wu 02.12.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 u mnie tak pizgało że myślałam że mi dach zroluje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2016 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 U nas też pizgało złem, ale nie tak, jak u dziecka. Parę dni temu Błyskawica usiłowała się urwać, musieli ją przywiązać dodatkowymi cumami. Jakoś się to zbiegło z wizytą prezydenta. Czyżby chciała się ukryć? Podczas dzisiejszych plot z ciocią w Krakowie powiedziałam, że przede mną wreszcie wolny weekend bez żadnych ekstra planów jak wyjazdy, treningi dzieci i inne takie atrakcje. Wróciłam do domu zmarznięta i głodna, ale pełna planów na weekend w domu. I co usłyszałam? Że jutro trening i przecież ci mówiłam i wogle o co chodzi? No i plany poooszłyyy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2016 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 U nas też pizgało złem, ale nie tak, jak u dziecka. Parę dni temu Błyskawica usiłowała się urwać, musieli ją przywiązać dodatkowymi cumami. Jakoś się to zbiegło z wizytą prezydenta. Czyżby chciała się ukryć? Najsampierw sempiterne pokazać, bo to phhhrezydent lubi najbardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Najsampierw sempiterne pokazać, bo to phhhrezydent lubi najbardziej... jakby mu zmienic literke w nazwisku to by sie zgadzalo i jak pasowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2016 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.12.2016 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Śmiech przez łzy.... na to nam przyszło. Pogoda taka-sobie a ja powinnam jechać do taty. I nie mam kiedy. Poza tym mój dyrektor zepsuł mi humor. Choć wiem, że swoje wywalczę, ale czasem wolałabym nie mieć dyrektora. Choć z drugiej strony fajnie, jak ktoś płaci co miesiąc pensję, nawet ja się ma urlop. I jakkolwiek się nie obrócisz d.. z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2016 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2016 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Jest wyjście - zostań dyrektorem. Będziesz sama sobie płaciła pensję, nawet podczas urlopu, i sama sobie psuła humor albo nie - wedle uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2016 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Błyskawica to w końcu twór dobrych czasów, byle łajza może ją zniesmaczyć ... A ja mam wolne, aha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.12.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 A ja niestety nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 No, Agduś, ja przecież pracuję usilnie w tym kierunku... zmniejszania liczby szefów. Ale to wolno idzie, możliwe, że zanim pokonam szczebelki, to pójdę na emeryturę. Z drugiej strony, jak dobrze pójdzie (albo źle) i dobra zmiana jeszcze potrwa, to mogę nie mieć gdzie pokonywać tych szczebli, bo mi Instytut pada. I wtedy wypłynę na wody prywaty i będę sama sterem i okrętem i... żegnaj pensjo. Choć zarobki to miałabym 2 razy większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2016 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Jeżeli dwa razy większe, to będziesz mogła mieć pół roku wakacji. Kurczę, chyba zaczęłam świąteczne porządki. Szlag! Trzeba je skończyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.12.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Dom to taka czarna dziura, pochłonie wszystko... Porządki zacznę chyba za tydzień. Albo wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2016 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 A ja nie wiem, czy zaczęłam porządki świąteczne czy polistopadowe ... Okna umyłam 2 tygodnie temu a reszta ... w duszy, albo się samo sprzątnie albo ja chęci nabiorę - na dwoje babka wróży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2016 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Ja podcięłam dzieciom koniki i... udało się. Oczywiście wymagało to i mojego zaangażowania, ale jest szansa na dotarcie w najciemniejsze zakamarki ich pokoi! Fakt, że dom pochłonie wszystko, jeżeli mu się pozwoli. Dzieci są wciąż zdziwione, że od tylu lat tu mieszkamy, a dom wciąż nieskończony. I nie dociera do nich, że owszem, mógłby być skończony, albo bardziej dokończony, gdybyśmy na ten przykład co roku na wakacje nie jeździli. Byłby czas, byłaby kasa, było by skończone... A poza tym w międzyczasie kilka razy trza było to i owo pomalować, bo się pobrudziło, przemeblować, bo się np. dziecku pokój nie podobał, a to w przypadku mebli w większości wbudowanych i zrobionych na wymiar jest duża sprawa, zmienić zniszczoną podłogę... Swoją drogą stwierdzam, że już nigdy więcej wbudowanych mebli! Fakt - są praktyczne, pasują i wogle wspaniale, ale zmienić niczego nie można, a ja uwielbiam przemeblowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.12.2016 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Dom to "dom". Dzieci, no u mnie jedno, ale też kosztowne, wakacje, korepetycje, zajęcia (płatne) dodatkowe. I fatalnie się składa, że wolę szynkę od tzw leberki. Sam dom to pikuś. Też ni9e jest skończony, ale mam to w nosie. Raczej mam na myśli, że ogólnie życie pochłonie każde pieniądze. bo pojawią się po prostu nowe możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2016 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Swoją drogą stwierdzam, że już nigdy więcej wbudowanych mebli! Fakt - są praktyczne, pasują i wogle wspaniale, ale zmienić niczego nie można, a ja uwielbiam przemeblowania! ha, nareszcie ktos kto ma to samo. nie lubie wbudowanych mebli, bo niby praktyczne nie sa praktyczne, znaczy sie sa ale do przemeblowywan nie bardzo. od wielu lat zamiast tzw. komandorow stawiamy komody czy zwykle szafy. a my srednio co 5 lat sie przenosilismy (celowo uzylam czasu przeszlego, bo obecnym domu planuje juz na stale) to juz mam doswiadczenie, jedynie we wiatrolapie to jest w miare sensowne, bo te zwykle sa male i nieustawne to zabudowami mozna najlepiej zagospodarowac. ale juz garderoby - stanowczo nie, mialam i to nie jest moja bajka, ciuchy sie kurza, te ktore rzadziej ubierane na zgieciach zółkna (biale) lub blakna (ciemne) - bez sensu, wole zwykle szafy i komody z szufladami - to jest najwygodniejsze rozwiazanie jakie dotychczas przetestowalam - szuflady tez lubie przemeblowywac i remontowac ale na razie nie musze remontowac ale przemeblowywan dokonuje co chwila, wszak mieszkam od niedawna i jeszcze poszukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.12.2016 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 własnie małż mi łazienkę na dole zdemolował a ta na górze dalej nie skończona:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2016 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 i co do wiadra robisz i we drugim wiadrze sie myjesz? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.12.2016 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 nie no akurat kibelki mam dwa i wannę prowizoryczną bo mi prysznic na dole tylko zdemolował więc czystam i puszystam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts