Agduś 20.02.2017 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Ja na swoim jeżdżę, pewnie trza by go posmarować po zimie, ale na razie nie rzęzi zbyt głośno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2017 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Mam nadzieję na rozpoczęcie sezonu w marcu... jeśli Swaróg będzie łaskawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2017 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Mokosz raczej. Dla nas łaskawa, wiosna już idzie na pewno. Ptaki się drą wiosennie, chociaż do karmników wciąż przylatują. W lesie pachnie przedwiośniem, ciepło jest i po ostatnich deszczach mokro. Do biegania nawet za mokro, kałuże i błotko, buty przemoczyłam, ale dla roślinek dobrze, bo śniegu nie było, nic nie stopniało i strasznie sucha ziemia była. A do tego pizga, więc smogu nie ma. Żyć, nie umierać! Tylko że mnie noga znów boli po bieganiu, nie wiem, czy do pojutrza się pozbieram, a w środę na basenie ciągle szkoły zajmują tory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2017 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Wiosnę się czuje. Kupiłam koperek... A moje ptaki olały karmnik. Jeszcze na słonecznik to przylecą, ale tych kul ptasich, to nawet nie dziobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2017 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 u nas całą noc lało i pizga że łeb chce urwać ale to dość ciepły wiatr więc białe znika błyskawicznie;) biały ciemiernik już dźwiga pączusie:lol2: a i orientalny coś grubego kryje w ziemi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2017 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Nocna ulewa znacząco poniszczyła białe... za to wody w lesie od cholery... wahom się iść czy nie iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2017 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 u nas super pizga trzeci dzien, dzis pizganie namocniejsze, na liczniku +7. przez noc ladnie nam na ogrodku przesuszylo, choc jeszcze troche blocko. w lesie tez grzasko, bialasy po spacerniaku ufajtane po szyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2017 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 U mnie piżdzi jakby się wszystkie wichry razem spotkały i nie bardzo wiedziały, w którą chcą iść stronę! Lało nawet przez moment ale dzięki temu prawie już zlodowacenia nie ma. Za to w związku z corocznym (jak sie kufa okazuje) odświeżaniem lasu znowu mam rozjechana drogę, no szlag by... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2017 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 normalnie u Ciebie bez terenówki ani rusz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2017 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Pizga i leje na zmianę, takoż nie wysycha wcale. Ciemiernik marnie wygląda, Boguś go zadeptał i zaczynam się martwić. Znaczy pewnie z ziemi ruszy, ale kiedy? Kurier przywiózł dzisiaj żarełko dla zwierzów i insze takie zapakowane w pokaźny kawał folii bąbelkowej. Siedzę i pękam... Do rana mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2017 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 O to tak jak i u mnie... z wyjątkiem pękania... ni mom czym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2017 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Zamów sobie coś delikatnego, pewnie zapakują w folię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.02.2017 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 mnie zostal caly balot 100 mb od przeprowadzki ale nie pekam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.02.2017 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Piździ nadal, woda wsiąka powoli, leżymy sobie na kanapie z Grubym i nie pękamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2017 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Nie mam folii do pękania a chętnie bym ... Wszystkie 3 ciemierniki zakwitają! No cuuudooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2017 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 ja mam dwa na dworze i 6 w garażu:rotfl: o ciemiernikach mowa of course:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2017 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 A moje nic! Nie tylko te zdeptane przez Bogusia, te przed domem na razie też śpią.Folia całkiem już popękana. Za mało było...Mieliśmy dzisiaj i słońce i deszcz i wszystko pomiędzy. Pizgało przy tym zdrowo, więc pojechaliśmy na rowerach do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2017 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Na rowerach dziś to było można, ale wodnych. Ciemiernik jeden zielony kwitnie w najlepsze ale kolorowe jakieś oklapłe, połamało je pod śniegiem, czy co? Muszę je obejrzeć dokładniej, ale mi się nie chce łazić po dworze. Przemykam tylko do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2017 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 nie kumam dlaczego bo pizgało to na rowerze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2017 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Pizga ale lać przestało... pognalim na butach do lasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts