Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdjęcia zrobiłam w sobotę, znaczy przedwczoraj. Krokusy sadziłam kilka lat temu, nie wiem dokładnie, ile. Fioletowy ciemiernik nie wiem, od ilu lat rośnie, biały krócej. Z dwóch zeszłorocznych jeden już kwitnie (ma jedną łodygę z kwiatkami), drugi dopiero kiełkuje, ale najważniejsze, że się w ogóle zebrał w sobie i wylazł z ziemi.

Kanapka była nie tylko śliczna, ale i pyszna!

Ale, że niby czemu? Kiełkownica jest dobra, kiełki z niej takie świeżutkie, chrupiące, pyszne...

Pogodę mamy w paski - słońce (to te węższe paseczki), chmury (to te szerokie), deszcz, grad, deszcz, chmury, paseczek słońca..., na okrasę tęcza.

Właśnie z dzieckiem gadam i ona ciągle o czekoladzie, obsesyjnie wręcz..., chyba zaraz pójdę sprawdzić, czy w domu jakiejś nie ma...

Spać mi się chce!

Gdybym kiedyś nabyła takową kiełkownicę to pewnie czułabym się zobligowana to jej używania a ja ... nie przepadam za kiełkami :D

Zimno mam, na szafę czekam i mam nadzieję, że się doczekam, nic mi się nie chce .... Jednym słowem, wiosna !

Gdzie tam wieczorem, ogólnie czekam! Może jutro ... nie qrde, to musi być jutro! Do łazienki, nawet nie szafa a takie "cuś" z szufladami 130cm wysokie na ręczniki itp.

Zimno u mnie cholera, mżawka, do d.... z taka wiosną! Niech już się ten marzec kończy, jeszcze kwiecień może z lekka wkurzać ale mam nadzieję, że już bliżej niż dalej do ciepełka!