braza 01.12.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Ja tez jestem niezmiernie ekonomiczna w zakresie jakiegokolwiek alkoholu ale żeby nie było za fajnie odbijam sobie na papieroskach! Mojej kociej starszyźnie odbiło totalnie i umościła sobie gniazdko w pudle na ozdoby wielkanocne!!! A ma dwa łóżka wolne i dwie sofy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Nie słyszałaś o kociej logice??? I nie próbuj jej zrozumieć, do tego trzeba być kotem. Innym istotom może zaszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Nieeee no ja bardzo sobie cenię resztki rozumu i nie wnikam, tak tylko delikatnie zauważyła! Świetne te poduszki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2015 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Dziękuję w imieniu poduszek. Jutro im przekażę.Powinny być świetne, zważywszy ile pracy mnie kosztowało ich uszycie! Znaczy samo szycie to nawet nie było wyjątkowo pracochłonne, ale wycinanie kwadratów z materiału tak, żeby wzorki pasowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.12.2015 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Gratuluję cierpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2015 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 A to dzieła Małgosi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2015 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Brawo dla Małgosi! A gdzie skarpeta dla Najstarszej .... że tak niewinnie zapytam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2015 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Aguś poduszki przecudnej urody, szacun za jakość i precyzję a skarpety Małgosi no żebym ja tak chociaż 1/3 umiejętności miała jak Ona, piękne ale fakt Brazula ma rację, gdzie trzecia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Weronika dostała od Małgosi wyprawkę na studia w postaci torby z kieszenią - to było pierwsze jej dzieło uszyte jeszcze przed wakacjami. Później uszyła sobie poduszkę, a ostatnio właśnie te dwie skarpety. Wusia, dzięki za dobre słowo. Pochwalę się, że rzeczywiście dosyć precyzyjnie mi te poduszki wychodzą. Nie wiem, czy kwestia łatwiejszych wzorów, czy wprawy, bo w pierwszej narzucie miejscami rogi się mijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 normalnie zarobkowo możesz trzaskać rękodzieło:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2015 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Zarobkowo to chyba nie, bo ładnie wychodzi, kiedy się robi z przyjemnością, a takie poduszki naprawdę kupę czasu zabierają wbrew pozorom, ale tak dla zwrotu kosztów to może... Takie piękne materiały Julia z GB przywiozła, że nie mogłam się oprzeć! Do tego wykupiłam zamówione materiały na morską narzutę Weroniki (drogie jak fix, ale pasujące i niezbędne), zapłaciłam za wzięte wcześniej pod nieobecność Julii no i się uskładało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Nikt nie mówi, zebyś "tasmowo" to robiła ale na zmówienie ... Mam wrażenie, że sporo by ich było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2015 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Może... Czemu nie?Na razie wystawię na Allegro te dwie szaro-czerwone. Obaczim, co będzie. Usiłuję udawać, że nie widzę braku ognia w kominku. Na razie paskudnie, ale ciepło, mimo to codziennie paliliśmy. Andrzej marudzi, że nie wystarczy nam suchego drewna do wiosny. Mamy tegoroczne, ale ono musi wyschnąć. Na rozgrzewkę wciągam lody z polewą. Działa. Przed chwilą uratowałam Gerdę. Wlazła łajza na stół i wsadziła łepek do torebki po chrupach śniadaniowych. Mało nie spadła ze stołu z tą torbą, bo nie umiała jej zdjąć ze smoczego łebka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2015 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Rudek poszedł precz przed chwilą... na zimno i ciemno... jego wybór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2015 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 weź nie wystawiaj poduszków tylko napisaj ile na uszko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Wuska a niech Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Brazula aleeeeeeee o so chodzi:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Żebyście tak dały znać, ZANIM spędziłam pół dnia walcząc z internetem w celu wystawienia aukcji... Szlag mnie trafiał, bo normalnie, to sobi mogę godzinami forumować, grać w karty, czytać i w ogóle siedzieć w necie i wszystko gra. A dzisiaj rano ledwie udało mi sie wszystko sprawdzić (cenniki poczty, inpostu), zważyć i wypełnić, to mi się internet biesił. Klęłam na czym świat stoi! No to teraz macie: http://allegro.pl/swiateczna-poszewka-patchworkowa-50x50-cm-i5838208830.htmlhttp://allegro.pl/swiateczna-poszewka-patchworkowa-50x50-cm-i5838221367.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 kurde mazepo przed ósmą pisałam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2015 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 No tak, ale ja weszłam rano tylko po to, żeby szybko wystawić aukcje... Pokarało mnie za niesprawdzenie foruma. Więcej tego nie zrobię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts