Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żebyś Ty widziała, ile ja potrafię zjeść...!!!! Niech Ci Depsia powie ...

nie uwierze dopoki sama nie sprawdze :roll: :p

Pewnie w końcu będzie okazja :D

Jak myślisz - tak gwoli formalności pytam - długo nas jeszcze Depsia z Agduś będą u siebie trzymały :roll:

Żebyś Ty widziała, ile ja potrafię zjeść...!!!! Niech Ci Depsia powie ...

nie uwierze dopoki sama nie sprawdze :roll: :p

Pewnie w końcu będzie okazja :D

Jak myślisz - tak gwoli formalności pytam - długo nas jeszcze Depsia z Agduś będą u siebie trzymały :roll:

przyslowie zab mowi :

chata wolna - bedzie bal !!! 8) :D

a tak przy okazji , niedawno czytalam kawal odnosnie wolnej chaty :

W pewnej rodzince był taki zwyczaj, ze rodzice co dwa, trzy dni wyjeżdżali do znajomych na noc, wiec jedyny syn miał cala chatę wolna przez cały wieczór i noc. Wiec skwapliwie z tego korzystał sprowadzając sobie swoja dziewczynę i razem "figlowali" korzystając z nieobecności starszych. Aż pewnego pięknego dnia znajomych nie było w domu i rodzice z kwitkiem wrócili z powrotem i przyłapali młodych (jak ktoś to ładnie ujął) "in figlanti".

Chłopak przyłapany na "gorącym" uczynku pomyślał sobie :

- O, cholera, mam za niedługo maturę, miałem dostać samochód, uważali mnie za takiego porządnego, a tu co ? A trudno.

Dziewczyna sobie myśli :

- Aj, miało być fajnie, miał mnie przedstawić rodzicom, miało być milo, kolacja itp., a tu mnie jak ostatnia dziwkę poznali.

Ojciec sobie myśli:

- Moja krew! Dobrze synku, dobrze, całkiem niezła dupa!

A serce matki:

- Jak ta dziwka nogi trzyma ! Przecież mu niewygodnie! :D

no to teraz wylece na zbity pysk :oops: :o

Jak to co? Dzięki za wizytę i zapraszam na jeszcze. Obśmiałam się jak norka! Zaraz Andrzejowi powtórzę. Właśnie zakończył na dzisiaj robienie szafy u Madzi, ja przerywam przepisywanie francuskich wierszy i idziemy Alaskę oglądać z lampką wina na lepszy sen.

Dobranoc!

A zalążek szafy jutro obfotografuję.

PS. Nie wiem, czy coś bliżej znajdziesz z kursów wysokich, bo ze mną na kursie był pewien bardzo oryginalny hitlerowiec z Gdańska. Twierdził, że bliżej nie miał kursu. To jakby co, ja Cię będę w Zbrosławicach odwiedziała z przyjemnością!

A kurs hipoterapii robiłam w Krakowie na AWFie. Jakby co, to AWF jest w Hucie - z Niepołomic niedaleko i dojazd dobry... Zapraszam!

A! lepiej najpierw zrób instruktorski, to będziesz z jeździeckiej części egzaminów na hipoterapii zwolniona.

Podobno Biały Bór robi takie kursy, chociaż oficjalnie na stronie się nie przyznają. Z mojej stajni kilka osób tam robiło - ciekawostka :roll:

Dzięki za podpowiedź z hippoterapią! Nie jestem tak na 100% do niej przekonana, ale ponoć przekonania można zmienić :D

Miło, że nas nie wykopałaś :D

Dobranoc!! Mam nadzieję, że jutro żadne francuskie wiersze nie będą stały na przeszkodzie?

Żetem Frosia :D :D

Daleko te Zbrosławice :-?

nie tak daleko skoro moja mama zdazyla z Bytomia dojechac zeby mnie urodzic 8)

musisz wiedziec , ze wody jej na rynku podczas zakupow odplynely :o , a bytomska porodowka byla akurat w remoncie :-?

od urodzenia mialam poczucie chwili i humoru :roll: :wink: