braza 16.04.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Ten pająk na barwinku to mnie w trąbę zrobił w pierwszym momencie ... myślałam, że barwinek taki dziwny środek ma ... Pięknie! A kotostwo i tak wszystko przewyższa! Mój ciemiernik wypiścił jednego kwiatka i 2 nowe liście, musi coś z niego jednak będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2016 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Na pewno coś z niego będzie. Moje też się powoli rozpędzały. Daj mu czas i kochaj go, a się odwdzięczy. Ten pająk to kwietnik. Samice potrafią zmieniać kolor w zależności od tego, na jakiej roślinie siedzą. Widziałam jaskrawozielone, białe, żółte i brązowe kwietniki w ogrodzie. Tym razem coś bardziej budowlanego. Mamy takie ozdoby na słupkach ogrodzeniowych. No wiecie, lewki na ogrodzeniu są w modzie... Ładne? Rysiek nie był uprzejmy zapozować, bo cały dzień ciężko pracował w ogrodzie ... ... jako nadzorca. Pańskie oko konia tuczy, więc wszystko kwitnie pod nadzorem Rysia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2016 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Nadal nie mogę wrzucać pionowych zdjęć, bo się kładą. Czemu? Ogród kwitnący pod okiem Rysia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2016 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Będą pigwy, będzie pigwówka... A na koniec przyszła pierwsza wiosenna burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 brzozy, brzozy i jeszcze więcej brzóz cuuuuuuuuudo, lewki na słupkach ekstra zwłaszcza to czarne miodzio;) mój Rudy też każdy kwiatek obejrzy czy rośnie ale dzisiaj po ogonie dostał za przeganianie trzmielików z kwiatków:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.04.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 nooo brzozy to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.04.2016 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Mój też ma jednego kwiatka i okazał się być biały. Może wypuści jeszcze kilka? PS wydawało mi się, że post Brazy jest ostatni a nagle mi się pojawiło pół strony zdjęć. Czary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.04.2016 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 no nie wiem, zalezy w jakich warunkach je trzymacie. moj tak jak go wsadzilam mial ok. 5 kwiatów, z kazdym kolejnym rokiem juz tylko po jednym gora dwa, był posadzony w zlym miejscu i to okazywal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.04.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 A tak poza tym, to koty na słupkach fajnie wyglądają. To jest przewaga kotów nad psem U mnie burzy nie było, trochę padało po południu. A dziecko czeka na burzę, jak na wybawienie, bo myśli, że pyłki zmyje. I nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2016 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Psa też można posadzić na słupku. Wymaga to wprawdzie pewnego zachodu (odpowiednio szeroki słupek, schodki i nauczenie psa), ale się da. Jednakowoż lwy na słupkach są znacznie częściej spotykane niż wilki. Klasyka gatunku... Mój największy ciemiernik rośnie w niewłaściwych dla niego warunkach (za dużo słońca), a jednak rośnie jak szalony. Po prostu czuje, że go kocham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.04.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 moje psy wygladaja jak sfinksy, oba lubia siadac na oparciach kanap, a juz szczegolnie jak slonko przygrzewa - takie dwa dziwadla. ani troche nie boja sie wysokosci (niestety), tu np. Kasti na meblach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2016 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 taka biała lalusia:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.04.2016 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 a z dupki lasery idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2016 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Toś się Kochana Koleżanko pięknych ozdób dorobiła! A wiosnę to juz masz pełną gebą! U mnie tylko prymulki i zmutowane hiacynty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.04.2016 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Hiacynty też mi się zmutowały. Znowu zdjęcie poziomo! Pepe Pan Królik był na spacerze. Żonkile zakwitły. Tylko czemu tak mało ich? W zeszłym roku było mnóstwo, teraz są trzy. Wreszcie pamiętałam o fioletowym barwinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 a jaka ma ładna opaske:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.04.2016 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Miał. Już ją zjadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Bo opaska opaską a żyć trzeba, a żeby żyć trzeba jeść!U Ciebie naprawdę się dzieje! Moje barwinki w lesie .. no nie dosłownie. Agduś, a jakby Ci się chciało pamiętać i przywiozłabyś mi pare odrostów tego fioletowego barwinka .... tak ładnie proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 ja się za barwinkiem oglądam ale nie ma w realu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.04.2016 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Jak ładnie. A przecież to tylko kilkaset km różnice U mnie pośrednio jest. Gorzej, że śliwki kwitną i czereśnie a tu przymrozki na następną sobotę zapowiadają. jak je zabezpieczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts