braza 23.05.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Tu tez widze ścisk, jak w pociągu do Staniątek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 ciepło to wiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.05.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 No bo gospodynię wywiało. I pogoda wreszcie piękna, nawet rowerem do pracy jeżdżę. Dziś wyjechałyśmy z sąsiednich ulic z koleżanką, która mieszka obok - ona samochodem, ja na rowerze. Dojechałyśmy do pracy razem Swoją drogą to jest marnotrawstwo- mieszkamy obok ale nigdy nie jeździmy jednym samochodem. Ale ona mało kontaktowa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2016 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Wywiało mnie, bo tu pustawo było. Mogę miauczeć z kotami, ale sama ze sobą jeszcze nie rozmawiam. Na razie... No a poza tym Braza u nas była, no to sami rozumicie, że się gadało, a nie pisało.No i pogoda jest, a mnie się nie chce mamitopka na taras ciągać. Rower jest najlepsiejszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Ano właśnie, się trza było nagadać, zdjęcia sobie z wycieczki Agdusiów obejrzałam, z kotami gadałam, z Emi papieroski paliłam ... było co robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.05.2016 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 No a poza tym Braza u nas była, no to sami rozumicie, że się gadało, Rower jest najlepsiejszy! AD 1 rozumim AD 2 popieram !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.05.2016 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 (edytowane) Ano właśnie, się trza było nagadać, zdjęcia sobie z wycieczki Agdusiów obejrzałam, z kotami gadałam, z Emi papieroski paliłam ... było co robić! Braza, czy zgadzasz się na publikację Twojego wizerunku celem zilustrowania powyższego cytatu? A póki co pokażę inne wizerunki. [ATTACH=CONFIG]356773[/ATTACH] Kiedy pąki tych tulipanów się rozwinęły, były żółte jak ten najmniejszy, a później z dnia na dzień nabierały kolorów. Kupując cebulki nie wierzyłam z nazwę "tulipany zmieniające kolor". Miśka i życie na krawędzi (właścicielką tego fotela jest Carmen). Gerda - ciało stałe czy ciecz? Co ważniejsze? Wygoda... ... czy zasady? Z zasady kot mieści się w każdym pojemniku. Niekompatybilność rozmiarów pojemnika i kota nie mają żadnego znaczenia. Nie wiem, dlaczego nie mogę powiększyć zdjęć. Każda próba kończy się zawiasem totalnym i trwałym. Jedyne, co mogłam zrobić, to cofnięcie się krok wstecz, w efekcie czego piszę ten post drugi raz. Nie ryzykuję i wklejam, jak jest. Może się da edytować. Kiedyś... Edytowane 25 Maja 2016 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.05.2016 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Prezent od Brazy zawisł był. I pozwolił się powiększyć. Spróbuję więc edytować poprzedni post. Sprawdzę jeszcze, czy pionowe nadal wchodzą poziomo... No tak, to by już było za dużo cudów jak na jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2016 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 hmm, w pierwszej serii zdjec pierwszego nie widac (jak sie wchodzi to zalacznik jest nieokreslony) podobnie z zalacznikami z ostatniego postu - nie widac i zalaczniki nie dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.05.2016 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Dziwne, bo kiedy je wkleiłam, to dały się powiększyć i było je widać. Usunęłam tamten post i spróbuję jeszcze raz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.05.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Świetne te tulipany. I prezent od Brazy JA też mam jedne dziwne kwiatki, takie drobne, troszkę jak goździki na bardzo krótkich łodyżkach. Kupiłam 2 sztuki, bo mają zadarniać. Na razie rosną w kępce i.. no właśnie, jak je kupiłam były żółte. Teraz w tej samej kępce rosną nowe czerwone, pomarańczowe, różowe i jeden żółty. Nie widziałam jeszcze kwiatków, które by były tak kolorowe z jednego krzaczka. Fajne. Szkoda, że nie kupiłam więcej. Choć widzę minę purystów kolorystycznych-grządkowych. Miało być żółte! a jest różowe. I kompozycję szlag trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.05.2016 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Pokaż!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2016 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 (edytowane) Nie wiem, jak dalece ten mój wizerunek będzie odtajniony ... no wiesz, mam jeszcze pewną renomę wynikającą z faktu "tajemniczości" i wolałabym ją zachować ... A tak na marginesie: nie przypuszczałam w snach najczarniejszych, że mam do czynienia z paparazzi ....;) Ludziska, na zdjęciu te azalie i piwonia to pikuś! W realu zwalają z nóg, poważnie! "Śniadaniowy" papierosek z kawą smakował trzy razy bardziej właśnie dlatego, że mogłam na nie patrzeć! P.S. Kocio na ścianie prezentuje się tak, jak powinien, czyli odpowiedni na odpowiednim miejscu jest! P.S.2. Kotek Rysio (ten od kompatybilności pojemników) jest po prostu niezwykły! To nic, że pazurami próbował przebić mi tętnice ... matko, jak on się wspaniale tuli!!!! Edytowane 25 Maja 2016 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.05.2016 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Piękne kfiotki, piękne kotki... wszystkie, te zapakowane i ten wiszący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.05.2016 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 z pokazaniem poczekam, bo jakby się przyczaiły teraz, ale mają mnóstwo pączków i sama jestem ciekawa, co z nich będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2016 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Posadziłam dzisiaj trzy kwiotki i... tyle... Znaczy zrobiłam jeszcze mnóstwo rzeczy: przeczytałam książkę, wypiłam kawkę na tarasie, postrzelałam z wiatrówki kolejny raz rozwiązując problem, jak powinna to robić osoba ze skrzyżowaną lateralizacją, zrobiłam kilka zdjęć (więcej Małgo), a wieczorem wybraliśmy się na spacer po Starym Mieście w Krakowie. Bardzo udany dzień. To te posadzone. Dwa pierwsze kupiłam w tym roku, ostatni rósł od zeszłego roku, ale dzisiaj go przesadziłam. A to nowa różyczka. Potwierdzam - KotekRysio umie się tulić, jak żaden inny kot na świecie. Wprawdzie każdy zaszczycony jego czułościami wydaje dziwne odgłosy, kiedy pazurki Rysia wbijają się w skórę niebezpiecznie blisko tętnicy szyjnej, łapki obejmują wybrańca, a jego nosek wtula się w szyję, łaskocząc bezlitośnie wąsikami. Przy tym Rysio cały czas mruczy donośnie, a kiedy jest mu naprawdę dobrze, zaczyna się ślinić. Na tym ostatnim zdjęciu, które weszło jako załącznik, jest śliczna ćma udająca patyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.05.2016 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Wydaje mi się, iż posiadasz bliźniaka RUDOLFA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.05.2016 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 A co? Ma takie same zwyczaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2016 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Dobrze, że taki Rysio u Agduś występuje w egzemplarzu pojedynczym, dwa to już byłby zbytek! Ale przyznaję: tulenie w jego wykonaniu to bajka! Moje róze kilkanaście centymetrów nad ziemią dopiero ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.05.2016 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Moje stare róże dopiero pąki mają i to nie za duże, ale ta z kwiotkiem to kupiona i świeżo posadzona.Za to irysy szaleją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts