wu 01.01.2017 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 widoki piękne a na idiotów nic nie poradzisz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2017 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 No, niestety. A to jest obszar chroniony natura 2000. Droga jest przelotowa, chociaż nikt normalny nią nie dojeżdża. Na Błocie są domy, ale mają lepszy dojazd od drugiej strony. Pewnie do pól latem docierają tą "naszą", ale traktory się tak nie kopią w błocie. No i latem jest mniej bagniście. A nowy rok powitaliśmy tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2017 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2017 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Dla mnie na rower za zimno A fotki znów niewyjęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2017 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Wczoraj zmarzły mi dłonie, dwa dni wcześniej wszystko, a dzisiaj stopy. Przynajmniej sprawiedliwie...Lecę sprawdzić prognozę, bo zapowiadali mrozy po Nowym Roku. Zdjęcia wyszły, bo ładnie było. Samo się pchało w obiektyw, żadnej sztuki nie trza przy takiej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2017 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Nie byj taka skromna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2017 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Idiotów nie sieją ... Dzisiaj chwilami nawet słoneczko przebłyskiwało ale wiatr i jednak chłodno. Szczerze mówiąc nie pogniewałabym się na śnieg, oby tylko nie leżał do kwietnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2017 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 ja się pogniewałam bo spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2017 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 U nas sypało po południu i ładnie jest, biało, podoba mi się. Wprawdzie musiałam na piechotę zasuwać, bo na rowerze nie lubię po śliskim, ale trudno. Najważniejsze, że ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.01.2017 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 ja się pogniewałam bo spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2017 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Oj, nie bądźcie takie! Od tylu lat śniegu nie było, a Wy mi tej odrobiny żałujecie? Jedni lubią, inni nie, i niech trochę sprawiedliwości będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.01.2017 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 u nas posypalo tyle co kot naplakal, kpina. chcialabym troche bialego niechby i miesiac. a potem moze przyjsc wiosna. jest zima, a zima pani kierownizko powinno byc zimno i snieznie. to z korzyscia dla kazdego, wybije robactwo, choroby i grzybuchy z korzyscia dla roslin i ludzi. wuska, ty powinnas sie cieszyc, ze masz sneg, nie musisz martwic sie, ze rosliny ci pomarzna ani bawic sie w oslanianie. Agdus popieram cie mocno, tez bym chciala choc z 30 cm. od razu swiat piekniejszy. ostatnia zima ktora pamietam to jakies 6 lat temu, nie moglam z chaty sie wydostac, fajnie bylo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2017 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 no ja to generalnie bym się cieszyła ale nie w tym tygodniu gdzie mam dużo jeżdżenia daleko i śnieg mi wybitnie życie utrudnia w okolicach 16-go stycznia przyjęłabym go wdzięcznym sercem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2017 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Ja to już nawet nie wiem, czy i ywentualnie gdzie mamy łopatę do odśnieżania. Od tylu lat była nieużywana... Dzisiaj znowu zaczęło sypać po południu, chociaż w nocy i rano było bezchmurnie. Oby tak dalej! Jeszcze kilka takich dni i można będzie ulepić bałwana, a nawet wypróbować moje nowe od trzech lat narty biegowe. Dzisiaj swoje królicze życie zakończył Pepe Pan Królik. Nie chorował, po prostu się starzał. Już nie szalał tak, jak dawniej, nie wyganiał kotów ze swojego pokoju, mniej jadł. Był z nami siedem lat. Nie wiem, czy to dużo dla królika, bo w internecie różne informacje można znaleźć. Mam nadzieję, że to było dobre królicze życie. Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.01.2017 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 szkoda Pepa, mial dobre zycie. U nas zaczyna powoli cos z nieba spadac. Ale marnie to widze jak na razie. Popierdolka a nie snieg:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2017 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 szkoda królisia:( u Was na bank miał dobre życie TAR-cia u mnie nawaliło tyle śniegu że miejscami mi się gora sypało do gumiaczków które mam o wysokości do pół łydek, zaspy się porobiły, ledwo drzwi wejściowe otwarłam bo nawiało i sypie sobie dalej, nie narzekam bo na weekend zapowiadają 20 stopni mrozu w nocy to niech roślinki mają kołderkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2017 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 nie dobijaj mnie, u nas spadlo na 1 cm i wszystko za chwile sie stopilo, do dupy z taka zima:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2017 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 zrobię Ci zdjęcia zimy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2017 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Przykro mi z powodu Pepe. Twoja Latorośl dzielnie to zniosła. Mam zimę! I wiecie co... na razie się nią cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2017 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Łatwiej znieść, kiedy zwierz żegna się z życiem z powodu starości. Zwłaszcza, kiedy ma się świadomość, że dało się mu najlepsze życie, jakie mógł mieć. Gorzej, kiedy dzieje się coś niezgodnego z naturą. U nas śniegu niewiele. Dzisiaj widzieliśmy w lesie ślady jakiegoś desperata na biegówkach. Pewnie biedak musi je teraz szlifować i zaklejać, bo kamienie sterczały spod cienkiej warstwy śniegu.Oglądam za to w tv apokaliptyczne wieści z Polski i nie mogę uwierzyć. Naprawdę taka zbiorowa skleroza ludzi dopadła? Przecież kilka lat temu takie zimy były zupełnie normalną rzeczą. Metr śniegu mógłby wywołać sensację, ale nie tych kilka centymetrów!!! Przypomniało mi się, jak moja kuzynka z Francji jakieś ćwierć wieku temu opowiadała mi, że u nich 5 cm śniegu to już koniec świata, klęska żywiołowa, zamknięte szkoły i apokalipsa na drogach. Śmieszyło mnie to wtedy niepomiernie, a teraz mamy to samo u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts