Agduś 11.04.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Za gorąco i było? To tylko efekt gorącego przyjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Gorące przyjęcie to swoją drogą Było ciepełko, a skoro ja mówię o cieple, to znaczy, że to prawda, bo ja straszliwy zmarzluch jestem. U Depsi prawie właziłam w kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Hmmm, dobrze, że Depeesia jeszcze tu nie wpadła, bo byś sobie znowu nagrabiła. Że niby przyjęcie u niej było zbyt chłodne? Nie wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Hmmm, dobrze, że Depeesia jeszcze tu nie wpadła, bo byś sobie znowu nagrabiła. Że niby przyjęcie u niej było zbyt chłodne? Nie wierzę! Eeeee, no co Ty!!!! Jakie chłodne Ja tak lubię ciepełko z kominka, że nie mogłam nie wykorzystać faktu, że to ustrojstwo działa u Depsi cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Dostałaś list z załącznikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Dostałaś list z załącznikami? Dostałam - przepraszam, ale miałam trochę rzeczy do zrobienia. Dziewczynki są jak zwykle słodkie i śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Hmmm, dobrze, że Depeesia jeszcze tu nie wpadła, bo byś sobie znowu nagrabiła. Że niby przyjęcie u niej było zbyt chłodne? Nie wierzę! Eeeee, no co Ty!!!! Jakie chłodne Ja tak lubię ciepełko z kominka, że nie mogłam nie wykorzystać faktu, że to ustrojstwo działa u Depsi cały czas Już tu wpadłam. A Braza teraz się mętnie tłumaczy, że to niby tak dobrze było. Tera wiem, czego tak szybko pojechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.04.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No to sobie Braza nagrabiła! Ja na jej miejscu poważnie bym się zastanowiła nad tym, czy zjeść następną razą u Ciebie grzybki. A nuż się okaże, że na specjalne okazje masz kilka słoiczków muchomorków? Za to ja się poważnie zastanawiam, czy jesienią nie pojadę na korepetycje z robienia słoiczków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.04.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Wcale się nie tłumaczę a już na pewno nie mętnie, że to niby mi dobrze było u Depsi, bo mi było dobrze - bez niby!!!! A swoją drogą to następną razą niczego do gęby nie wezmę - tak na wsi słuczaj Sama się będę w żywność zaopatrywać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.04.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Oj, brniesz koleżanko coraz głębiej!!! Zamiast napisać, że u Depeesi nawet muchomorki muszą być pyszne (w końcu ponoć wszystkie grzyby są jadalne, chociaż niektóre tylko raz), to Ty takie teksty!Ciesz się, że ona dzisiaj Wawel eksploruje i może wieczorkiem nie mieć siły na forumowanie... Napisz tu jeszcze z 10 postów, to może potem tego jednego nie zauważy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.04.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 To ja już może lepiej cicho będę ... Działki szukam, do urzędów gminy wydzwaniam, i tyle mojego ... Nadal nie moge uruchomić tego cholernego mikrofonu!!!! Nie wiem, czy to ja taka głupia, czy to urządzenie takie mądre jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.04.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Urządzenie jest gupie! Czy kiedykolwiek przeprowadziłaś mądrą rozmowę z mikrofonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.04.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No tak, gadałam tylko raz, dwa,raz dwa a to durne nawet nie raczyło mnie przedrzeźniać moim własnym głosem A wcześniej mnie przedrzeźniał Wszystkie kabelki sprawdziłam, ale co dalej nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.04.2008 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 gęstnieje zasłona dymna. Jeszczekilka pościków i może wyjdziesz z tego żywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 gęstnieje zasłona dymna. Jeszczekilka pościków i może wyjdziesz z tego żywa. Staram się jak mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.04.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Agduś wam i tak fajnie że się widziałyście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.04.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ale z Depeesią się chyba nie spotkam Madzia zaniemogła i siedzi w domku, więc nie mogę jechać do Krakowa. Może do jutra wydobrzeje, to się jeszcze w ogrodzie botanicznym spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Agduś, jak będzie padało, to do Ogrodu Botanicznego nie pojedziemy. W prognozie pokazywali, że ma padać i to dość stanowczo. Jak coś - musimy innym razem nadrobić. Braza - wszystko czytałam, o tym, że nie ruszysz nic u mnie też. Jeszcze pogadamy. Agduś - na słoiczkowanie zapraszam jak najbardziej, będzie nam bardzo miło mieć pomoc w tej robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 A pewnie, że nie wezmę, skoro mi ciągle takie minki pokazujesz!!!! Boję się, grzybki jadalne wszystkie są, ale co niektóre tylko podobno jeden raz - tak było Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.04.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Jakoś tak to było.Nie wiem, co będę robiła jutro. Madzia jest zmienna - jak to kobieta. Rano: 37,5; przed południem: temperatura w normie, humor dopisuje; po południu znów gorączka, podsypianie, ogólnie kiepska forma; wieczorkiem: apetyt wreszcie dopisuje, humor też. Kto wie, co będzie rano? Zostawiłabym ją jeszcze jutro w domu na wsiakij słuczaj, ale, jeżeli będzie w formie, to mi sama do przedszkola ucieknie, bo w domu nudno (mama zasuwa wprowadzając korektę do komputera - prawie 350 stron mam do zrobienia). Ostatniej nocy posiedziałam dłużej, a teraz chyba się przenicuję ziewając. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts