Arnika 21.02.2016 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Agduś... w BG widziałam z ceramiki cudne koty..takie do postawienie, powieszenia na ścianie, różne ... Od razu pomyślałam o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2016 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 W Bułgarii ceramika może być, oni mają tam rzemiosło rozwinięte w przeciwieństwie do przemysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Nawet ze trzy puszki będę miała w pogotowiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2016 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Mam koty przywiezione z wakacji, kupione w różnych krajach. Dużo było na przykład w Czechach, ale mam też z Estonii, Łotwy, Holandii, Litwy, Belgii... innych nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Dobry wieczór Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2016 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Dobry. Co by tu napisać? Pogoda była ładna i ciepło było. Jutro będzie padać... Za to pojutrze ma być ładnie.KotekRysio był uprzejmy sobie coś wbić w łapkę, ale nie był uprzejmy cierpliwie pozwolić sobie to coś wyjąć. W związku z tym jutro odwiedzi weterynarza. Kurczę, mam nadwrażliwego taczpada! Nawet przez dwie naklejone nań karteczki wyczuwa! Chyba powinnam go znieczulić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2016 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Wrażliwy taczpad, miłe, że ogólna znieczulica go nie objęła. A tak możesz sobie pomyśleć o nim - coś wrażliwego....Ja piszę na podpiętej klawiaturze, więc te problemy są mi obce. Nie lubię klawiatury laptopa.A co do pogody chyba padało, bo w przelocie między samochodem a jakimś budynkiem nakapało mi za kołnierz. Aaa i wycieraczki używałam, więc faktycznie padało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.02.2016 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 u nas slonce wyjatkowo i pizga jak na uralu, budowlana ekipa konczy zacieranie styro na fundamencie, dzis foliowanie i potem zasypka. no i chyba dzis bloczki wjada na sciany. oby ten wicher trwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 W dobie kryzysu wrażliwości to i ta taczpadowska w cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2016 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Wrażliwość taczpada sprawia, że kursor skacze jak pasikonik, co akurat nie wprawia mnie w zachwyt nad ceną taczpadowej wrażliwości. Wczoraj ładnie i ciepło, więc dzisiaj zimno i mokro. Ciapało cały dzień, a ja, jak zwykle, spacerowałam... (Czy też coś dziwnego czujecie, kiedy ta uśmiechnięta blondynka nap...la o misiotabletkach? Bo we mnie budzą się jakieś dziwne instynkty...) Jutro ma być zimno, chmurno, ale bez deszczu. Oby... Tarcia, nadmorski wicher ma jakieś probudowlane właściwości??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.02.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 nie wiem co to misiotabletki:o Agdus chyba ma, bo piekniscie osusza to co jest za mokre na budowie i robota sie posuwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 u nas wczoraj 14 na plusie, pizgało jak złe ale cieplutkim wiatrem a dzisiaj 3 w porywach do 4 i deszcz i deszcz ze śniegiem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Wczoraj lało, dziś zimno... a my włóczyliśmy się i dziś i wczoraj... z tym, że wczoraj łachy przemoknięte a dziś nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2016 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Do dupy taka pogoda!!! Co się dziwić, że połowa dzieci w szkole chora? Gdyby była uczciwa zima, to by nie chorowały!Ja chcę do Skandynawii albo na Alaskę! Suchy i ciepły pewnie osusza, ale u nas dzisiaj pizgało wodnym aerozolem, kiedy nie padało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.02.2016 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 u nas od rana sloneczko i wiatr, cieplo jednak nie bylo bo tylko +5 ale lepsze to niz żaby z nieba. nie ukrywam ze chce by ta pogoda sie utrzymywala, bo sciany maja sie murowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2016 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Oby w weekend było u Was ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2016 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 tez bym chciala, mam wielkie plany, najpierw fryzjer a potem wyjazd .....nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Misiotabletki doprowadzą mnie do zbrodniczych myśli, tak zresztą jak i żywe, gadające nosy, usta i aerozole, nie wspominając o o paniach mających straszliwe problemy z psychiką, gadających z jakimiś stworkami ... Ziąb u mnie jak diabli do tego niesympatycznie jest. Jestem dumna z siebie i prosze o aplauz bo pomimo wrednej pogody poszłam z gnidami do lasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2016 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 z ostatnch reklam ktore mnie wpieniaja to reklamy mullera jogurt esencja - nie dosc ze baba paskudna to jeszcze na dzien dobry na wejsciu pokazuja jej wielkie giry chodzace po wodze fuj i bleeee i rise baby z glupim niedzwiedziem oraz reklama calominalu z tym sepleniacym pseudo lekarzem:sick:za to z jajem sa reklamy naszego rodzimego banku i reklamy z Kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts