Moose 05.01.2017 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Nie cierpię takiej pizgającej wiatrem zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2017 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Pizgającej wiatrem to i ja nie lubię ale u mnie właśnie przestało pizgać i jest cudownie! Nieodmiennie od dłuższego czasu przekonuję się, że ludzkość jako taka głupieje i to na potęgę! Do tego robi się przerażająco niezaradna, żeby nie powiedzieć brzydko i mało poprawnie politycznie "ciotowata". Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2017 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Pizgającej wiatrem to i ja nie lubię ale u mnie właśnie przestało pizgać i jest cudownie! Nieodmiennie od dłuższego czasu przekonuję się, że ludzkość jako taka głupieje i to na potęgę! Do tego robi się przerażająco niezaradna, żeby nie powiedzieć brzydko i mało poprawnie politycznie "ciotowata". Howgh! a u nas pizga i jest cudownie, z kolejnym stwierdzeniem bardzo sie zgadzam - normalnie same maślaki, faceci babieją a baby chłopieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2017 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Zawsze byłam schłopiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.01.2017 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 No, u nas tradycyjnie zawaliły służby drogowe. Musiałam do miasta jechać i na ulicach dramat, w zasadzie każde ruszenie samochodu spod świateł to była loteria pt ruszy/ nie ruszy. Fakt, nie mam typowych zimówek tylko tzw "całoroczne" ale w sumie mi to przeszkadza kilka razy w roku. No i dziś był właśnie ten dzień Pewnie do soboty już się ogarną. Fakt, pamiętam zimy z ponad metrowym śniegiem. Może lepiej, że takich już nie ma... Odwykliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2017 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Odwykliśmy, to fakt. U nas drogi przejezdne, posypane albo odgarnięte przynajmniej. Nawet u nas pod domem pług przejechał, chociaż właściwie to nie miał czego odgarniać. Mrozik mamy konkretny i powietrze jakieś takie nienormalnie przejrzyste. Zapomniało się już, jak to jest zimą. Szkoda tylko, że śniegu symbolicznie.Koty prawie nie wychodzą. Rysiek rano pierwszy zażądał wypuszczenia i szybko wrócił. Po chwili siedział pod drzwiami, żeby go znów wypuścić, jakby nie wierzył, że tam naprawdę było tak zimno. Szybko się przekonał, że tak właśnie było. Później Gerda wyszła, po chwili zobaczyłam ją siedzącą na parapecie i wylizującą zmarznięte łapki. Szybciutko sznurowała do domu, kiedy jej otworzyłam drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2017 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 u mnie w nocy - 20, w dzień w południe - 11, śniegu jakieś 20-kilka centymetrów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.01.2017 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 u mnie wymierzone 60 cm, mezaty mi mowil, ze przez nasza wioche plus kilka sasiednich padalo wczoraj najmocniej, przechodzil jakis front opadowy czy cos. w samym miescie opady na max 20 cm.teraz u nas -15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2017 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Zazdraszczam śniegu. Temperatury nie muszę, bo w dzień było -15, kiedy dojechaliśmy do Krakowa -18, a kiedy wracaliśmy -20.Pewnie w kolejnym półroczu nie będziemy mieli takiej niespodzianki od Tauronu, jak w tym. W poprzednim okresie wyliczyli nam prognozę na 380 zł miesięcznie i tak płaciliśmy, Teraz się okazało, że mamy taką nadpłatę, że do maja nie musimy nic płacić, a w maju chyba półtorej stówki. No ale w poprzednim półroczu zimy nie było wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.01.2017 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 i znowu sypie od paru godzin, widze przez okno ze rano trzeba bedzie podjazd odsniezyc. tak ma byc bynajmniej u nas do najblizszego czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.01.2017 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 nie sypie ale zimno. -12 w dzień, ledwo mi samochód odpalił a specjalnie go wzięłam na spacer, żeby w poniedziałek nie mieć problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2017 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Wczoraj -13, dziś -9... da się żyć, zwłaszcza, że słoneczko świeci... połazilim po Puszczy... jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2017 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Ciągle śniegu za mało. Zimno, ale już nie tak, jak wczoraj i wciąż nie chce sypać.W piątek odpuściłam bieganie z okazji -15 i zastanawiam się, czy jutro biegać, czy raczej iść na basen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2017 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 -7 idzie ku lepszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2017 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 no ja nie wiem u mnie tuż po 7 rano było - 20:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2017 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 u nas teraz ledwo -5 rano -6 bylam u lekarza, dostalam wziewa, od razu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2017 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 wreszcie jakaś dobra wiadomość u mnie po 17-ej było -13 jakiś chromolony biegun zimna mam:bash: na pocieszkę przylazł do mnie kolejny ciemiernik:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2017 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 -10 niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2017 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 A do mnie przylezie wiosna 35 clematiskow. Gardlo mam podraznione i migdaly jak sliwy ale jest niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2017 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 -8 było i biegaliśmy. Zastanawiam się, czy mnie gardło boli, czy też nie. W środę jednak basen.Co się robi z ciemiernikami zimą? Znaczy takimi przyjdziętymi, bo te posadzone to sobie po prostu tkwią w ziemi i czekają na lepsze dla nich czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts