Moose 24.02.2016 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Też byłam po pracy i nawet nam się nie zostać obsypanym gradem ani polanym deszczem, bo przekrój pogody w dniu dzisiejszym był dość imponujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.02.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 o, u nas też. I grad i słońce i śnieg i trochę deszczu. Ja wskakiwałam do auta w antraktach jakoś. A, mam adres sklepu netowego do polecenia. Musiałam kupić wisiorek na prezent i z drżeniem serca zamówiłam w necie. Polocarat się to nazywa i chcieli zapłaty z góry. Zapłaciłam, co tam, najwyżej miałam stracić 5 dych. Ale nie, przysłali w ciągu 3 dni i wygląda, że srebro. No to ich rozreklamuję czasem jakiś upominek trzeba zakupić a ładne rzeczy mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2016 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dodałam do zakładek - może się przyda. Jogurty i giry mnie nie atakują - może inne programy oglądamy albo nie zwracam uwagi. Za to konar, który nie chce zapłonąć i inne pokrewne niedługo doprowadzą mnie do jakiejś seksofobii, na którą zresztą też na pewno jest skuteczne lekarstwo albo suplement diety.Ostatnio jakoś częściej radia słucham, Trójki, ale i tam reklamy atakują natrętnie. A jakieś 90% z nich to reklamy leków. Do porzygu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2016 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Na porzyg też się leki znajdą! Właśnie dojrzałam śnieg na tarasie .... Już mnie nic nie zdziwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.02.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Trójka się zpsiła, ich wiadomości są już pisopochodne. Ja się przeniosłam na RMF Classic bo tam mało gadają Agduś, zwiedzasz morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Ewa, a Classic można w radiu znaleźć czy tylko via internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.02.2016 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 w radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2016 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Zwiedzałam morze. I dobrze, że pojechałam teraz, a nie tydzień temu, bo pogoda była wspaniała! Słoneczko, chłodno, ale nie zimno, bez wiatru. Wczoraj cały dzień łaziłyśmy nad morzem i po wydmach, i trochę po mieście, i byłyśmy na pysznych burgerach wegetariańskich i na kawusi. A dziecko podejmowało mnie iście po królewsku. Dzisiaj rano płaciłam za noclegi i dostałam paragon "nocleg w standardzie studenckim" - no muszę przyznać, że taki standard mi odpowiada! Śniadanie pyszności do łóżka, kawusia co rano, wieczorem podsuwanie owocków... No mówię Wam - nic, tylko dziecko odwiedzać!!! Szkoda tylko, że tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2016 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Chciałam pokazać zdjęcia, ale teraz i mnie dopadła zaraza jakaś i się nie da. Skoro Wam przeszła i wklejacie, to może i mnie przejdzie za czas jakiś i będę mogła pokazać, co chciałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2016 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Pokaż pokaż, ja poczekam. W maju wybieram się do dziecka ale ja będę spała w pięciogwiazdkowym ... u kuzynki, to też będę przyjmowana jak królowa, jak Ją znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.02.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 jak to fajnie Aguś jak się role odwracają nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.02.2016 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Noooo!!!! I to w jakim stylu!!!Wiesz, Braza, ja tam nic nie mam do Twojej kuzynki, ale jednak być tak podejmowaną przez dziecko to jest coś!I jakie ładne paznokietki mi zrobiła! Nadal nie mogę wrzucić zdjęć. Coś mi forum chrzani o niemożności założenia grupy. Jakiej grupy? Ja żadnej nie chcę zakładać!Chociaż ostatnio dostałam zaproszenie do jakiejś grupy na forum. Co to jest?\ U nas pogoda tak do dupy, jak wspaniała była w Gdyni. Wierzyć mi się nie chce, że dopiero co łaziłam w pełnym słońcu po wydmach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2016 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Miałam to samo! A zdjęcia masz zmniejszone? Moje musiałam zmniejszyć do 1024x780 (czy jakoś tak) w tej chwili mają tak średnio coś koło 800kB W akademiku chyba nie bardzo mogę, Młoda nie mieszka sama i raczej szansy na bycie tylko we dwie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2016 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Nie mam zmniejszonych i mi się nie chce. Muszę sprawdzić, ile mają, bo to są z aparatu Weroniki. Moje miewają tak kole 1GB i do tej pory wchodziły bez wybrzydzania. Weronika też nie sama w pokoju, ale koleżanka się zgodziła. Same w pokoju nie byłyśmy, to fakt. Dzięki ładnej pogodzie w pokoju właściwie tylko nocowałyśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2016 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Aga, czy borówki się podcina? Wiem, że wujek google odpowie na to pytanie ale wolę zapytać kogoś, kto ma doświadczenie? Będę u kuzynki bo Ją lubię a bardzo dawno się nie widziałyśmy. Karlita będzie miała zajęcia to ja będę miała towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2016 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 (edytowane) Ja mogłam tylko na weekend, więc mi dziecko dotrzymywało towarzystwa. Borówki się podcina. Jak? Nie wiem. Ja to robiłam na wyczucie. Podcinałam gałęzie, które mi właziły w drogę, a w zeszłym roku podcięłam bardziej, bo mi koleżanka powiedziała, że trzeba. Chciałam pokazać wersję ostateczną, ale się nie da. Zdjęcia z aparatu Weroniki nie wchodzą. To powyżej jest z mojego telefonu. Teraz spróbuję jakieś z mojego aparatu: Z mojego aparatu też wchodzą, chociaż są duże. O co biega??? Edytowane 3 Marca 2016 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.03.2016 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 nie wiem, ale u mnie nie wchodziły. jak widać dziecko na wyjeździe ma plusy. Szkoda tylko, ze kosztuje więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2016 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Wcale nie kosztuje więcej!!! Miłościwie nam panujący uznali, że dziecko pełnoletnie nie kosztuje, a przecież nie wolno podważać ich słów, bo to prawdy objawione są! Może masz taki aparat jak Weronika? Z lustrzanki Nikona wchodzą, z telefonu też, a z idiotenaparatu Nikona nie chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Nie mam pojęcia, o co chodzi ze zdjęciami! I prosze do mnie nie mówić i miłościwie nam panujących bo mnie jasna cholera zaraz weźmie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Upsss... polityka... ssssssspier..lam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts