Agduś 24.09.2016 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Małgo usiłowała zainteresować liskiem jakiegoś bardzo poważnego pana, wprawdzie nie reprezentanta Parku Narodowego, tylko ratownika Horskiej Służby, ale bardziej odpowiedniej urzędowej osoby nie było pod ręką w Smokowcu. Pan stwierdził, że oni mają niedźwiedzie, które się tak zachowują, a co dopiero lisy, ale obiecał komuś to zgłosić. Słuchajcie, dzisiaj po Niepołomicach takie cóś łazi: Ja wiem, że są Pola Chwały i dzieją się dziwne rzeczy, ale żeby aż tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 o matko ale mają dziewczyny fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.09.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 jakie laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.09.2016 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.09.2016 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 A co to było i kto??? I dlaczego? Wolę żebrzącego lisa, niż niedźwiedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.09.2016 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Z tym lisem i niedźwiedziem to się zgadzam. W Niepołomicach w ten weekend, jak co roku, były Pola Chwały. Z całej Polski i nie tylko zjechały się tłumy rekonstruktorów i opanowały miasto. Magda i Małgo przez dwa dni chodziły w wikińskich kieckach, ale było im mało, więc wieczorem przespacerowały się po mieście nieco bardziej fantazyjnie ubrane. Myślę, że gdyby nie ta impreza, wywarłyby silniejsze wrażenie na ludziach, ale też i ludzi byłoby mniej w mieście o tej porze. Tymczasem spotkały całe tłumy rekonstruktorów i spacerowiczów, którzy mniej lub bardziej przytomni, reagowali obojętnie lub całkiem żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Podejrzewam, że bardziej obojętnie to ci mniej przytomni reagowali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.09.2016 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 No chyba tak, bo oni byli w stanie przyjąć jako fakt już prawie wszystko. Nawet taki widok.W sumie to tylko jedno dziecko się poważnie przestraszyło. No człowiek, który z niepokojem pytał współpalaczy, czy widzą to samo, ale chyba się uspokoił, kiedy potwierdzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.09.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Kwikłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2016 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Bo to lepiej się upewnić, wiesz ... Zmysł wzroku czasami zawodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.09.2016 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Czy młodsze mają na sobie maski p-gazowe czy same to wymodziły? Powinny stanowczo nosić przed sobą ten zimny (w kolorze) reflektor, wtedy by zauważyli wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.09.2016 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Zwłaszcza, kiedy człowiek zmęczony późną porą...Jedni reagowali wchodząc w interakcję, inni oglądali się i komentowali, co my słyszeliśmy, inni nie widzieli - naprawdę albo programowo, jeszcze inni robili sobie z nimi zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2016 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Wpadłam poodkurzać. Skorzystaliśmy z dzisiejszej pogody. Najpierw wyrwaliśmy się z otoczenia ludzi, ale i tu znienacka zostaliśmy otoczeni. A później już spokojnie podziwialiśmy otoczenie. Znowu???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2016 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2016 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Piękna jesień w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.10.2016 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 otoczenie żółknie...jesień niby piękna, ale mnie nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2016 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Cholera, jak żółto-pomarańczowo!! Jesień czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2016 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 A ja lubię jesień. Taka kolorowa jest i ciepła. Aż za ciepła, już nie wiem, czy mam podlewać jeszcze ogród, czy nie trzeba. Na wszelki wypadek podlałam to, co sadziliśmy ostatnio, a dużo tego jest. Obsadzamy nadal górkę i jeszcze dwa jarząby zanabyliśmy. Szwedzki i jakiś inny. Teraz ten inny jest piękny, bo całkiem pomarańczowy. Szwedzki się nie przebarwia jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2016 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 My zrobiliśmy rabatę pod dużym oknem. Na razie dość pusta bo na szczęście przypomniałam sobie, że mam tulipany do posadzenia ... W następnym tygodniu zabieramy się za tą przy tarasie, będzie wesoło... Też lubię jesień a szczególnie teraz, gdy popadało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2016 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 U nas też popadało. Ponuro się zrobiło, ale kominek poprawił nastrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts