Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My bylismy tez złachani różnica była taka, że po 10 min, w domu psy były gotowe do dalszych harców ... my niekoniecznie!

no to u nas albo psy sa slabsze albo my lepsi, bo po ostatnim spacerze, potem kapieli to psy nie wstaly do poludnia dnia nastepnego a i tak smetnie szukaly miejscowki przy boczku by pospac :D

Edytowane przez TAR

oj nie wiem czasem to one nas na lopatki rozkladaja swoim glupieniem ;), dzis przechodza samych siebie, wstały o 6.10 i wariowaly potem przerwa godzinna na spanie i dalej szalaly do 23. chwile temu padly - tam gdzie stały

znajac zycie jutro znowu bedza sie snuly ze zmeczenia ;)

To sobie jutro odpoczniecie.

Właśnie pogoniłam na górę Małgo i jej koleżankę. Koleżanka przyszłą na nocowankę pod hasłem szycia. Uszyła dwie skarpety na prezenty prawie sama. Przed chwilą skończyłyśmy, a one jeszcze chciały szyć! No nie, żebym na pysk leciała, ale pogoniłam towarzystwo.

Aguś masz świętą cierpliwość normalnie;)

Eeee, tam... Ja i cierpliwość? Rzadko się spotykamy.

O pierwszej w nocy? :eek: Obowiązkowe jakieś..

Mam wrażenie, że to nie obowiązek był, a zabawa. No ale dzieła powstały bardzo ładne!

tak jak przewidywalam, biale grzdyle dzis przenosza sie z sofy na sofe i przewracaja z boczku na boczek :lol2: zreszta taki jakis dzis dzien spaniowy, musze cos na obiad zakombinowac:cool:

Spaniowy dzień, oj spaniowy... A nasze koty, o dziwo, na pole wychodzą co chwilę. Dziwię im się, bo tam ponuro i mokro. Ja bym nie wychodziła, ale muszę. Magdę niebieskowłosą trzeba odebrać z pociągu.

Niebieskowłosa wróciła od siostry. Wizytowała Gdynię, sprawdzała, jak się żyje w akademiku, kontrolowała jakość opieki nad Andrzejem (znaczy mewą) i wróciła z niebieskimi włosami. No taki wypadek przy pracy...

Ad śniegu: A kto to wie?

Mojej też się kołatała zmiana koloru na jakiś zaje.... ale chyba Ja przekonałam, żeby może na razie tylko pasmo strzeliła ....

Nasze gnidy właściwie niezmordowane są trzeba je uspokajać ale dzisiaj mieliśmy taki dzień, że same po kilku minutach do domu chciały!

U nas rano piękne słoneczko, więc już się zastanawiałam, co z tym zrobić, ale zanim wymyśliłam, zaczęło lać. Później jeszcze raz czy dwa słoneczko wyszło, a pomiędzy deszcz. Skończyło się wiatrem. Tak, coby nudno nie było.

Magda ma jakąś piankę na włosach. Ma się to zmyć po kilku razach. Jak gencjana.