Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry.

Co by tu napisać?

Pogoda była ładna i ciepło było. Jutro będzie padać... Za to pojutrze ma być ładnie.

KotekRysio był uprzejmy sobie coś wbić w łapkę, ale nie był uprzejmy cierpliwie pozwolić sobie to coś wyjąć. W związku z tym jutro odwiedzi weterynarza.

Kurczę, mam nadwrażliwego taczpada! Nawet przez dwie naklejone nań karteczki wyczuwa! Chyba powinnam go znieczulić...

Wrażliwy taczpad, miłe, że ogólna znieczulica go nie objęła. A tak możesz sobie pomyśleć o nim - coś wrażliwego....

Ja piszę na podpiętej klawiaturze, więc te problemy są mi obce. Nie lubię klawiatury laptopa.

A co do pogody chyba padało, bo w przelocie między samochodem a jakimś budynkiem nakapało mi za kołnierz. Aaa i wycieraczki używałam, więc faktycznie padało.

Wrażliwość taczpada sprawia, że kursor skacze jak pasikonik, co akurat nie wprawia mnie w zachwyt nad ceną taczpadowej wrażliwości.

Wczoraj ładnie i ciepło, więc dzisiaj zimno i mokro. Ciapało cały dzień, a ja, jak zwykle, spacerowałam... (Czy też coś dziwnego czujecie, kiedy ta uśmiechnięta blondynka nap...la o misiotabletkach? Bo we mnie budzą się jakieś dziwne instynkty...) Jutro ma być zimno, chmurno, ale bez deszczu. Oby...

Tarcia, nadmorski wicher ma jakieś probudowlane właściwości???

Do dupy taka pogoda!!! Co się dziwić, że połowa dzieci w szkole chora? Gdyby była uczciwa zima, to by nie chorowały!

Ja chcę do Skandynawii albo na Alaskę!

Suchy i ciepły pewnie osusza, ale u nas dzisiaj pizgało wodnym aerozolem, kiedy nie padało.

Misiotabletki doprowadzą mnie do zbrodniczych myśli, tak zresztą jak i żywe, gadające nosy, usta i aerozole, nie wspominając o o paniach mających straszliwe problemy z psychiką, gadających z jakimiś stworkami ...

Ziąb u mnie jak diabli do tego niesympatycznie jest. Jestem dumna z siebie i prosze o aplauz bo pomimo wrednej pogody poszłam z gnidami do lasu!

z ostatnch reklam ktore mnie wpieniaja to reklamy mullera jogurt esencja - nie dosc ze baba paskudna to jeszcze na dzien dobry na wejsciu pokazuja jej wielkie giry chodzace po wodze fuj i bleeee i rise baby z glupim niedzwiedziem oraz reklama calominalu z tym sepleniacym pseudo lekarzem:sick:

za to z jajem sa reklamy naszego rodzimego banku i reklamy z Kotem