Moose 17.03.2016 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Już jest łykend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.03.2016 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Już jest łykend Kto ma to ma. Ja mam jutro 12 godzin pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2016 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Na razie mam piękną pogodę za oknem, a w planach na jutro szycie i teatr. Na prace ogródkowe na razie za zimno i za mokro. I dobrze, bo jeszcze nie dojrzałam do nich. Powoli zaczynam dojrzewać, kiedy przyglądam się wszystkiemu kiełkującemu, kwitnącemu, pączkującemu... Jeszcze trochę i się zabiorę za ogródek. Może najpierw jakieś zdjęcia zrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Mnie do ogródka też jeszcze nie ciągnie tym bardziej dzisiaj, gdy pogoda do bani. Śpiąco, szaro i zimno - siedzenie w domu przy kominku uzasadnione i usprawiedliwione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2016 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 U nas od rana świeciło słońce i już, już prawie zastanawiałam się nad jutrzejszą szaloną aktywnością, kiedy... się zachmurało. No to będę jutro sobie spokojnie szyła, a później pojedziemy do teatru. Zdjeć nie zrobiłam, bo rano ciemiernik był w cieniu domu, a kiedy wróciłam w cieniu brzóz zza płotu. Jutro będzie w cieniu chmur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.03.2016 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 ba, pogoda była ładna ale ja w pracy. Jutro muszę trochę wyjść z domu, choćby, żeby wyjść.. A wczoraj opalałam twarz w oknie w pracy. Tak pięknie świeciło słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2016 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Mój ciemiernik nawet nie myśli o kwitnieniu! Smutno mi, bo ładny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.03.2016 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 To dziwne, bo mój kwitnie od dawna. Słońce jednak dzisiaj wyszło, więc zrobiłam zdjęcia, ale na razie nie chce mi się ich przerzucać. Może jutro pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.03.2016 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 ciemiernik - ten brzydkopachnący kwitnie. Te różowe ani myślą i wyglądają, jakby miały paść. Dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.03.2016 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Nie wąchałam swoich. Kwitnie mi różowy (najstarszy, wiec ma dużo kwiatków) i biały (jest wyższy, ale młodszy, więc tylko kilka kwiatków). Najmłodsze, zeszłoroczne, dopiero się zbierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.03.2016 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 aaa, moje są zeszłoroczne, to może dlatego. Brzydkopachnąca jest nazwa, ale jej nie pamiętam. Cuchnący, zdaje mi się Nie pachnie wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2016 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Mój tez posadzony 2 lata temu jesienią, w ub.roku bardzo ładnie (chociaż ubogo) kwitł w lutym a w tym roku ni huhu i tez wygląda tak, jakby miał zamiar paść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2016 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Tak było wczoraj w ogrodzie: To jest największy i najstarszy z moich ciemierników. Z tyłu widać białego. Wcale nie miał ochoty na pokazanie wnętrza, ale wzięłam go podstępem. Młodszy, wyższy, ale mniej bujnie kwitnący. Na razie... Chyba już kończą kwitnienie. Trzeba przyznać, że są bardzo wytrwałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2016 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 [ATTACH=CONFIG]350621[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]350622[/ATTACH] Kiedyś posadziłam pojedyncze cebulki krokusów na trawniku i kwietniku. Większość przetrwała. Początkowo były tam pojedyncze kwiatuszki, a teraz całe kępy. I nawet kret, który był uprzejmy wycelować w tego fioletowego, nie zaszkodził mu. [ATTACH=CONFIG]350623[/ATTACH] A tak kwitnie krzaczek posadzony w zeszłym roku. Ino co to jest? Za Swaroga nie pamiętam. [ATTACH=CONFIG]350624[/ATTACH] Pierwszy dzień wiosny przywitałam wiosenną kanapką. Za to pogoda się nie popisała, jest ponuro i zimno, więc napaliłam w kominku i się cieszę, bo chociaż biletów zabrakło i dzisiaj na Preludium słowiańskie nie udało się iść, to mamy płytę z muzyką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.03.2016 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 nie ma zdjęć, są ciemierniki, nie ma krokusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2016 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.03.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 ten krzaczek co nie wiesz to Kalina Dawn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2016 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Dzięki, Tarcia. Wiedziałam, ze tutaj na pewno ktoś mi powie, co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.03.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 hm, najładniejsza kanapka. Szczególnie, ze się odchudzam. Musiałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2016 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Ale, że co? Serek, pomidor i kiełki - samo zdrowie i odchudzanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts