EZS 18.01.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 kup butelkę ze sprężonym powietrzem, są w marketach na stoiskach z drobnicą komputerową, i popsikaj. A potem zrób te skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2016 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Odkurzanie, wykurzanie...skorzystam. A ze skarpetkami będzie gorzej, bo nie umiem zrobić pięty. Nigdy się nie naumiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 dla spokoju bym jeszcze te sterowniki zaktualizowala i chyba bym to zrobila najpierw, bo po sprezone powietrze trzeba pojechac a sterowniki od razu mozna wgrac, jak zadziala to powietrze juz niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2016 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 To zrób skarpetki bez pięty, ta się jakoś ostatnio nie sprawdza (ta pięta)! Sprężone powietrze to jest, co zapominam kupić od 6-ciu miesięcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2016 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Sterowniki, powiadasz? A gdzie one są? No dobra, Andrzej wróci, to zaktualizuje. Pochwalę się, kiedy uda mi się pamiętać o powietrzu i je kupić. Skarpetek bez pięty jednakowoż nie lubię. Mimo wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 juz ci pisze, musisz wejsc w panel sterowania/urzadzenia i drukarkipojawi sie sprzet mysz, klawiatura, drukarki itp. najezdzasz myszka na "mysz" i prawym klawiszem wciskasz własciwosci, tam w zakładke sprzet, tam w tej zakladce znowu własciwosci i w dalej w zakładke ogólne nie w zakladke sterownik, tam w tej ogolne klikasz zmien ustawienia i otwiera ci sie okno sterownika, klikasz aktualizuj i włala powinno zadzialac samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.01.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 strasznie to skomplikowane. Komputer powinien po prostu działać i nic więcej Tak, jak samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2016 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Dzięki za instrukcję. Wykonałam to tylko dzięki temu, że okna otwierały się małe i mogłam je przesuwać tak, że widziałam ją cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 strasznie to skomplikowane. Komputer powinien po prostu działać i nic więcej Tak, jak samochód. ha ha ha, przeciez to takie proste jak zaprogramowanie stacji radiowej w samochodowym radio Dzięki za instrukcję. Wykonałam to tylko dzięki temu, że okna otwierały się małe i mogłam je przesuwać tak, że widziałam ją cały czas. i???? jakis efekt czy dalej tak samo? zrobiłas klawiature, toucha i myszke? przy okazji zaktualizowalam tez swoje sterowniki, ciekawe czy sie nie pogorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2016 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Nie wiem. Jeszcze i dzisiaj nie przeskoczyło, ale zrobiłam tylko myszkę, bo... nie ma tam klawiatury ani taczpada. Ewa, zgadzam się z Tobą w pełni. Komputer ma po prostu działać i nie powinien ode mnie oczekiwać pomocy. To on mi ma pomagać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 qrde jak nie masz klawiatury w laptoku? ja mam to jak piszesz? aaa jak nie zadziala sterownik albo sprezone powietrze to jest jeszcze jedna metoda mlotek i visa ew. mastercard ps. wygralismy dzis w mastercarddzie warsztaty kulinarne, coz liczyłam na wysmakowana podróż ale mam jeszcze szanse dobre i warsztaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2016 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Fizycznie klawiaturę mam, ale w panelu sterowania nie. Tam są tylko drukarki (stara i nowa), jakiś fax, którego osobiście nie znam, a pod spodem myszka i komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2016 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 jest, musisz wejsc w komputer, tam znowu własciwosci i zakładka sprzet, pojawi ci sie cala lista sprzetu zainstalowanego na twoim kompie, przeszukaj, na pewno tam jest klawiatura i tacz, reszta jak w poprzedniej instrukcji, gdyby cos ci sie pokickalo zawsze mozesz przywrócic poprzednia wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.01.2016 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Próbowałam zaktualizować sterownik klawiatury (doszłam do niego), ale komputer po przemyśleniu sprawy powiedział, że jest aktualny. Mam nadzieję, że nic się po drodze nie pokićkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.01.2016 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Jesteś bardzo dzielna. Agduś założę się, że twój mąż ma kompresor... Bo on też spręża powietrze, kupować nie potrzeba Mój ma i na propozycję zakupu powietrza był bardzo poruszony. Musiałam wyjaśnić, że to do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 A ja zainstalowałam DriveBuster i on mi mówi, że mam nieaktualne sterowniki. Jeden klik i sam szuka najnowszych. Jedyny problem: sterowniki do karty dźwiękowej mam stare, bo przy nowych wszystkie urządzenia nagłaśniające nie działały. Windows 10 jeszcze nie dorósł do sterowników albo odwrotnie! Znowu nie kupiłam powietrza!!! Klawiatura wyje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.01.2016 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mój nie ma kompresora, więc chyba jednak mamitopek poczeka, aż kiedyś sobie przypomnę o powietrzu w sklepie. Kursor nadal skacze. Szlag! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.01.2016 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Powyje i przestanie... działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.01.2016 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Moja nie wyje, tylko pi...ny kursor skacze jak pasikonik. Robi taką sieczkę z tekstu, że nawet nie można skopiować fragmentu i wkleić tam, gdzie powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.01.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 a tylko na forum, czy w Wordzie też? Bo uświadomiłam sobie, że takie rzeczy u mnie dzieją się tylko na Muratorze. Nigdzie indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts