Agduś 29.04.2008 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Wpadłam wysłać ważnego maila do kumpeli. Gdybym była obowiązkową, odpowiedzialną i poważną osobą, natychmiast po tym wyłączyłabym komputer. Na żadne forum bym nie wchodziła!No ale nie jestem poważna, odpowiedzialna itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Wpadłam wysłać ważnego maila do kumpeli. Gdybym była obowiązkową, odpowiedzialną i poważną osobą, natychmiast po tym wyłączyłabym komputer. Na żadne forum bym nie wchodziła! No ale nie jestem poważna, odpowiedzialna itd... I całe szczęście!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Chyba też się czasem z tego cieszę. I po co sprzątać, skoro trolle i tak nabałaganią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Chyba też się czasem z tego cieszę. I po co sprzątać, skoro trolle i tak nabałaganią? Trolle mają to do siebie, że bałaganią!!! I nie ma sensu za często się wysilać!!! Wiem co mówię, u mnie trolle też narozrabiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Zalęgły mi się france i nijak się ich pozbyć nie mogę!!! Co posprzątam, to apiat' bajzel!!! Dzieci przecież mam takie grzeczne..., no ani chyba trolle muszą być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Zalęgły mi się france i nijak się ich pozbyć nie mogę!!! Co posprzątam, to apiat' bajzel!!! Dzieci przecież mam takie grzeczne..., no ani chyba trolle muszą być! Na pewno nie dzieci!!!! Trolle!!!! U mnie też trolle!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Jakąś trollołapkę chcę kupić, ale na allegro nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ha, najłatwiej łapanie trolli idzie... dzieciom. Trzeba z dzieciakami odpowiednio pogadać i zmotywować je do łapania. Będzie good. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.04.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Próbowałam namówić jedno. Dowiedziałam się, że mnie nienawidzi i usłyszałam trzaśnięcie drzwiami. Chyba nie ten efekt chciałam uzyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Znaczy się, źle gadałaś Albo nie tych argumentów użyłaś Hmmmyyy .... Agduś, sprawdź na tlenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Nie wiedzieć czemu mam niejasne acz uparte wrażenie, że byłaś zbyt namolna z tym namawianiem. Postaraj się lepiej, co? Nie możesz raz w życiu czegoś zrobić dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 "Wisła! Wisła! Tu Grab 1! Odezwij się!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2008 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Może gdzieś pojechali z dziewczynkami na długi weekend? W góry czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Może i tak ... ale ... no goopio tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.05.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ad. Nie wiedzieć czemu mam niejasne acz uparte wrażenie, że byłaś zbyt namolna z tym namawianiem. Postaraj się lepiej, co? Nie możesz raz w życiu czegoś zrobić dobrze? oraz: Znaczy się, źle gadałaś Albo nie tych argumentów użyłaś Hmmmyyy .... ...to ja poproszę o zademonstrowanie, jak to prawidłowo zrobić! Bo mnie się pomysły skończyły jakieś kilka lat temu! Ad. Może i tak ... ale ... no goopio tak ... co "goopio"?! Popatrz sobie lepiej i powiedz teraz, co "goopio"! Uwaga: zaczynam wklejać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Nareszcie!!!! Listy gończe chciałam rozwieszać!!!!! Czekam na efekt wklejania!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.05.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Coś mi ciężko się dogadać z internetem, ale walczę... Może pokażę dzisiaj te zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.05.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 No, udało się pierwszych pięć zdjęć na Fotosiku umieścić! http://images29.fotosik.pl/207/16a5b498d8f52c57.jpgTo pierwszy postój naszego pochodu pierwszomajowego. http://images33.fotosik.pl/242/efc30aaf7f7cbb3a.jpgZbliżamy się do miejsca pierwszego noclegu. To bardzo charkterystyczny widok. http://images25.fotosik.pl/207/f3ad5bf0479e4bcb.jpgA to już widoczek z trasy drugiego dnia. Wygląda groźnie, ale akurat w tym momencie było bardzo pogodnie, co widać na następnym zdjęciu, zrobionym w tym samym miejscu chwilkę później. http://images33.fotosik.pl/242/494daed33b9a2d76.jpgTakie roślinki sobie rosły wszędzie. Nie wiem, co to. Ciekawe, jak zakwitną. http://images31.fotosik.pl/241/aaed1642c9fc18b5.jpgJak widać, szliśmy czerwonym szlakiem. Dodam, że przez całą naszą trzydniową trasę nas przeprowadził. Zdjęć zrobiliśmy koło trzech setek. Mając litość, wybrałam tylko kilkanaście z nich. Jeżeli się uda, to powklejam więcej. Przy okazji ogłaszam konkurs: Gdzie byliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Jakoś mi się to z Krynicą kojarzy, ale ... Rany, nie wiem!!! Ja się gubię we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 No jak to gdzie byliście? W górach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts