Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmmm, dobrze, że Depeesia jeszcze tu nie wpadła, bo byś sobie znowu nagrabiła. Że niby przyjęcie u niej było zbyt chłodne? Nie wierzę!

Eeeee, no co Ty!!!! Jakie chłodne :o Ja tak lubię ciepełko z kominka, że nie mogłam nie wykorzystać faktu, że to ustrojstwo działa u Depsi cały czas :D

Hmmm, dobrze, że Depeesia jeszcze tu nie wpadła, bo byś sobie znowu nagrabiła. Że niby przyjęcie u niej było zbyt chłodne? Nie wierzę!

Eeeee, no co Ty!!!! Jakie chłodne :o Ja tak lubię ciepełko z kominka, że nie mogłam nie wykorzystać faktu, że to ustrojstwo działa u Depsi cały czas :D

Już tu wpadłam. :roll:

A Braza teraz się mętnie tłumaczy, że to niby tak dobrze było. :-?

Tera wiem, czego tak szybko pojechała. :evil:

No to sobie Braza nagrabiła! Ja na jej miejscu poważnie bym się zastanowiła nad tym, czy zjeść następną razą u Ciebie grzybki. A nuż się okaże, że na specjalne okazje masz kilka słoiczków muchomorków?

Za to ja się poważnie zastanawiam, czy jesienią nie pojadę na korepetycje z robienia słoiczków!

Wcale się nie tłumaczę a już na pewno nie mętnie, że to niby mi dobrze było u Depsi, bo mi było dobrze - bez niby!!!!

A swoją drogą to następną razą niczego do gęby nie wezmę - tak na wsi słuczaj :D :D Sama się będę w żywność zaopatrywać!!!

Oj, brniesz koleżanko coraz głębiej!!! Zamiast napisać, że u Depeesi nawet muchomorki muszą być pyszne (w końcu ponoć wszystkie grzyby są jadalne, chociaż niektóre tylko raz), to Ty takie teksty!

Ciesz się, że ona dzisiaj Wawel eksploruje i może wieczorkiem nie mieć siły na forumowanie... Napisz tu jeszcze z 10 postów, to może potem tego jednego nie zauważy.

To ja już może lepiej cicho będę ... :-?

Działki szukam, do urzędów gminy wydzwaniam, i tyle mojego ...

Nadal nie moge uruchomić tego cholernego mikrofonu!!!! Nie wiem, czy to ja taka głupia, czy to urządzenie takie mądre jest!!!!

Agduś, jak będzie padało, to do Ogrodu Botanicznego nie pojedziemy. :(

W prognozie pokazywali, że ma padać i to dość stanowczo. :-?

Jak coś - musimy innym razem nadrobić. :(

Braza - wszystko czytałam, o tym, że nie ruszysz nic u mnie też. :evil:

Jeszcze pogadamy. :evil:

Agduś - na słoiczkowanie zapraszam jak najbardziej, będzie nam bardzo miło mieć pomoc w tej robocie. 8) :D

Jakoś tak to było.

Nie wiem, co będę robiła jutro. Madzia jest zmienna - jak to kobieta. Rano: 37,5; przed południem: temperatura w normie, humor dopisuje; po południu znów gorączka, podsypianie, ogólnie kiepska forma; wieczorkiem: apetyt wreszcie dopisuje, humor też. Kto wie, co będzie rano? Zostawiłabym ją jeszcze jutro w domu na wsiakij słuczaj, ale, jeżeli będzie w formie, to mi sama do przedszkola ucieknie, bo w domu nudno (mama zasuwa wprowadzając korektę do komputera - prawie 350 stron mam do zrobienia).

Ostatniej nocy posiedziałam dłużej, a teraz chyba się przenicuję ziewając. Dobranoc.