Moose 14.11.2016 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Odchamiam się na całego. Chyba dla kontrastu z rzeczywistością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 a ja widzialam poczatek, wylaniał sie zza drzew jak wracalam do domu, olbrzym, kratery bylo widac i az zaluje ze fot nie zrobilam. fajny efekt w kazdym razie, las po prawej, las po lewej i na drodze ten olbrzym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.11.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Księżyc nam zasłoniły chmury, odchamiać się nie mam kiedy, bo jak mam jakiś (nie to, żeby wolny ale taki wydłubany) czas, to jeżdżę do ojca. Boję się, że on niedługo oduczy się mówić, bo rozmowa z psem to jednak nie to, co z człowiekiem. Choć czasem pies jest mądrzejszy Śnieg pada... ale niemrawo. Ogród mam już przygotowany, czapeczki na kwiatkach, ubranka na drzewach, to podobno ocieplenie idzie. Gdzie sprawiedliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2016 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Ewa spokojnie, ja gadam do psów przez co najmniej 3,5 miesiąca i nadal umiem rozmawiać ... ale czasami to wole jednak z moimi psami Księżyca nie widzę, chmury się zaparły ... P.S. Przeczytałam po raz "enty" "Hrabiego Monte Christo" a teraz się wzięłam za "Tajemniczą Wyspę"... Czy to coś oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.11.2016 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 To oznacza, że te książki są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2016 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 ... Albo że do biblioteki daleko, a w domu wszystko przeczytane... Chciałabym mieć czas na czytanie powtórek, ale trzy stosy nowych książek leżą na szafce. Właśnie czytam "Żelazne damy" i już zamówiłam sobie "Damy Złotego Wieku". Świetnie napisane! Przeczytałam "Hen" Ilony Wiśniewskiej i nie mogę się doczekać, kiedy przeczytam jej "Biało". Leży w kolejce. A "Skucha" Badera obok, na drugim stosie pod "Hardą". A ja jeszcze zamówiłam kolejny tom Le Guin (tomiszcze!) i ciocia dzwoniła, że jutro będzie miała inne zamówione książki... Co ja tu robię??? Czas lecieć na górę i czytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2016 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 kurcze a ja ostatnio nie mam czasu na nic, a juz o ksiazkach moge zapomniec. po pracy jestem tak zdechnieta, ze nawet kompa nie chce mi sie odpalac. tylko obiad, pare spacerow i zalegamy z mezatym i psiami na kanapach podsypiajac. o 23 idziemy na ostatni siq z psami potem kapiel i spac. i tak dzien w dzien. czuje sie zdepresjowana, to ta cholerna pogoda zapewne tak dziala. albo deszcz albo pochmurno. raz na 3 tygodnie na chwile slonce wyłazi. skandal:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2016 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Nie mam ochoty na "poważne" książki, zresztą od dawna. Wolę zagłębić się w fantasy albo si-fi... Tak jakoś wyszło. Dzisiaj polazłam na dwór i zrobiłam kolejny kawałeczek rabaty przed tarasem, tzn. wysypałam 6 worków ziemi, przeniosłam jałowca i zakopałam 3 koszyki z tulipanami. 3 jeszcze czekają bo raz, że miejsca nie mam bo trzeba kolejną roszadę na rabacie robić a dwa - zaczęło padać. Do wczoraj ziemia była zmarznięta. Nic mi się nie chce tak ogólnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2016 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Ja zawsze mam ochotę na dobre książki, na które... mam ochotę. Czasem wciągnie mnie reportaż, czasem powieść, czasem kryminał, czasem fantastyka albo fantasy (rzadziej, bo z powodu mody poziom opadł i trzeba wiedzieć, co się bierze do ręki, żeby czasu nie tracić), czasem historia... Z reguły nie zastanawiam się, z której szufladki wyciągam książkę. Mam w telefonie takie miejsce, gdzie wpisuję książki, które mnie zainteresowały. Czasem ktoś coś poleci, czasem przeczytam recenzję, czasem zobaczę w księgarni i nie kupię od razu, żeby się zastanowić, czy chcę (drogie są, niestety), lista się wydłuża. Czasem coś z niej usuwam, częściej nabywam albo podpowiadam prezentodawcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.11.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Też czytam różne bardzo ale muszę mieć na nie ochotę Ostatni nie przebrnęłam "Dagny"... no nie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2016 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Bywa. Nie lubię rezygnować w połowie książki. Kiedyś w ogóle tego nie robiłam i czasem brnęłam do końca przedzierając się jak przez ciernie. Teraz już mi się zdarza odłożyć niedoczytaną do końca książkę, kiedy sobie uświadamiam, że życie krótkie, czasu mało, a lepszych książek zatrzęsienie. Dlatego staram się zaczynać tylko takie, o których wiem, że mogą mi się spodobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.11.2016 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Słusznie... mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.11.2016 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Wczoraj była taka piękna pogoda, a dzisiaj od rana padało. I kiedy już się nic nie chciało, to wyszło słońce, a zaraz potem zaszło. Dziewczyny miały trening łuczniczy w mieszkaniu trenerki i narzekają, jak zwykle, na zakwasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2016 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Ładnej pogody ciąg dalszy. Tak zaszło dzisiaj słońce. I nasze słoneczko niezachodzące ze zdziwioną minką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2016 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 O rany u mnie identyczny zachód był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2016 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 W zeszłym roku szyłam poduszki świąteczne w takich ilościach, że powinno wystarczyć, ale kiedy poczułam, że święta niedaleko... Te akurat pojawią się na Franiowych aukcjach, a skarpetkę uszyła Małgo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2016 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 O rany u mnie identyczny zachód był Ale identycznego ciąteczka nie masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 No nie... wszak moje Rude A poduchy suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.11.2016 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 też już jakoś czuję atmosferę świąt. Piernik zarobiony, w sklepach jakoś tak weselej. Co i rusz jakieś ozdóbki nabywam, a że sroka jestem, to takie świecące święta są dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2016 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 W sklepach kolęd jeszcze nie słyszałam, ale ozdoby i choinki są. Powoli zaczynam myśleć o porządkach świątecznych. Z naciskiem na "powoli". Zdecydowanie wolę szyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts