Moose 22.01.2017 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 No 2 muszę mieć, bo jedna dla mnie a druga dla chopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2017 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Przyznaję się bez bicia zaczynam nabierać wstrętu do śniegu. A ta swołocz jeszcze leży i pewnie poleży, bo temperatury raczej bliżej i poniżej zera niż wyżej. Mam kilka jabłek, jutro zawieszę! Ale napisz jeszcze jak ten sznurek mocować - na ogonku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.01.2017 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Ślisko jak szlag W ogóle to zimie mówię, dziękujemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.01.2017 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 U nas Andrzej przebił jabłka i uwiązał patyczki u dołu. Blisko grubych gałęzi trza wieszać, bo to duże ptaki lubią dziobać, a one na jabłku nie siądą. A u nas dzisiaj tak było: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.01.2017 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 A te antypoślizgowe to ja mam podobne albo takie same jak te z czerwonym na Allegro. Kupowałam jakoś okazyjnie i na zasadzie "a nuż się przyda", no i się przydaje. Znowu z nimi biegałam. I ciąg dalszy obrazków porannych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.01.2017 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.01.2017 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 JAKI ŁADNY, TŁUSTY BAŻANT Agduś, króliki mieszkają zimą na zewnątrz czy są na spacerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.01.2017 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 No i co z tego, że ładnie jak zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2017 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Śliczny, dorodny kogut! Bardzo mi się podobają, bo takie kolorowe i obłe są. Króliki mieszkają na polu. Mają domek - pokój z przedsionkiem. Każda jego ściana (także ta pomiędzy pokojem a przedsionkiem) jest z dwóch warstw desek ze styropianem pośrodku. W domku mają furę siana. Kiedyś wkładałam tam rękę, żeby sprawdzić, czy nie marzną, i całkiem ciepło mają. W zeszłym roku dysponowały jeszcze pokaźnych rozmiarów norą, ale po akcji "świerzb" nora została zasypana, zabetonowana i zakryta siatką. Pewnie wiosną wykopią nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2017 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Kos woli wyjadać opadłe na ziemię owoce róży. Modraszka Bogatka Zimno, ale ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.01.2017 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Ale zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2017 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Marudzisz!Zaraz się zrobi ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.01.2017 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Pewnie, że marudzę... zimno i ślisko i jeszcze kolce nie przyszły... buuu:rolleyes: Ale są i jakieś plusy - do pracy dopiero w poniedziałek idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2017 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 To w czym Ci zimno przeszkadza? Kominek, herbatka z rumem, dobre towarzystwo i można mrozy przetrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.01.2017 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 No fakt, królicze futro wygląda na ciepłe Masz ładnie, my średnio. Na szczęście mam tyle pracy w pracy, że jakoś wytrzymam do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.01.2017 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Agduś, bo mnie we łażeniu po Puszczy wadzi... śliskość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2017 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Kocham Cie również za Twoją domyślność - te poglądowe zdjęcia z jabłkami jak znalazł! U mnie śniegu nadal od diabła, na szczęście z gałęzi pospadał. I tak kilka drzew parę gałęzi straciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2017 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 U nas śniegu niet. Andrzej zawiesił dzisiaj resztę kulek dla sikorek, więc nabyliśmy zapas. Choćby zima do maja potrwała, mamy czym karmić ptactwo.Śliskość jest wkurzająca, ale przy bieganiu te nakładki sprawę załatwiają, więc i do chodzenia wystarczą. Tyle że po takim zmrożonym śniegu wogle niewygodnie się biega - wszystkie nogi mnie bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.01.2017 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Mnie bolo i bez nakładków... Tylko już tej zimy kilka razy udało mi się zaliczyć pięknego kanara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2017 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Mnie bolo z kuli nierówności i twardości nawierzchni, a nie z kuli nakładek. Przeprowadziliśmy sikorki, bo mi przez nie bażant zdeptał ciemierniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts