wu 03.12.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 a mówią że tam na górze wolno działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2015 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 No, jakiś znak to był, a ja nie zrozumiałam. Naprawdę od bardzo dawna pierwszy raz się zdarzyło, żeby mi rwało połączenie. A ja miałam gotowy wypełniony formularz i nie chciało mi się robić tego od nowa, więc czekałam klnąc plugawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 A gdzie opcja "Kup teraz"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2015 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Sprawdzę, czy można dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Dodałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2015 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 No popatrz, a ja kupiłam szwagierce poduszkę w Ikei. Ale nie pisałaś wcześniej, że masz zamiar sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2015 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Bo nie wiedziałam. Dopiero, kiedy uszyłam cztery podobne, kupiłam dużo materiałów za dużo kasy, odważyłam się... Może się sprzedadzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2015 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Żeby nie było, tym razem najpierw pokażę tu: Te dwie też zamiaruję opchnąć. Wieczorem wystawię na Allegro. Pierwszą z tych szaro-czerwonych skubnęła już Braza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2015 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Nie mam qrna szmalu bo i tę bym wzięła!!! Świetne są!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Nie mam szmalu i dlatego chcę je sprzedać - znów jakieś podobieństwo. Właśnie przerwałam szycie dziesiątej świątecznej poduszki. Kurczę, nieskromnie przyznam, że śliczna wyjdzie! I tej nie sprzedam, bo szyję ją z resztek dwóch materiałów, więc jest nie do powtórzenia. Znaczy jeden z tych materiałów to może i bym kupiła, gdybym nie kupiła już tylu materiałów świątecznych w tym roku, ale drugiego nie, bo ten jest od Julii z Anglii i od razu został rozszarpany na strzępy - nic nie zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2015 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 aale czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2015 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 No wiedziałam, że pajęczyny wzbudzą zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Zarąbista!!!! Kto ją będzie w pokoju??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.12.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Agduś, to wasze prywatne czy z netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2015 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 No pewnie, że z netu, bo zarosła moje komenty. W domu mamy lepsze! Znaczy dokładniej w garażu mamy większe pająki. W domu tylko zgrabniutkie kosarze. Wiecie co ja zrobiłam w sobotę??? Sama w to nie wierzę! Słońce świeciło jak oszalałe i okna znów wydawały się jakby brudne. No i zrodziła się we mnie chęć ich umycia. Usiadłam na chwilę z nadzieją, że przejdzie, ale słońce nadal świeciło, a okna nadal były brudne. No to rzuciłam hasło, że trzeba myć... Andrzej z zewnątrz przejechał myjką ciśnieniową, więc z futryn się rozgrzeszyłam, ale szyby trza było jednak tradycyjnie poprawić, co zrobiliśmy pospołu, a ja sama od środka i na dole są umyte. Na górze rzadko bywam w dzień, więc może jakoś mi się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 jak ja sie ciesze, ze nie mam takich dylematow w wynajetym myc nie bede, szkoda pary za to sobie dzis bryle nowe sprawilam, z nowymi lepszymi szkielkami, do starych oprawek wstawie nowe fotochromy szare, bo szkoda mi wyrzucic moje vogi fioletki niestety wzrok mi sie pogorszyl i zmiana jest konieczna, sks normalnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 A ja nie mam myjki ciśnieniowej .... ale po południu słońca już nie było to i szyby wydawały się być czyściejsze ! Myslałam, że ta tapeta na czyjąś ścianę w domu a tu masz, jakieś "żaluzje" ... Że niby co, że niby mam omieść???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 No to jest jakaś opcja - gdybym tak gorsze okulary miała, to może bym nie widziała, że szyby brudne? Na razie mam chyba dobre. Czas już chyba najwyższy, żeby mi przestał się pogarszać, bo w połączeniu z dalekowzrocznością starczą daje to efekt ździebko niewygodny w użytkowaniu. Znaczy czytać mogę na szczęście bez okularów zazwyczaj. Gorzej z precyzyjnymi małymi rzeczami, bo w okularach się nie da, a bez też czasem ciężko. Garba się dorobię od szycia bez okularów, a takie na przykład pikowanie po szwie w okularach jest niemożliwe. No właśnie - nie skończyłam jeszcze tej pięknej poduszki. W sobotę mycie okien, po południu oni pojechali na Kosogłos, a ja chciałam na Listy do M2, ale pan małżonek też chciał, więc odłożyłam to na kiedy indziej, bo miał już bilet na Kosogłosa. No to połaziłam po centrum handlowym. Ale tłumy! Nie lubię tak, wolę rano, kiedy jest w miarę pusto. W dodatku to grudzień, więc się kłębiło. Chyba się starzeję, bo mnie to zmęczyło. A dzisiaj było piękne słoneczko, więc pojechaliśmy na dłuuugi spacer rowerowy. Jutro będę szyła. Nie mogę się doczekać tej poduchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.12.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Też dziś zahaczyłam wzrokiem o rower ale jednak nie jestem amatorem jazdy w kurtce. Poszłam na spacer pieszo. Okien nie umyłam, firanek nie wyprałam a cały dzień zasuwałam jak mały samochodzik. I sama nie wiem, co zrobiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts