EZS 07.02.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 już są pączki na niektórych krzakach! też się zastanawiałam nad przycinaniem. nawet jeżeli będą mrozy, to już się i tak czuje wiosnę gratulacje dla młodej Aż TYDZIEŃ byczenia Co za uczelnia, nie dbają o studentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2016 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Nie umiem przewidzieć pogody, krzaki najwyraźniej też, bo niektóre wyglądają, jakby za tydzień miały mieć liście. Ja też miałam tydzień przerwy semestralnej. U nich jest sesja normalna i poprawkowa od razu, a potem tydzień przerwy, u nas, o ile dobrze pamiętam, była sesja, przerwa i poprawkowa. A może się mylę? W każdym bądź razie, jeżeli ktoś się uwinął z egzaminami, to i dwa tygodnie mógł mieć wolnego. Ja starałam się zdać szybko, żeby mieć czas na narty, ale czasem się nie udawało, to sobie załatwiałam jakieś zwolnienia, żeby nart nie stracić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2016 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 U mnie wiciokrzew listki ma!!! I tez machałam sekatorem (wiciokrzewa nie). W nosie, przetrwają najsilniejsi!!!! Gratuluję Pierworodnej!!!!! Moja ma jeszcze poniedziałek i wtorek a później ... zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2016 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Mogę potrzymać kciuki, bo mam chwilowo wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 już są pączki na niektórych krzakach! też się zastanawiałam nad przycinaniem. nawet jeżeli będą mrozy, to już się i tak czuje wiosnę .. Nie umiem przewidzieć pogody, krzaki najwyraźniej też, bo niektóre wyglądają, jakby za tydzień miały mieć liście. U mnie wiciokrzew listki ma!!! I tez machałam sekatorem (wiciokrzewa nie). u mnie tez tak mialy ubieglego roku i pieknie scial mroz w lutym te paczki, listki i kielki. wiciokrzew odbil sie dopiero w maju, lilaki prawie w ogole nie kwitły. i w powietrzu bardzo czulo sie wiosne:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2016 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 A nasze bzy kwitły pięknie, wiciokrzewy załatwiły mszyce, a nie mrozy. Na mrozy nic nie poradzimy. Drzewka na skwerach tną co roku jak im wygodnie, a drzewka rosną i kwitną (te, które powinny), więc może i naszym nic nie będzie. Oglądamy Powrót Jedi. Nie uważacie, że Luke powinien się częściej myć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2016 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 no to niech wam kwitna jak najladniej co do Luka to nie wiem, nie ogladam GW - nie kreca mnie jakos:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.02.2016 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Zasadniczo pobieżnie oni się chyba nie myli... wnioskuję z tego, iż żaden nigdy nie wygłosił kwestji takowej: poczekaj Vejderze, z tym mieczem, gdyż aliboż, jeszcze dziś prysznica nie brałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2016 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 A gdyby się umył, to by go Vader nie wyczuwał z takiej odległości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2016 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 oj tam czepiacie sie Luka, Indiana Dżons tez sie nie myl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.02.2016 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Indiana wtapiał się w naturę. W ogóle aktorzy rzadko się myją. choć pamiętam jednego kowboja, co siedział w wannie w domu uciech. Cudna wanna była, więc zauważyłam. No i Mr Darcy z wanny wyłaził, szlafrok kąpielowy mu dali śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2016 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Brudny aktor to szczęśliwy aktor! Przywiozłam drewna pod dom i teraz moge rozpalić w kominku i oddać się DALowaniu. Trzymaj te kciuki! Dzisiaj miała chemie, jutro anatomia a w piątek zoologia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.02.2016 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Chemia i anatomia brzmi swojsko, gorzej ta zoologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2016 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Jeżeli dzisiaj trzymałam kciuki, to nieświadomie. W ogóle przez cały dzień funkcjonowałam nieświadomie. Kurczę, nigdy nie byłam meteopatką, w ogóle nie jestem pewna, czy takie zjawisko istnieje, tym bardziej, że mi się podkreśla na czerwono sam wyraz. Jednakowoż dzisiaj od samego rana chodziłam jako koń dorożkarski, świat średnio do mnie docierał, cud, że nie zrobiłam niczego głupiego (a może zrobiłam? jutro się dowiem pewnie), nawet kawa nie pomagała. Wieczorem zaczęło wiać. Halny. No żeż w mordę - to na Górali działa, a ja Góralką nigdy nie byłam! Najważniejsze jednak, że zaczęłam kontaktować. Nic nie wiem na temat brudnego szczęścia aktorów, wiem natomiast, że wypadku dzieci się to sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2016 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Psów tyż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2016 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 I koni! Młoda anatomię zdała o chemii jeszcze nic nie wie! Trzymaj dalej te kciuki, nie ważne świadomie, czy nie! Moje dziecię powiedziało by, że chemia i anatomia to czarna magia zoologia ujdzie Na mnie ta pogoda tez ma dziki wpływ. Zlazłam się dzisiaj, zapasy odnawiałam i autko odstawiłam na kanał bo mu była uprzejma osłona od katalizatora odlecieć. Kupiłam sobie kolejny tom Chmielewskiej, w kominku rozpaliłam i napawam się szczęściem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2016 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Psów tyż... moich nie, wyraznie nie sa szczesliwe jak sa brudne:cool: I koni! Młoda anatomię zdała o chemii jeszcze nic nie wie! Trzymaj dalej te kciuki, nie ważne świadomie, czy nie! Moje dziecię powiedziało by, że chemia i anatomia to czarna magia zoologia ujdzie Na mnie ta pogoda tez ma dziki wpływ. Zlazłam się dzisiaj, zapasy odnawiałam i autko odstawiłam na kanał bo mu była uprzejma osłona od katalizatora odlecieć. Kupiłam sobie kolejny tom Chmielewskiej, w kominku rozpaliłam i napawam się szczęściem! co Chmielewskiej? ja wq..wa mam jakiegos od wczoraj, dzis wzielam wolne na zalatwienie paru spraw i przyslowiowa d. nawet rtg na mnie sie wypial, zaplacilam 600 zl za naprawe tv i wrocil dalej zepsuty i jeszcze pare innych grzybni sie trafilo. Bialasy mnie wczoraj tak zezlily, ze za kare odmowilam im swojego towarzystwa, dzis jak trusie grzeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2016 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Tyż się napawam, zwłaszcza, że mam wolnego parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2016 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Mojej psuczy najwyraźniej obojętny jest stan czystości sierści. Zdecydowanie jednak kąpać się nie lubi. Znaczy być kąpaną, bo pływać jak najbardziej. Świadomość odzyskałam. Wieje nadal, ale nie najgorzej i pogoda dzisiaj była wiosennie rozmarzająca. Braza, współczuję CI serdecznie, że musisz wiedzieć, co to jest klapa od katalizatora. Ja, na szczęście, nie wiem nawet, że coś takiego istnieje.Chmielewską, nową dla mnie, też mam. Na wymianie sobie wzięłam. Jeżeli mi się nie spodoba, za rok wymienię na coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 z laski swojej napiszcie co to za nowa Chmelewska:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts