Agduś 16.01.2016 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Dla mnie 8.30 w sobotę to środek nocy. Koło 9 ywentualnie czasem się budzę, ale muszę jeszcze dojrzeć w pozycji poziomej. A w ferie i święta przechodzę na tryb nocny i bywa, że wstaję kole południa.Kawę zbożową zdarza mi się lubić, ale na czysto, bez prawdziwej kawy. Cholera, jeżeli nikt mi nie powie, dlaczego czasem po wpisaniu litery "z" kursor przenosi się czasem linijkę wyżej, czasem kilka linijek, a czasem tylko kilka liter wstecz, to mnie w końcu szlag trafi!!! A kiedy wpisuję "e", to mi nagle przewija stronę w dół. No co to do ciężkiej cholery jest??? Kiedyś tak miałam, potem zniknęło i znowu jest! Sprawdzałam, czy przypadkiem nie robię jakiegoś skrótu wciskając "z" z sąsiednim klawiszem. Sprawdziłam wszystkie kombinacje i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Nie mam pojęcia, co się dzieje z Twoja klawiaturą, moja czasami dostaje wściku zamieniając "y" z "z" wtedy muszę wejść do opcji klawiatury (której w tej chwili nie wiem, gdzie szukać) i jeszcze raz wcisnąć "język programisty". Ponieważ mam ciągle wolne więc różnie wstaję. Albo gnidy wpełzną do łóżka i śpimy do 9-ej albo się przewalają z boku na bok i wtedy budzę się wcześniej. Dzisiaj obudziła mnie drukarka... no nawiedzona jakaś i bywa, że włącza się ni z tego ni z owego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.01.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Brata twoja klawiatura łatwo powiedzieć- wciskasz razem shift-ctrl i się przełącza, po prostu wciśnij drugi raz.Z Agdusi gorzej, u mnie też czasem takie dziwne rzeczy się robią, wpiszę literę a część wyrazu wędruje np 2 linie w górę.. Nie rozgryzłam tego. Tym bardziej, ze tylko czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2016 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 u mnie też czasem skacze kursor ale tylko na lapku nigdy na normalnej klawiaturze;) mnie małż z sobotę zbudził nieśmiało wpół 6 rano celem odstawienia do pracy;) a dzisiaj ruda gnida postanowiła skorzystać z toalety o 4.55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 moi pamietni mego wczorajszego ryku dzis nawet sie nie osmielili przeszkadzac, wstalam o 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 no co zrobisz, pies zegarek w tyłku ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 w moim domu zegarek ma tylko Wicio, Kasti spi ze mna tyle ile fabryka dala, ja nie wstaje i on tez nie, jest najlepszym wspolspaczem a do tego dzis tak ladnie pachnie po kapieli, jak puder dla niemowlat (u wetki kupilam taki spray nawilzajacy dla alergikow). super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2016 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 no patrz a mnie nikt pospać nie da ani pies ani mąż ani dziecko:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2016 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 a bo widzisz trzeba sobie umiec wychowac: psa, meża i dziecko:lol2: dziki ryk "wynocha" tez pomaga:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 no najprędzej pies by zareagował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 u mnie mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 no mój jak wiesz ma słuch selektywny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2016 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 zawsze mozesz piącha pogrozic, wzrok ma chyba dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2016 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 a tak na oczy na ogół nie narzeka;) ale no pech że ja teraz cosik kcem od Niego to i miła być muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2016 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Braza, ten myk z językiem programisty to ja opanowałam. Wkurza mnie przerzucanie kursora, zwłaszcza, ze patrzę na klawiaturę, kiedy piszę, a potem nagle zauważam, że od pewnego czasu tekst mi się kiełbasi, bo kursor wykonał już kilka skoków. Mnie ewentualnie mają odwagę budzić zwierzaki. Czasem sucz potrzebuje wyjść wcześniej, czasem koty drapią w drzwi. Ludzie nie mają tyle odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2016 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Dziewczyny na necie proponuja aktualizacje sterowników do myszki i klawiatury - ponoc pomaga. Problem wystepuje po jakiejs aktualizacji win7. Zakladam, ze wiecie jak sie aktualizuje sterowniki Nie zaszkodzi tego zrobic. doczytalam jeszcze, ze czasem brudna, moze zalana klawiatura powoduje niezauwazalne wcsniecie klawisza "ctrl" i to tez daje efekt wariacji niezaleznie od myszki - toucha (moze tak byc, mialam kiedys podobnie) Edytowane 18 Stycznia 2016 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2016 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 No popatrz Agduś, u mnie ludzie też odwagi nie mają ... Swoją klawiaturę od czasu do czasu wytrzepuję ... matko, jakby te okruchy wszystkie zebrał, to z tydzień by przeżył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2016 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 No ale jak przetrzepać klawiaturę laptoka??? W mojej to kociej sierści pewnie jest tyle, że sweter by się dało zrobić, a przynajmniej skarpetki.Sprawdzałam wszystkie możliwe niechciane skróty wciskając "z" w kombinacji z każdym sąsiednim klawiszem i nic. O co biega? Śniegu coraz więcej, dziecka w głębokich Bieszczadach zakopane od dzisiaj. Będą odkrywały nowe gwiazdy, planety i komety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.01.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Mnie ani Gruś ani chop nie budzi... mają respekt i instynkt samozachowawczy, którego brakuje niestety Rudelkowi Zrobię kiedyś z niego czapkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 nooooo cheba można spróbować ją odkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts