Moose 20.03.2016 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Mniam... i krokusiki piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Te kwitnące t z tego roku? Zdziwiona jestem, u mnie tylko przebiśniegi! Kanapka cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Aże sobie kiełków nastawiłam z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2016 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Zdjęcia zrobiłam w sobotę, znaczy przedwczoraj. Krokusy sadziłam kilka lat temu, nie wiem dokładnie, ile. Fioletowy ciemiernik nie wiem, od ilu lat rośnie, biały krócej. Z dwóch zeszłorocznych jeden już kwitnie (ma jedną łodygę z kwiatkami), drugi dopiero kiełkuje, ale najważniejsze, że się w ogóle zebrał w sobie i wylazł z ziemi. Kanapka była nie tylko śliczna, ale i pyszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Darowałabyś już sobie z ta kanapką, nie chce mi się robić a zjadłabym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2016 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Latem miałam fazę na zapiekanki z pomidorkami, mozarellą i rukolą, a teraz na topie jest pasta z białego sera z różnymi dodatkami, pomidor i kiełki. To poniekąd efekt zakupu kiełkownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2016 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Ciesze się bardzo, że mi zakup kiełkownicy nie wpadł do głowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2016 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Ale, że niby czemu? Kiełkownica jest dobra, kiełki z niej takie świeżutkie, chrupiące, pyszne... Pogodę mamy w paski - słońce (to te węższe paseczki), chmury (to te szerokie), deszcz, grad, deszcz, chmury, paseczek słońca..., na okrasę tęcza.Właśnie z dzieckiem gadam i ona ciągle o czekoladzie, obsesyjnie wręcz..., chyba zaraz pójdę sprawdzić, czy w domu jakiejś nie ma... Spać mi się chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.03.2016 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Nie mam gdzie postawić... a kanapki uwielbiam każde... które ktoś zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 mam kiełkownicę i bardzo bym sobie ją chwaliła gdyby nie to że jakoś nie mogę skorzystać bo zanim zajrzę do kiełków to już ich nie ma:mad: Młody jest szybszy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2016 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 A moje dzieci tak jakoś bez entuzjazmu do nich podchodzą. Znaczy im młodsze, tym większą rezerwę okazuje.O właśnie, muszę zaraz posiać kolejne kiełki i podlać wszystkie. Jedno pięterko wyżarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.03.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Kiełkownicę dostałam 4 lata temu i pierwszy raz użyłam po 2 latach dopiero... Od tego czasu używam co jakiś czas jak nas najdzie na kiełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 jakos nie moge sie do kielkow przekonac, choc zielone lubie, rukole, szczypiorek, pietruche i koper:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Gdybym kiedyś nabyła takową kiełkownicę to pewnie czułabym się zobligowana to jej używania a ja ... nie przepadam za kiełkami Zimno mam, na szafę czekam i mam nadzieję, że się doczekam, nic mi się nie chce .... Jednym słowem, wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2016 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Na jaką szafę czekasz? Ja kiełki lubię, zwłaszcza wiosną. Na razie kiełkownica pracuje pełną parą, ale latem pewnie pójdzie w odstawkę, żeby wrócić do łask zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.03.2016 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 No właśnie jakoś podobnie mam... wiosna i zima... czyli co...organizm odczuwa braki w witaminach...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 moje Młode szczególnie na kiełki słonecznikowe łakome;) ale i całą resztą nie pogardzi, kiełki właśnie wczesna wiosną i zimą najlepiej podchodzą czy do sałatki, czy na kanapki czy tak luzem wyjadane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2016 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Braza.. wieczorem na szafę czekasz????? tak późno dostawy u Was są Kiełki lubię, młody uwielbia.. ale nie mam kiełkownicy , za to kupujemy i nie mam mebla w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2016 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie chcę kupować, bo jednego dnia jemy kiełki, innego nie. Takie kupowane mają jakiś termin przydatności, a te z kiełkownicy mogą poczekać. Słoneczko mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Gdzie tam wieczorem, ogólnie czekam! Może jutro ... nie qrde, to musi być jutro! Do łazienki, nawet nie szafa a takie "cuś" z szufladami 130cm wysokie na ręczniki itp. Zimno u mnie cholera, mżawka, do d.... z taka wiosną! Niech już się ten marzec kończy, jeszcze kwiecień może z lekka wkurzać ale mam nadzieję, że już bliżej niż dalej do ciepełka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts