Agduś 29.11.2015 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Najbardziej wkurwiające jest powoływanie się w takich sytuacjach na uświęconą "tradycję". "No bo nie, żebyśmy jakoś specjalnie chcieli się znęcać nad zwierzętami, ale tradycja rzecz święta i nie możemy jej porzucać, bo pamięć przodków, krew ojców, bo kim byśmy byli bez tradycji..." Dlatego też nie szanuję tradycji tylko dlatego, że są tradycjami. Muszą jeszcze być mądre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2015 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Cały czas powtarzam, że jeśli tradycja jest głupia albo co gorsza naraża na niebezpieczeństwo, to trzeba przestać ją celebrować!!!! To tak jak w przypadku Konwencji o zapobieganiu przemocy .... Znaleźli się przecież obrońcy tradycji, no nie??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.11.2015 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Mam wrażenie, że to są ci sami obrońcy tych samych tradycji. Tradycyjna rodzina z "głową rodziny", która tradycyjnie pije (bo taka tradycja) i bije (bo taka tradycja). Tradycyjne obrzezanie dziewczynek. Tradycyjne polowania. Tradycyjne corridy. Tradycyjne Toro Jubilo. Tradycyjne rzezie wielorybów i delfinów. Tradycja trzymania psów przy budzie na łańcuchu. Ludzkość jest cholernie bogata w tradycje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Tiaaa... dość głęboko zakorzenione te tradycje:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 A głupota przewyższa całą tą tradycyjność o niebiosa!!!! (tez mi niedobrze...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Bo głupoty korzenie są jeszcze dłuższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Siemka popołudniowa!!! U mnie piździ jak na dworcu i chyba zaczyna to już być nudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 I czasami jeszcze w gratisie czymsiś mokrym sypie i zamarzniętym też... generalnie nie da się nie narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Wczoraj ledwie wróciłam do domu jadąc na rowerze pod wiatr. Wieczorne wyjście na angielski wymagało ode mnie pokonania samej siebie w ciężkiej walce. W końcu celnym kopem wysłałam się w mrok i chłód. Na szczęście wieczorem już tak nie pizgało złem. Za to dzisiaj rano znów duło i rzucało wodą, chwilami dość intensywnie. Dlatego po powrocie z jogi twardo postanowiłam nosa za próg nie wystawiać i postanowienia dotrzymałam. Dlatego skończyłam dwie poduszki. I nawet nie wiem, jaka pogoda była później.Jakoś źle ta pogoda na mnie wpływa, od wczoraj działam na autopilocie. Dobrze, że trasy do domu mam obcykane, więc trafiam, ale jakby tak mi się program zawiesił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 no paskudnie było dzisiaj wiało, lało u nas dalej pizga jak złe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2015 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Jutro ma nadal być ponuro i mokro, ale chyba pizgać będzie mniej. Oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 u nas pokazuje ze bedzie bez opadow i nawet jakies przeblyski slonca sie zapowiadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 oby bo szału dostać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2015 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Ale się nam tu Anglia zrobiła! Siedzą, herbatkę piją (ja piję) i o pogodzie gadają.Dobra, ostatni łyk herbatki i chyba mam na piwko ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 u mnie na ochocie się kończy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 A u mnie na piwku. W lodówce zapasik mamy, bo ostatnio przyuważyłam zestawik z ładnym kielichem i drugi z ładną szklanicą. No to mamy piwa na czas jakiś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 ze mnie się śmieją że już tylko korek wąchać mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2015 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 No to ekonomiczna jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 bardzo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 tez ostatnio jakas abstynentka ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts