Agduś 02.02.2016 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Że nie jestem Twoją matką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Myślisz Agduś, że Braza już ma taką sklerozę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2016 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Mam nadzieję, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 A właściwie to o czym mowa ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2016 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Nie wiem. Zapomniałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.02.2016 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 przerażacie mnie. Ja na razie zapominam nazw leków tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2016 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ja imion, nazwisk i nazw, ale tak miałam zawsze. Książki z większą ilością bohaterów czytałam z notatkami na zakładce, bo mi się pierniczyło, kto jest kto. A imion dzieci z nowej klasy też zapamiętać nie mogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2016 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Czyli ja mieszczę sie w normie! Ulżyło mi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2016 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Agdus kiedy Twoje dziecko zjezdza na ferie do domu? Bo tak mysle ze nalewka jeszcze z tydzien i bedzie gotowa. tylko najpierw jej sprobuje co by jakiejs siary nie wypuscic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2016 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Moje dziecko jutro ma egzamin. Ostatni. Nie wiem, czy będzie czekała na wynik, czy przyjedzie w ciemno. Ona też nie wie. Może oprzytomnieje po. Teoretycznie od jutra ma przerwę semestralną, ale nie wiem, czy w tej przerwie są możliwe jakieś "dopytki" w razie W, czy dopiero po. Dziecko też nie wie. W każdym bądź razie jest opcja, że przyjedzie w najbliższym tygodniu. Pewnie na pewno, bo ma bilet na koncert w Krakowie. Jestem pewna, że siary nie wypuścisz, bo moja wiara w Twoje mistrzostwo jest niezachwiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2016 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Ja nawet nie pytam mojej Latorośli o wolne ... nie lubię słuchać warczenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2016 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Jakiś wspólny międzyuczelniany język studencki? Syczenie, warczenie, jęczenie, marudzenie przyprawione z leksza złotymi myślami niby to z Schopenhauera... Kurczę, to niesprawiedliwe! Ja już swoje studia przeżyłam! No ale dzisiaj mamy już tylko czarny humor, bo ostatni egzamin za nami i dziecko tkwi w zawieszeniu. Ale pogoda! Przed południem w paski - słońce, chmurki, śnieg, słońce... A po południu śnieżyca, podczas której musiałam jechać na rowerze pod wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2016 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 No ten Schopenhauer to i mnie atakuje co chwila, zaczynam nie lubić faceta a przeciez nic mi nie zrobił bo trzymałam się od Niego z daleka! No a teraz masz! I jeszcze żółwik... No takie miłe stworzonko a zaczynam języka międzyuczelnianego używać gdy go widzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2016 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 No! Żółwik gada jakby się wychowywał w terrarium razem z Schopenhauerem. Dziwny duet... Pogoda dzisiaj nas zaskoczyła. Całkiem ładnie było. A ja zamiast zalec sobie spokojnie muszę iść po Małgo na astronomię! Tam jest ciemno, zimno i źle! Mam ochotę wziąć lody z polewą, przykryć kocykiem i grać w canastę przez internet. Oczywiście zrobię to, ale dopiero kiedy wrócę z Małgo, czyli o jakieś dwie godziny później niż bym chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2016 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 A daj linka do tej kanasty internetowej! Mnie słoneczko też zaskoczyło i zdurniałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2016 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Proszę bardzo: http://gryonline.wp.pl/ Dziecko wróciło z tarczą! Sesja zaliczona, tydzień zasłużonego nieróbstwa w domu przed nią. Nieróbstwa? Eeee, coś się wymyśli... Na razie popijamy szampana. U nas też słoneczko dzisiaj było. Wczoraj przycinaliśmy krzaki, dzisiaj byliśmy na zimowej wymianie książek. Fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 ze tak sie zapytam jakie krzaki przycinałyscie w lutym? studentce gratuluje zaliczenia sesji, nastepna bedzie latwiejsza do strawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2016 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Co popadło. Ja się nie znam i nie wiem, czy to dobrze teraz przycinać, ale widziałam, że na skwerkach przycinają drzewa, ciepło było, więc mnie natchnęło. Róże poszły pod sekator, badyle zeszłoroczne, których jesienią nie wycięłam (jednoroczne), wiciokrzewy i kilka gałęzi innych krzaków, które mi nie pasowały do koncepcji. Też mam nadzieję, że następna sesja będzie łatwiejsza... także dla nas. Swoją drogą chyba nieźle ich przeczochrali w tej sesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 wg. mnie za szybko to przycinanie o miesiac co najmniej, jeszcze mrozy beda - przynajmniej tak zapowiadaja. nale i tak juz po ptakach to co sie bede wymadrzac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts