Agduś 23.02.2017 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Przeca to proste - jeżeli pizga, to smogu nie ma. Dwa pączki zjadłam! Andrzej usmażył z płatkami róży. Pyszne! Jeszcze są, ale pojemność mi się skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.02.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Też zjadłam 2 pączki ale kupne. I stwierdziłam, że więcej się nie opłaca, bo przyjemność mizerna. Piec / smażyć mi się nie chciało. Ale za to kupiłam dobre chrusty, nigdy takich upiec nie umiałam. Tak żeby się w buzi rozpływały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2017 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 mój mąż zanim nad ranem spać poszedł to 4 albo 5 przytulił z tych co usmażyłam wieczorem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2017 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 (edytowane) u nas to co pizganie caly tydzien osuszylo - to wczoraj, w nocy i dzisiaj nam nadlalo, qrde balans, do luftu z taka pogoda. a w ogole jakos od paru dni poirytowana jestem:sick: Edytowane 24 Lutego 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2017 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 u nas pizga jakby halny wiał ale ciepławy wiaterek, obu pogoda jutro znośna była to bym podłubała w ziemi bo już mnie złe nosi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.02.2017 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Nie znoszę wiatru,... chyba ktoś dziś oberwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2017 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 a ja normalnie zapitalam dzisiaj jak małe autko, ten wiatr na mnie wyjątkowo dobrze działa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2017 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Nie znoszę wiatru,... chyba ktoś dziś oberwie... u mnie na pewno, jestem zla jak osa od rana, najpierw bylam w depresji ktora przerodzila sie w agresje, kupie sobie bejsbola i taki walek jak bokserzy maja i bede lac ile wlezie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2017 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 mówią że dobrze sobie narysować osobę która Cię wnerwia na kartce i dziabać szpilką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2017 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 a zdjecie moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2017 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 pewnie że tak większa wierność wizerunku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2017 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 U mnie pizga od tygodnia ... zaczynam wpadać w agresję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.02.2017 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 U mnie od rana i już mam totalnego wqrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2017 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 u mnie grad leciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.02.2017 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Aaa, to dlatego ja pisałam dziś takie kąśliwe maile do współpracowników?? Nie zauważyłam, ze wq.. jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2017 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 O piątej obudził mnie wiatr. Zupełnie mi się to nie podobało, ale jakoś mi później przeszło, obiecałam sobie, że wcześnie pójdę spać dzisiaj (znaczy wczoraj) i w sumie to dobry humor miałam przez cały dzień. Chociaż właściwie, to takiego silnego wiatru nie lubię. No ale w dzień się uspokoił. I tylko wieczorem wnerwili mnie ludzie na zebraniu w sprawie nowej szkoły. Jak to jest, że na takich zebraniach ludzie zadają pytania albo nie na temat, albo niezbyt mądre? No może nie wszystkie takie były, ale te nie na temat drążyli w nieskończoność, a te niezbyt mądre zadawali po kilka razy i potem pod nosami psioczyli, że odpowiedzi nie było. No bo nie mogło być innej. A już całkiem mnie rozwaliły pretensje, że to wszystko tak na łapu-capu ustalane i na ostatnią chwilę, i dlaczego oni nie wiedzieli wcześniej i czemu nikt się ich nie pytał. No kurczę! Z Księżyca spadli? Nie wiedzą, co się w Polsce dzieje? No ale później odreagowałam i już mi dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2017 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 bo zawsze się znajdzie grupka przygłupów którzy nie widzą dalej jak koniec własnego nosa, tak jak u nas na zebraniu komunistycznym - nic kurde ważne nie było tylko dlaczego nie będą dawane obrazki na mszy o 15 w dniu komunii żeby można było dzieciom zdjęcia zrobić tylko będą dawane na koniec białego tygodnia a na mszę o 15 w dniu komunii nie trzeba iść, no cycki i parę innych kawałków mięska mi opadło, nic kurde balans ważne nie jest tylko cholerne zdjęcia z obrazkami:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2017 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 No nie, żebym jakąś szczególną miłością do władz miejscowych pałała (chociaż niemiłością też nie pałam), ale jak można im zarzucać, że wszystko na ostatnią chwilę i czy nie można było wcześniej, a dlaczego ja nic jeszcze nie wiem... No to już naprawdę źle świadczy o inteligencji pytającego chyba. No ale dzisiaj się odchamiliśmy w teatrze i już mi całkiem dobrze jest. No może poza tym, że wciąż nie mogę biegać. Jutro na basen trza iść, ale co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2017 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 czemu trza na basen?? ja zawsze z pieśnią na ustach lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.02.2017 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 A dlaczego nie możesz biegać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts