Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

juz ci pisze, musisz wejsc w panel sterowania/urzadzenia i drukarki

pojawi sie sprzet mysz, klawiatura, drukarki itp. najezdzasz myszka na "mysz" i prawym klawiszem wciskasz własciwosci, tam w zakładke sprzet, tam w tej zakladce znowu własciwosci i w dalej w zakładke ogólne nie w zakladke sterownik, tam w tej ogolne klikasz zmien ustawienia i otwiera ci sie okno sterownika, klikasz aktualizuj i włala powinno zadzialac samo

strasznie to skomplikowane. Komputer powinien po prostu działać i nic więcej ;) Tak, jak samochód.

ha ha ha, przeciez to takie proste jak zaprogramowanie stacji radiowej w samochodowym radio :D

Dzięki za instrukcję. Wykonałam to tylko dzięki temu, że okna otwierały się małe i mogłam je przesuwać tak, że widziałam ją cały czas.

i???? jakis efekt czy dalej tak samo? zrobiłas klawiature, toucha i myszke? przy okazji zaktualizowalam tez swoje sterowniki, ciekawe czy sie nie pogorszy :D

Nie wiem. Jeszcze i dzisiaj nie przeskoczyło, ale zrobiłam tylko myszkę, bo... nie ma tam klawiatury ani taczpada.

Ewa, zgadzam się z Tobą w pełni. Komputer ma po prostu działać i nie powinien ode mnie oczekiwać pomocy. To on mi ma pomagać.

qrde jak nie masz klawiatury w laptoku? ja mam :) to jak piszesz?

aaa jak nie zadziala sterownik albo sprezone powietrze to jest jeszcze jedna metoda :D

mlotek i visa ew. mastercard ;)

ps. wygralismy dzis w mastercarddzie warsztaty kulinarne, coz liczyłam na wysmakowana podróż ale mam jeszcze szanse :D dobre i warsztaty :)

jest, musisz wejsc w komputer, tam znowu własciwosci i zakładka sprzet, pojawi ci sie cala lista sprzetu zainstalowanego na twoim kompie, przeszukaj, na pewno tam jest klawiatura i tacz, reszta jak w poprzedniej instrukcji, gdyby cos ci sie pokickalo zawsze mozesz przywrócic poprzednia wersje.

Jesteś bardzo dzielna.

Agduś założę się, że twój mąż ma kompresor... Bo on też spręża powietrze, kupować nie potrzeba ;)

Mój ma i na propozycję zakupu powietrza był bardzo poruszony. Musiałam wyjaśnić, że to do pracy :)

A ja zainstalowałam DriveBuster i on mi mówi, że mam nieaktualne sterowniki. Jeden klik i sam szuka najnowszych. Jedyny problem: sterowniki do karty dźwiękowej mam stare, bo przy nowych wszystkie urządzenia nagłaśniające nie działały. Windows 10 jeszcze nie dorósł do sterowników albo odwrotnie!

Znowu nie kupiłam powietrza!!! Klawiatura wyje!!!