Agduś 20.06.2016 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Piknik gimnazjalny. Po dokładnym podlewaniu ogródka stało się to, co musiało - lało całą noc, a w dzień przeszła jeszcze solidna burza. Na razie nie podlewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2016 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 U mnie dzisiaj pada...ha, tym razem nie musiałam podlewać wcześniej, żeby zainicjować wodę z nieba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.06.2016 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Na razie nie pada i upały zapowiadają. Nie lubię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.06.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Nie pada... upał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Też się skończyło dobre, faktycznie zapowiadają upały więc mus będzie podlewać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.06.2016 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Upał niemożebny. Teraz się zachmurało, ale na Blitzortungu nie widać żadnej burzy. Coś czuję, że z tych chmur deszczu nie będzie. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.06.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Cały dzień upalny a jutro ma być jeszcze upalniej...o kolejnych dniach nawet boję się myśleć... Wkurzyłam się i postawilim lagunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2016 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 tez sie boje, w robocie mnie zamroża ta klima:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.06.2016 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Klima z przesadą używana może być wkurzająca, ale taką z umiarem używaną to bym nie wzgardziła. Kurczę, myślałam, że kiedy wszystkie dziecka opuszczą przedszkole i nauczanie początkowe, to mi się skończą zadania typu "używając przedmiotów dostępnych w domu około 11 wieczorem, uszyj strój leśnego duszka (śnieżynki, Indianina, Tatara, pszczółki, księżniczki, Ani z Zielonego Wzgórza, czajnika itd. - niepotrzebne skreślić) i przygotuj scenografię. No dobra, nie było, że o 11 wieczorem, ale strój Piotrusia Pana trza było wyzdajać i okno, coby miał jak wlatywać do pokoju. Na szczęście kiedyś szyłam leśnego duszka, którego fragment po drobnych przeróbkach (uwzględniających między innymi fakt, że dzieci rosną i umożliwiających noszenie broni białej) nadał się dla Piotrusia. U Chińczyka nabyłam za jedyne 12 zł zielone getry, stroju dopełnił mój własny zielony T-shirt wzbogacony w listki na ramionach. Dzieci wspólnymi siłami namalowały okno, które Andrzej umocował w MCDiS w sposób umożliwiający szybki demontaż i ponowny montaż podczas zmiany dekoracji/miejsca akcji. Nasz udział dopełniły koce, poduszki, pościel, materiały różne i piankowy miecz. W sumie trzy pokaźne torby. Na jogę nie poszłam, bo w ostatniej chwili przypomniałam sobie, że trzeba jeszcze wyciąć cień. W zamian wzbogaciliśmy się chwilowo o kij od miotły zachachmęcony z MCDiS po przedstawieniu (dzieci bożyły się, że "tata przywiózł go z domu"). Kij, przywieziony po przedstawieniu na rowerze (z narażeniem życia rowerzystki i przypadkowych przechodniów) trza oddać.No dobra, najważniejsze, że zdobyli 1 miejsce. I tak najpiękniejszy był widok żywiołowej radości aktorów podczas ogłaszania werdyktu. Upał trwa. Sucho! Szlag! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.06.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 JAk to dobrze, że nie mam już takich atrakcji Nie umiem robić przedstawień. Ba, kiedyś miałam przygotować lekcję biologii (w LO) i wszyscy prawie pomarli z nudów na tejże... Co jest o tyle dziwne, że podobno u studentów miałam wysokie notowania jako prowadzący zajęcia. No, ale tam były inne oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Żywiołowa radość aktorów - bezcenne! A kija zapytaj, może jednak woli zostać u was ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.06.2016 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Tym razem przygotowywałam tylko kostium i kawałek dekoracji, przedstawienie reżyserowała nauczycielka angielskiego. Jednakowoż zdarzyło mi się pisać scenariusze, reżyserować lub współreżyserować, a nawet grać, chociaż ta ostatnia funkcja najmniej mi pasuje. Lekcje i insze zajęcia mogę prowadzić, ale z dziećmi nie młodszymi niż 10 lat. Z kijem spróbuję pogadać, ale on wygląda mi na małomównego. I jakby wszystko jedno mu było, gdzie jest. Psucz wreszcie wyprałam. Upał taki, że wyschła przed popołudniem. Dziwne, bo piorę ją w czasie upału, a ona wcale nie wygląda na zadowoloną. Miałam nadzieję, że jej podszerstek wyjdzie, ale guzik. Trochę wyczesałam, jednak wciąż wygląda jakby się do zimy szykowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2016 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Co do podszerstka .. że tak od tyłka strony - furmigator (czy jak mu tam) widziałam w działaniu na własne oczy na Tyrionie - bomba i przymierzam się do zakupu. Podszerstek nie ma szans! Skoro kij małomówny i jest mu rybka to go zostaw, nie stresuj go kolejną przeprowadzką! Kiedy jedziecie na uroczystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.06.2016 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Brazula ja to mam wrażenie że leosie to się cholercia wyłącznie z podszerstka składają ile byś nie czesała dalej jest:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Łe no pewnie, ONki chyba też, szczególnie te długowłose ale efekt tego furmicośtam mnie zadziwił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.07.2016 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Wróciłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.07.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 to opisz wrażenia, jak ochłoniesz:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 No i jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2016 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Długo by opowiadać. Fotoreportaż na fejsbuczku.W skrócie - dobrze było. A nawet bardzo dobrze! Całą noc i pół dnia pięknie padało. Ogródek podlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 no weeeez nie badz taka, nie mam fejsa noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts