Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o, u nas też. I grad i słońce i śnieg i trochę deszczu. Ja wskakiwałam do auta w antraktach jakoś.

A, mam adres sklepu netowego do polecenia. Musiałam kupić wisiorek na prezent i z drżeniem serca zamówiłam w necie. Polocarat się to nazywa i chcieli zapłaty z góry. Zapłaciłam, co tam, najwyżej miałam stracić 5 dych. Ale nie, przysłali w ciągu 3 dni i wygląda, że srebro. No to ich rozreklamuję ;) czasem jakiś upominek trzeba zakupić a ładne rzeczy mają.

Dodałam do zakładek - może się przyda.

Jogurty i giry mnie nie atakują - może inne programy oglądamy albo nie zwracam uwagi. Za to konar, który nie chce zapłonąć i inne pokrewne niedługo doprowadzą mnie do jakiejś seksofobii, na którą zresztą też na pewno jest skuteczne lekarstwo albo suplement diety.

Ostatnio jakoś częściej radia słucham, Trójki, ale i tam reklamy atakują natrętnie. A jakieś 90% z nich to reklamy leków. Do porzygu!!!

Zwiedzałam morze. I dobrze, że pojechałam teraz, a nie tydzień temu, bo pogoda była wspaniała! Słoneczko, chłodno, ale nie zimno, bez wiatru. Wczoraj cały dzień łaziłyśmy nad morzem i po wydmach, i trochę po mieście, i byłyśmy na pysznych burgerach wegetariańskich i na kawusi. A dziecko podejmowało mnie iście po królewsku. Dzisiaj rano płaciłam za noclegi i dostałam paragon "nocleg w standardzie studenckim" - no muszę przyznać, że taki standard mi odpowiada! Śniadanie pyszności do łóżka, kawusia co rano, wieczorem podsuwanie owocków... No mówię Wam - nic, tylko dziecko odwiedzać!!! Szkoda tylko, że tak daleko.

Noooo!!!! I to w jakim stylu!!!

Wiesz, Braza, ja tam nic nie mam do Twojej kuzynki, ale jednak być tak podejmowaną przez dziecko to jest coś!

I jakie ładne paznokietki mi zrobiła!

Nadal nie mogę wrzucić zdjęć. Coś mi forum chrzani o niemożności założenia grupy. Jakiej grupy? Ja żadnej nie chcę zakładać!

Chociaż ostatnio dostałam zaproszenie do jakiejś grupy na forum. Co to jest?\

U nas pogoda tak do dupy, jak wspaniała była w Gdyni. Wierzyć mi się nie chce, że dopiero co łaziłam w pełnym słońcu po wydmach!

Miałam to samo! A zdjęcia masz zmniejszone? Moje musiałam zmniejszyć do 1024x780 (czy jakoś tak) w tej chwili mają tak średnio coś koło 800kB

W akademiku chyba nie bardzo mogę, Młoda nie mieszka sama i raczej szansy na bycie tylko we dwie nie ma

Nie mam zmniejszonych i mi się nie chce. Muszę sprawdzić, ile mają, bo to są z aparatu Weroniki. Moje miewają tak kole 1GB i do tej pory wchodziły bez wybrzydzania.

Weronika też nie sama w pokoju, ale koleżanka się zgodziła. Same w pokoju nie byłyśmy, to fakt. Dzięki ładnej pogodzie w pokoju właściwie tylko nocowałyśmy.

Aga, czy borówki się podcina? Wiem, że wujek google odpowie na to pytanie ale wolę zapytać kogoś, kto ma doświadczenie?

Będę u kuzynki bo Ją lubię a bardzo dawno się nie widziałyśmy. Karlita będzie miała zajęcia to ja będę miała towarzystwo

Ja mogłam tylko na weekend, więc mi dziecko dotrzymywało towarzystwa.

Borówki się podcina. Jak? Nie wiem. Ja to robiłam na wyczucie. Podcinałam gałęzie, które mi właziły w drogę, a w zeszłym roku podcięłam bardziej, bo mi koleżanka powiedziała, że trzeba.

9.jpg

Chciałam pokazać wersję ostateczną, ale się nie da. Zdjęcia z aparatu Weroniki nie wchodzą. To powyżej jest z mojego telefonu. Teraz spróbuję jakieś z mojego aparatu:

7a.jpg

Z mojego aparatu też wchodzą, chociaż są duże. O co biega???

Edytowane przez Agduś

Wcale nie kosztuje więcej!!! Miłościwie nam panujący uznali, że dziecko pełnoletnie nie kosztuje, a przecież nie wolno podważać ich słów, bo to prawdy objawione są!

Może masz taki aparat jak Weronika? Z lustrzanki Nikona wchodzą, z telefonu też, a z idiotenaparatu Nikona nie chcą.