wu 28.11.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 ja dzisiaj kota mizialam kumpeli, leżała jej na rękach kołami do góry, miziałam pod bródką i po szczęce a kota sztywna jak drut, terkotała jak zetor na mrozie, zamknięte oczy i totalny bezruch, jak rękę zabierałam to to tylko łebek w górę, wzrok pełen wyrzutu, ręka wracała kota sztywna znowu:rotfl: normalnie mogłabym tak godzinami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 (edytowane) Nasze koty też pozwalają się kłaść podwoziem do góry tak, jak się nosi niemowlęta na rękach. Leżą w tej pozycji spokojnie i pozwalają się miziać. Najdziwniejsze, że dzieci nigdy nie nosiłam na rękach w ten sposób. A KotekRysio lubi się przytulać jak małpiatka. Obejmuje człowieka przednimi łapkami za szyję, a tylne układa wzorowo, jak dziecko noszone na rękach zgodnie z zaleceniami lekarzy (szeroko nóżki, coby bioderka się dobrze miały). Edytowane 28 Listopada 2015 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 no moja też się daje kłaść kołami do góry ale tamta po prostu jak struna wyciągnięta;) nogi wyciągnięte na całą długość normalnie kot zdechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2015 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Z naszych to Rysio lubi się rozciągać i pokazywać, jak długi może być kot. Gerda też czasem, ale rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 ja dzisiaj kota mizialam kumpeli, leżała jej na rękach kołami do góry, miziałam pod bródką i po szczęce a kota sztywna jak drut, terkotała jak zetor na mrozie, zamknięte oczy i totalny bezruch, jak rękę zabierałam to to tylko łebek w górę, wzrok pełen wyrzutu, ręka wracała kota sztywna znowu:rotfl: normalnie mogłabym tak godzinami;) tak moje oba bialaski robia Nasze koty też pozwalają się kłaść podwoziem do góry tak, jak się nosi niemowlęta na rękach. Leżą w tej pozycji spokojnie i pozwalają się miziać. Najdziwniejsze, że dzieci nigdy nie nosiłam na rękach w ten sposób. A KotekRysio lubi się przytulać jak małpiatka. Obejmuje człowieka przednimi łapkami za szyję, a tylne układa wzorowo, jak dziecko noszone na rękach zgodnie z zaleceniami lekarzy (szeroko nóżki, coby bioderka się dobrze miały). tak robi maly Wicio, i jeszcze w oczy tak gleboko patrzy albo glowke pochyla zeby pocmokac go po niej. moje psy sa bardzo dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2015 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Kocie są po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 troche tak dlatego nazywaja sie psiokoty:lol2: a takie cos fajnego znalazlam przypadkiem az cieplo mi sie zrobilohttp://fisie.pl/fisia,Najlepsi-rodzice,65187.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 a wiesz jakiego mam stracha jak spaceruja po oparciu kanap? nawet Kasti slepaczek.teraz oba wtulone we mnie spia, oczywiscie zajmujac 80% mojej sofy i obowiazkowo nakryte kocykiem i moja reka miziajaca po brzuszkach, jak przestaje to kopia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2015 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Śliczne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 nio a by ktoś pomyślał że to tylko zwierzęta nie, a troskliwsze i czulsze niż niektórzy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Czemu "tylko"?Czasem mam wątpliwości, czy aby zawsze każda istota ludzka jest "lepsza" od każdego zwierzęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 ale większość ludzi tak właśnie myśli, że to "tylko" zwierzęta, że mogą marznąć, być głodne, bite i tak dalej bo przecież to zwierzę ta koleżanka od "sztywnego" kota przywraca mi wiarę w ludzi bo ostatnio przygarnęła ze schroniska ślepego i głuchego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Agdus, na pewno wiem, ze nie. zblizaja sie swieta, my jak co roku od 5 lat zrobimy paczki do schroniska, moze bedzie to karma, moze zapas srodkow na kleszcze albo pakiet witamin, tam wszystko sie przydaje, schrony mowia co im potrzeba. polecam wszystkim takie akcje i od ubieglego roku wszystkie nasze 1% od calej rodziny i firmy przekazujemy na schrony, ja rozliczam znajomym pity za free pod warunkiem, ze moge zadysponowac ich 1%. cos za cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Miarą naszego człowieczeństwa jest stosunek do zwierząt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Bo poziomie człowieczeństwa świadczy własnie stosunek do istot słabszych! A zwierzęta są słabsze: nie mają sądów, prokuratur, policji, my żyjemy w świecie ludzi i damy sobie radę one są bezbronne w tym całym piekle!! Dopiero w tym roku dowiedziałam się, że tuż obok jest przytulisko dla psów. Kobieta sama, na własnej posesji trzyma psy bezpańskie, bezdomne i po prostu biedne! Jedziemy tam z Szanownym i zobaczymy czego potrzebują (poza budami, bo tych ciągle mało) i sie zobaczy!! A 1% juz postanowiłam oddawać na fundacje ratujące konie! Zdjęcia cudowne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.11.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Niestety nie mam najlepszego zdania o naszym społeczeństwie, zwłaszcza jeśli chodzi o zwierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2015 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 (edytowane) Trudno jest mieć dobre zdanie o ogóle, ale na szczęście są szczegóły. A my, oprócz doraźnej pomocy, możemy uświadamiać, przekonywać, uczyć. Delikatnie, bez krzyku, jeżeli jest szansa i nie ma zagrożenia zdrowia zwierzaka, albo mniej delikatnie.Zauważyłam, że koszyki na karmę dla schronisk w sklepach się zapełniają, więc jednak są ludzie gotowi pomagać, choćby w tak łatwy sposób. PS 1% też na konie. + smsy Dla ludzi o mocnych nerwach film o tym, jak bawi się "pan stworzenia" https://www.youtube.com/watch?v=ZnignpbX7eg Edytowane 29 Listopada 2015 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Zaczęłam to ogladać i ....moja agresja wzrosła do bardzo niebezpiecznego poziomu!!!! Ponoć już od dłuższego czasu w Hiszpanii działacze ochrony zwierząt walczą z tym zdziczeniem - nie boję się użyć tego sformułowania!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.11.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Przezornie nie oglądam. Agresję, okrucieństwo i skłonności do wykorzystywania mamy w genach. W stosunku do ludzi obowiązuje nas "dylemat więźnia". Do zwierząt nie. Zwierzęta ratuje ucywilizowanie. I jedni są bardziej cywilizowani, inni mniej. Niestety, ci "mniej" mają, zdaje się, więcej testosteronu i parcie na władzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.11.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Wolę nie klikać... muszę się wyciszyć przed poniedziałkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts