frosch 08.05.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No Ty tylko o żarciu (rany, ale bym coś dobrego zjada: pierogi takie na przykład, domowe, z kapuchą i grzybami...!!!) Ja o kursach wysokich godom!!!! na kursach , zwlaszcza az tak wysokich sie nie znam ale moge cie nauczyc robic te dobre ...nooo...pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Wiesz co, teoretycznie to ja umiem Ale w praktyce to jakieś takieś śmakieś wychodzą - ciasta nie umiem Ciasto zawsze Szanowny robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Wiesz co, teoretycznie to ja umiem Ale w praktyce to jakieś takieś śmakieś wychodzą - ciasta nie umiem Ciasto zawsze Szanowny robi! za malo jesz i sily nie masz w lapkach ot i co ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Żebyś Ty widziała, ile ja potrafię zjeść...!!!! Niech Ci Depsia powie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Żebyś Ty widziała, ile ja potrafię zjeść...!!!! Niech Ci Depsia powie ... nie uwierze dopoki sama nie sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Żebyś Ty widziała, ile ja potrafię zjeść...!!!! Niech Ci Depsia powie ... nie uwierze dopoki sama nie sprawdze Pewnie w końcu będzie okazja Jak myślisz - tak gwoli formalności pytam - długo nas jeszcze Depsia z Agduś będą u siebie trzymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Żebyś Ty widziała, ile ja potrafię zjeść...!!!! Niech Ci Depsia powie ... nie uwierze dopoki sama nie sprawdze Pewnie w końcu będzie okazja Jak myślisz - tak gwoli formalności pytam - długo nas jeszcze Depsia z Agduś będą u siebie trzymały przyslowie zab mowi : chata wolna - bedzie bal !!! a tak przy okazji , niedawno czytalam kawal odnosnie wolnej chaty : W pewnej rodzince był taki zwyczaj, ze rodzice co dwa, trzy dni wyjeżdżali do znajomych na noc, wiec jedyny syn miał cala chatę wolna przez cały wieczór i noc. Wiec skwapliwie z tego korzystał sprowadzając sobie swoja dziewczynę i razem "figlowali" korzystając z nieobecności starszych. Aż pewnego pięknego dnia znajomych nie było w domu i rodzice z kwitkiem wrócili z powrotem i przyłapali młodych (jak ktoś to ładnie ujął) "in figlanti". Chłopak przyłapany na "gorącym" uczynku pomyślał sobie : - O, cholera, mam za niedługo maturę, miałem dostać samochód, uważali mnie za takiego porządnego, a tu co ? A trudno. Dziewczyna sobie myśli : - Aj, miało być fajnie, miał mnie przedstawić rodzicom, miało być milo, kolacja itp., a tu mnie jak ostatnia dziwkę poznali. Ojciec sobie myśli: - Moja krew! Dobrze synku, dobrze, całkiem niezła dupa! A serce matki: - Jak ta dziwka nogi trzyma ! Przecież mu niewygodnie! no to teraz wylece na zbity pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Pyska może i nie zbijesz wylatując Na miejscu mamuśki też bym pewnie tak pomyślała, w końcu to synek ukochany jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Alem się obśmiała, matko jedyna! Dziewczęta, aż miło Was poczytać! Proszę częściej do mnie zaglądać, ja bym chciała Was trzymać u siebie cały czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 U Ciebie też byłyśmy, a co!!!! Jestem ciekawa, co Agduś na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.05.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Jak to co? Dzięki za wizytę i zapraszam na jeszcze. Obśmiałam się jak norka! Zaraz Andrzejowi powtórzę. Właśnie zakończył na dzisiaj robienie szafy u Madzi, ja przerywam przepisywanie francuskich wierszy i idziemy Alaskę oglądać z lampką wina na lepszy sen.Dobranoc!A zalążek szafy jutro obfotografuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.05.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 PS. Nie wiem, czy coś bliżej znajdziesz z kursów wysokich, bo ze mną na kursie był pewien bardzo oryginalny hitlerowiec z Gdańska. Twierdził, że bliżej nie miał kursu. To jakby co, ja Cię będę w Zbrosławicach odwiedziała z przyjemnością!A kurs hipoterapii robiłam w Krakowie na AWFie. Jakby co, to AWF jest w Hucie - z Niepołomic niedaleko i dojazd dobry... Zapraszam!A! lepiej najpierw zrób instruktorski, to będziesz z jeździeckiej części egzaminów na hipoterapii zwolniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Podobno Biały Bór robi takie kursy, chociaż oficjalnie na stronie się nie przyznają. Z mojej stajni kilka osób tam robiło - ciekawostka Dzięki za podpowiedź z hippoterapią! Nie jestem tak na 100% do niej przekonana, ale ponoć przekonania można zmienić Miło, że nas nie wykopałaś Dobranoc!! Mam nadzieję, że jutro żadne francuskie wiersze nie będą stały na przeszkodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Matko elektryczna, dlaczego oryginalny i dlaczego hitlerowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.05.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Oryginalny z wyglądu i z poglądów. Z tych drugich też hitlerowiec. Mogę rozwinąć, ale dopiero jutro.Francuskim wierszom mówię stanowcze "nie", żeby mi się nie śniły. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 E, no chyba dzień dobry! Piekny dzień przed nami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Okey, rozwiń, ale poczytam pewnie wieczorkiem!! Jadę na przeszkolenie a później na randkę z weterynarzem - Braza ma randkę, ja będę przyzwoitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 braza dawaj do tych Zbroslawic godac sie poduczysz ech francuski .....poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Żetem Frosia Daleko te Zbrosławice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Żetem Frosia Daleko te Zbrosławice nie tak daleko skoro moja mama zdazyla z Bytomia dojechac zeby mnie urodzic musisz wiedziec , ze wody jej na rynku podczas zakupow odplynely , a bytomska porodowka byla akurat w remoncie od urodzenia mialam poczucie chwili i humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts