braza 15.04.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 A ja to sobe dalej czekam na ten różyczkowo-kubusiowy pokoik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Zaraz mi wyłączą prąd, więc z pracy zarobkowej dzisiaj nici (niestety, oznacza to, że będę musiała spędzić nad nią upojną nockę ). Za to może znajdę chwilkę na obfotografowanie pokoi. Poza tym Andrzej osadził futrynę drzwi z wiatrołapu do pomieszczenia gospodarczego, co oznacza, że może niedługo uda się wiatrołap wykończyć! No i jeszcze zabrał się za osadzanie drzwi do "kabiny" prysznicowej w dolnej łazience. Może też wreszcie pomalujemy ją! Żeby uzyskała status "wykończonej" musimy jeszcze kupić te dekorki z kwiatkami i wybrać lustro. Miało być zwykłe - przyklejone do ściany, ale ostatnio zaczynam się skłaniać ku takiemu z wbudowanymi lampkami (diodami). Jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A pewnie, że nie wezmę, skoro mi ciągle takie minki pokazujesz!!!! Boję się, grzybki jadalne wszystkie są, ale co niektóre tylko podobno jeden raz - tak było Agduś OK, może być tak? Ja Ciebie love, tylko Ty nie chcesz mnie love. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A pewnie, że nie wezmę, skoro mi ciągle takie minki pokazujesz!!!! Boję się, grzybki jadalne wszystkie są, ale co niektóre tylko podobno jeden raz - tak było Agduś OK, może być tak? Ja Ciebie love, tylko Ty nie chcesz mnie love. Jak to nie chcę Ciebie love, co Ty ględzisz Ja Ciebie też love!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 O rrrany! Jakie wyznania zaszczyciły moje skromne komentarze!!! I to w dodatku w językach mi tu gadają! To ja idę za ciosem:Ja Was żetę! Obie, żeby nie było, że którejś nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Noooo, światowa Kobita z Ciebie!!!! My Ciebie też żetę, (za Depsie to mówię ja, Braza, ale wiem, co mówię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Przepraszam, przepraszam, przepraszam!!!!!! Z rozpędu się tam wpisałam Nie zdążyłam usunąć, za późno się zorientowałam i był tam już Twój wpis Edziu, bardzo proszę, przenieś te moje wymądrzanie się z dziennika Agdusi do komentarzy, no bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.04.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Wybaczam łaskawie i biegnę poczytać, co napisałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Agduś!!!! Szacuneczek!!!!! Powstały naprawdę śliczne, dziewczęce pokoiki!!! Za pomarańczyk szczególne gratulacje!!!! No jestem z Was normalnie dumna!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.04.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Pomarańczyk jest zupełnie inny , znacznie żywszy, ale nie w kolorze pomarańczy, tylko troche jakby ceglany. Wysokie łóżko odpada - Madzia regularnie spada z materaca na podłogę. Zresztą to najsensowniejsze miejsce na łóżko, a pod skosem się wysokiego nie postawi. Gdybyśmy się zdecydowali na drewniane, to pokoik będize taki w stylu Ani z Zielonego Wzgórza i to mnie kusi. W ogóle odpowiadają mi pokoje tematyczne. Karla nie chciałaby mieć pokoju w stylu końskim? Jakieś drewniane belki, wiszące na haku ogłowie, szczotka, kopystka i zgrzebło? Nawet trochę słomy na podłodze by się wtedy zdało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Pewnie, że by chciała i kto wie.... Jak już będziemy urządzać nowe wnętrza wszystko będzie można zrobić!! Sama (co zresztą być może dało się zauważyć, chociaż niekoniecznie ) próbuję w miarę możliwości finansowych urządzić nasz pokój trochę tak "westernowo" (to niezbyt odpowiednie słowo) Nawet myślałam o jakimś siodle, rzuconym od niechcenia i służącym jako siedzisko. Ale przy obecnym metrażu pokoju dzienno-sypialno-jadalnianego to może być problem. Agduś, jeszcze raz gratuluję!!! A skoro pomarańczyk bardziej ceglany, to tym bardziej szacunek - uwielbiam takie kolory!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.04.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Super pokoje!!!Naprawdę! Mam pytanko gdzie kupiliście lub kto robił ten zestaw do zabaw na dworzu hustawka i zjeżdzalnia? Pozdrowienia dla Rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.04.2008 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Aga, jak miło, że wpadłaś!Zestaw (poza ślizgiem kupionym na allegro) jest własnej roboty. Najpierw trochę projektowania, potem wizyta w tartaku i sklepach budowlano-majsterkowiczowych w celu zakupu różnych metalowych badziejstw, trochę myślenia koncepcyjnego, jak to wszystko do kupy zebrać i trochę roboty przy obrabianiu surowego drewna do postaci placu zabaw. No i jest!Ruszajcie w nasze (głównie Andrzeja) ślady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Noooo, światowa Kobita z Ciebie!!!! My Ciebie też żetę, (za Depsie to mówię ja, Braza, ale wiem, co mówię) No i słusznie! Ja Was żetę i liubliu. I Braza dobrze gada. Pokoiki obejrzę kiedy indziej, jak trochę czasu będzie. Dzisiaj ździebko późno się zrobiło. Mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2008 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Zostanie, zostanie. Jestem pod wrażeniem godziny powyższego wpisu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Agduś, nawet nie wiesz, pod jakim wrażeniem ja sama jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Mnie to wrażenie wręcz przytłoczyło Depsia, no normalnie ... szacun dla Rrmisiów, że umieli Ciebie tak przetrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Za to teraz odsypia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Rano się obudziwszy i musiawszy nie cierpiące zwłoki zajęcia internetowe wykonać. Tera po pysznym śniadanku mogiem popisać na Muratorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Przytomna jesteś No patrzcie Państwo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts