EZS 14.06.2016 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Ach, rozumiem, czyli to wyjazd oficjalny ku czci Gratuluję przodka. Choć w zasadzie nie mamy na to wpływu. Ale i tak fajnie mieć takich znaczącyhc przodków, nawet jak ich nie wybraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.06.2016 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 40 stopni w cieniu i wiatr taki, że krowy latają nad pastwiskami - dziwna pogoda! Mamy już wizy, bilety i inne takie, więc możemy jechać. Za tydzień. Mam nadzieję, że tym razem będzie okazja, żeby sam Mińsk zobaczyć. Specjalnych przeżyć estetycznych na tle samego miasta nie przewiduję, no ale skoro się już jest, to trzeba zobaczyć i zdanie sobie wyrobić. Będziemy też w innych miejscach, np. tam, gdzie kiedyś stał dworek Marcinkiewicza i kolejnych pokoleń, w którym mój ojciec mieszkał podczas wojny, w miasteczku, w którym dziadek uczył w gimnazjum i innych znanych z bliższej historii rodziny. Nie pojechalibyśmy tam, gdyby nie ta impreza.Fajnie mieć takiego przodka. A duma? Nie widzę sensu rozpatrywania poczynań przodków w kategoriach dumy-wstydu. Można ich szanować lub nie, ale duma i wstyd dotyczą, moim zdaniem, tylko poczynań, na które miałam wpływ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 No teraz to ja szczękę zbieram z podziwu! Cudowne te róże i cała reszta flory! Nie ukrywam jednak, że mistrzowskie spojrzenie z góry zrobiło na mnie największe wrażenie. W związku ze zdjęciami: spróbuj wyczyścić wszystkie ciasteczka w przeglądarce. Mój problem z wrzucaniem zdjęć właśnie takowe miał podłoże i nie chwaląc się, sama do tego doszłam - czy ja już wspominałam, że jestem genialna? - więc jakby co, może i w twoim przypadku wywalenie ciasteczek pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.06.2016 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 No bo TAKIE spojrzenie z góry musi wywierać wrażenie na każdym. Gerda przyjmuje łaskawie wyrazy uznania, a róże serdecznie dziękują za dobre słowo. Dzięki za radę. Jutro postaram się ją przetrawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2016 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Cała przyjemność po mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2016 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Co tak robi? Świeczki robią za przyciski, coby wiater nie porywał podkładek ze stołu na tarasie. I cóś wydłubuje z nich zawartość. Mam dwie koncepcje: 1. Ptak (ale jaki i po co?) 2. Szerszeń (ale one na budowę gniazd obskubują gałęzie bzu z kory, gniazda są papierowe, a nie woskowe). Inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Zamurowało mnie! Przyznaję, próbowałam dowiedzieć się czegoś od wujka Google ... ale on wie tylko, jak usunąć wosk z obrusa lub po depilacji ... Dziwne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 ptak lub osy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2016 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Też sądzę, że ptak lub jakieś osowate, ale chciałabym wiedzieć, które z nich i dlaczego. No taka ciekawska jestem!I żeby to jeszcze wosk był! A to przecież jakaś stearyna albo insza sztuczność zapachowa w dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2016 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 moze wlasnie dlatego ze zapachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.06.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 jakoś os sobie tu nie wyobrażam, dziób jakby widać. Ale mogę nie mieć wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 sikorki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2016 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Widziałam gałązki bzu obgryzione przez szerszenie. http://images39.fotosik.pl/1726/a863756211451f32gen.jpg Zdjęcie powyżej nie moje - ktoś je wrzucił na forum ogrodnicze. Szerszenie potrzebują ligniny do budowy swoich gniazd i właśnie tak ją zdobywają. http://i461.photobucket.com/albums/qq339/KamilB/2010/szerszen.jpg?t=1293814236 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 sikorki;) tez je obstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 ja jestem pewna bo im zapach nie przeszkadza a tłuste to coś dla nich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2016 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Co właśnie zaczęło padać? Deszcz! A dlaczego? Bo kilka godzin temu starannie podlałam w ogródku wszystko, co podlewania wymaga i jest go godne. A tak minął dzień: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2016 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2016 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 dziewcze w krotkich wloskach jest sobowtorem mojej kolezanki normalnie jak siostra blizniaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2016 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Intensywnie minął, jednym słowem! Nie podlewałam! 3 dni już nie pada (albo i cztery) a ja cały czas mam nadzieję, że jednak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.06.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Mieliście dzień Niepołomnic czy inną okazję? Też bym postrzelała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts