Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niniejszym i osobiście w imieniu całej brazowej rodzinki przesyłam moc urodzinowych uścisków i serdeczności dla naszej Kochanej Małgo!!!!!!

http://disneylandtoys.pl/_var/gfx/d84509e68eac99c1e40c27b054730b7a.jpg http://www.sklepdladziecka.pl/images/wystroj/srdf1029z.jpg

Małgosia dyktuje:

Podobają mi się te życzenia. Lubię koniki i Kubusia. I bardzo lubię takie zwierzęta wszystkie.

I dostałam skuter. Na skuterze się jeździ tak, że się naciska taki żółty guziczek.

W przedszkolu poczęstowałam wszystkich żelkami i na tańcach też, ale cukierkami, bo żelki się skończyły, bo wszyscy w przedszkolu je zjedli.

Dziękuję za życzenia tej Pani z takim dużym synem.

Impreza Małgosiowa była rodzinna. Wprawdzie Małgo wspominała o zapraszaniu dzieci z przedszkola i nawet się nad tym zastanawiałam, ale doszłam do wniosku, że towarzystwo na razie za małe. Co ja bym zrobiła z taką gromadką drobiazgu?! Za rok już się nie wymigamy.

Za to Madzia zapowiada zaproszenie jakiejś trzydziestki dzieciaków. Muszę ją jakoś namówić, żeby się trochę ograniczyła, bo w razie niepogody chałupę nam rozniosą. W zeszłym roku padało, dziecków było około ćwierć setki, ściany drżały...

Wczoraj byłyśmy na urodzinach kolegi Madzi. W zeszłym tygodniu Madzia była u koleżanki... No tak, to wszystko te "urlopowe" dzieci...

Nie wiem, jak jest teraz, kiedys w Mc Donald's organizowali świetne urodziny dla dzieciaków. Trwało to dwie godziny, dzieciakami zajmowały się cały czas hostessy, były specjalne zabawy, zwiedzanie zaplecza, bardzo smaczne i niezdrowe jedzenie, a rodzice byli wypraszani z restauracji na 2 godziny wolnego. :D

I to naprawdę niedrogo było, zajdź do Mac Donalda i spytaj, będziesz zadowolona. :D

W Niepołomicach nie ma salonu zabaw dla dzieci ani McDonalda (obcego mi zresztą ideologicznie). W Krakowie są i salony i McDonaldy (obce ideologicznie) i Park Wodny i Park Doświadczeń (też organizują urodziny) i pewnie jeszcze z 10 innych instytucji. Tylko, że te dzieciska trzeba by tam dowieźć (autobusem chyba). A poza tym dwie godzinki to stanowczo za mało!

Jakoś sobie poradzimy z imprezą w domu. Byle pogoda dopisała!

Doskonale Cię rozumiem. :evil:

Dureń i kutafon. :evil:

Syn wielbłąda. :evil:

Wuj szakala. :evil:

Oby miał kiedyś 1000 pałaców.

W każdym pałacu 1000 sypialni.

W każdej sypialni 1000 wielkich łóżek z baldachimem i piękną pościelą.

I oby go do końca życia cholera z łóżka na łóżko rzucała!!!! 8)

Doskonale Cię rozumiem. :evil:

Dureń i kutafon. :evil:

Syn wielbłąda. :evil:

Wuj szakala. :evil:

Oby miał kiedyś 1000 pałaców.

W każdym pałacu 1000 sypialni.

W każdej sypialni 1000 wielkich łóżek z baldachimem i piękną pościelą.

I oby go do końca życia cholera z łóżka na łóżko rzucała!!!! 8)

Bomba!!!!!!! :D :D :D