braza 22.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Jakieś deja vue mam... chyba... rany! nic nie piłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.04.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Sok brzozowy to na ciekawość, bo jestem ciekawa, jak smakuje. Ponoć z cytryną lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 W sumie to sok brzozowy jest prawie bez smaku. Jasne, że z cytryną lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Niniejszym i osobiście w imieniu całej brazowej rodzinki przesyłam moc urodzinowych uścisków i serdeczności dla naszej Kochanej Małgo!!!!!! http://disneylandtoys.pl/_var/gfx/d84509e68eac99c1e40c27b054730b7a.jpg http://www.sklepdladziecka.pl/images/wystroj/srdf1029z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dołączam do życzeń - wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Małgosia dyktuje:Podobają mi się te życzenia. Lubię koniki i Kubusia. I bardzo lubię takie zwierzęta wszystkie. I dostałam skuter. Na skuterze się jeździ tak, że się naciska taki żółty guziczek.W przedszkolu poczęstowałam wszystkich żelkami i na tańcach też, ale cukierkami, bo żelki się skończyły, bo wszyscy w przedszkolu je zjedli.Dziękuję za życzenia tej Pani z takim dużym synem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jak impreza? Udała się? A ogród - pogoda pozwoliła coś zrobić?? (ciekawska taka jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Zawsze mówię, że Małgo jest super dziewczyna. Agduś, musisz być z niej i z jej sióstr straszliwie dumna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.04.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Impreza Małgosiowa była rodzinna. Wprawdzie Małgo wspominała o zapraszaniu dzieci z przedszkola i nawet się nad tym zastanawiałam, ale doszłam do wniosku, że towarzystwo na razie za małe. Co ja bym zrobiła z taką gromadką drobiazgu?! Za rok już się nie wymigamy.Za to Madzia zapowiada zaproszenie jakiejś trzydziestki dzieciaków. Muszę ją jakoś namówić, żeby się trochę ograniczyła, bo w razie niepogody chałupę nam rozniosą. W zeszłym roku padało, dziecków było około ćwierć setki, ściany drżały...Wczoraj byłyśmy na urodzinach kolegi Madzi. W zeszłym tygodniu Madzia była u koleżanki... No tak, to wszystko te "urlopowe" dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Jest jeszcze ine wyjście ... salon zabawa dla dzieci! Robłam tak odkąd młoda poczuła więzi społeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Nie wiem, jak jest teraz, kiedys w Mc Donald's organizowali świetne urodziny dla dzieciaków. Trwało to dwie godziny, dzieciakami zajmowały się cały czas hostessy, były specjalne zabawy, zwiedzanie zaplecza, bardzo smaczne i niezdrowe jedzenie, a rodzice byli wypraszani z restauracji na 2 godziny wolnego. I to naprawdę niedrogo było, zajdź do Mac Donalda i spytaj, będziesz zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 W Niepołomicach nie ma salonu zabaw dla dzieci ani McDonalda (obcego mi zresztą ideologicznie). W Krakowie są i salony i McDonaldy (obce ideologicznie) i Park Wodny i Park Doświadczeń (też organizują urodziny) i pewnie jeszcze z 10 innych instytucji. Tylko, że te dzieciska trzeba by tam dowieźć (autobusem chyba). A poza tym dwie godzinki to stanowczo za mało!Jakoś sobie poradzimy z imprezą w domu. Byle pogoda dopisała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Agduś, o co poszło temu palantowatemu ochroniarzowi???? O co toto przypięło się do Małgo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Odpowiedziałam w Twoich komentarzach. Normalnie, gdybym się dowiedziała wcześniej, to bym mu tak nawtykała, że bez adwokata bym się z tego potem nie wywinęła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Eeee, tam zaraz adwokat!! Facio by skrewił, odważny widać tylko do dzieci!!! Wot swołocz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Doskonale Cię rozumiem. Dureń i kutafon. Syn wielbłąda. Wuj szakala. Oby miał kiedyś 1000 pałaców. W każdym pałacu 1000 sypialni. W każdej sypialni 1000 wielkich łóżek z baldachimem i piękną pościelą. I oby go do końca życia cholera z łóżka na łóżko rzucała!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Doskonale Cię rozumiem. Dureń i kutafon. Syn wielbłąda. Wuj szakala. Oby miał kiedyś 1000 pałaców. W każdym pałacu 1000 sypialni. W każdej sypialni 1000 wielkich łóżek z baldachimem i piękną pościelą. I oby go do końca życia cholera z łóżka na łóżko rzucała!!!! Bomba!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Howgh!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 A witanko!!!! Chwila wolnego?? Ja dopiero wróciłam: spacer z psicą i poczta zaliczone za jednym zamachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts