinę wcześniej i wszyscy uważają, że tak ma być!!! Normalnie zatkało mnie! Syknęłam tylko, że to skandal, na co pani od razu skontrowała, że niby o co ja mam DO NIEJ pretensje. Jako żywo do niej nie mam (no chyba że o to pełne przyzwolenie na "zwyczaj" pana doktora). Zaproponowała pewnym siebie głosem, żebym poszła do derekcji. Tylko, o ile wiem, samaja gławnaja derekcja to ten właśnie lekarz! Muszę to sprawdzić, ale jakąś szychą jest w tym śmietnisku dla największych konowałów z całej południowej Polski. Tak czy siak, ja tej sprawy tak nie zostawię. No i siebie nie zostawię w tej, pożal się Boże, przychodni. Niech mi tylko bałwan nie odda w poniedziałek wyniku badania, które zlecił (wyniki trafiają z laboratorium prosto do niego) - nie będę się drugi raz oddawała w ręce wampirów, coby innemu lekarzowi pokazać wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Czy ja już kiedyś mówiłam, że kocham lekarzy Jeśli nie to mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Zadzwonię albo w piatek wieczorem albo w sobotę w ciągu dnia. Już się cieszę na nasze spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Czy Wy musicie tak jawnie, na forum publicznym mnie wkurzać???!!!! Też bym się spotkała... a qurdebelans nie mogę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Haaaaa. a kto u Agduś tydzień siedział, a u mnie ledwie 3 dni wytrzymał, co? Wcale mi Cię nie szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Haaaaa. a kto u Agduś tydzień siedział, a u mnie ledwie 3 dni wytrzymał, co? Wcale mi Cię nie szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.04.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Agduś u Ciebie pozachwalam Twoją kostkę przed domem o czymś podobnym myślę u siebie ale pewnie dopiero za rok i kolorystyka domu podobna tylko u mnie chyba jaśniejszy żołty na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.04.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A dziękuję, dziękuję!Gdy tylko wreszcie powalczymy z ziemią przed domem i wypełnimy koło, pochwalę się kolejnymi zdjęciami. No i po obsadzeniu oczywiście też się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.04.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No to czekam cierpliwie bo efekt końcowy zapowiada się rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.04.2008 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A toś mnie zmotywowała! Może uda się na sobotę zamówić piasek. Pewnie jeszcze tego dnia koła nie zrobimy, bo będziemy glebozgryzać ogródek kwiatowy i warzywnik oraz przyszłą kwietną łąkę, ale jak już piasek będzie, to się kwaśną ziemię kupi i wrzosowisko zrobi.Póki co dosadzam nowe róże w tym zakolu koło garażu. Niech się pną do góry i płożą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 W kole na pewno będzie cudnie, już samo koło jest ekstra, a co dopiero z roślinkami. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.04.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 nie ma to jak dobra motywacja to teraz kciuki za dobrą pogodę trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Cześć, to znowu ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.04.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Agduś a możesz coś napisać kto Ci instalował PC? i jak oceniasz i co sami robiliscie?troszkę się martwię dewastacją świeżo powstającego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.04.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 PC kupiliśmy w Thermogolvie (Jasło), a montował współpracujący z tą firmą p. Kuraszyk (tzn. jego ekipa).Niestety, dewastacji ogródka nie da się uniknąć.Można zamówić usługę kompleksową, ale my sami układaliśmy kolektor gruntowy. Pomijając fakt, że wynajęliśmy złą koparkę łańcuchową i przez to musieliśmy się babrać w glinie, co wspominam jako koszmar, samo układanie nie jest trudne.O całym przedsięwzięciu pisałam w dzienniku, gdzieś tak koło listopada to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 10.04.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 WitamCzy mozesz powiedziec ile zaplacilas za prad od pazdzierniak 07 - marca 08?Jak duzy macie dom w m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.04.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Agduś dzięki no u nas problem bo mamy już bruk i jak tu koparę wpuścić? a ręcznie kopać w piachu to pół biedy ale w glinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam Czy mozesz powiedziec ile zaplacilas za prad od pazdzierniak 07 - marca 08? Jak duzy macie dom w m2? Moi? NIe wiem, ile od października do marca. Rachunki dostajemy za pół roku. Miesięcznie wychodzi niecałe 200 zł (w tym ogrzewanie, cwu, gotowanie, poś, reku i w ogóle wszystko, co na prąd - gazu nie mamy). Dom ma jakieś 156 m2 (licząc po podłogach na górze więcej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A ja dodam, że na cieple nie oszczędzają, wiem z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts