wu 15.04.2017 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Wesołych Świąt ja tylko sernik i ciut sałatki ile można jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2017 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Takie tam wiosenne widoczki z ogrodu... A dziecka nasze dzisiaj rekonstruowały na Rękawce. W sukienkach wełnianych i przemoczonym skórzanych butach. Zarzekały się, że nie marzną. Mam nadzieję, że się nie załatwiły, bo nie mają czasu na chorowanie - Magda od jutra ma egzaminy gimnazjalne, a Małgo pojutrze jedzie na plener kółka plastycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.04.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 No u nas dziś białe gówno spadło... jestem zniesmaczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2017 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Dziwna odmiana tulipanów, pewnie miejscowa jakaś ... Trzymam kciuki za Madzię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.04.2017 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Po pierwszym dniu Magda umiarkowanie zadowolona. Znaczy z polskiego bardziej, z historii i wosu mniej. Dzisiaj śniegu już nie dosypało, a wczorajszy był uprzejmy się stopić w ciągu dnia. Jednakowoż spektakularnej zmiany na lepsze nie przewidują. Coś czuję, że plener będzie raczej wewnętrzny niż plenerowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.04.2017 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 No ciepło nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.04.2017 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Dziś były ścisłe? Zimno nadal, choć słońce świeci. Zastanawiam się, czy muszę podlac w tunelu warzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.04.2017 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Ścisłe i przyrodnicze. Magda zadowolona z matmy, ale z przyrodniczych to już nie. A przecież w olimpiadzie startowała i nieźle jej poszło (do województwa zabrakło czterech punktów). I tak wszystko się okaże dopiero kiedy podadzą wyniki. Dzisiaj rano odwiozłam Andrzeja na pociąg, Magdę na egzamin, Małgo do szkoły z plecakiem (każdy kurs w inną stronę), następnie wróciłam do miejscowości z pociągiem i załatwiłam sobie naprawianie nogi już na koniec czerwca. Wieczorem odstawiłam Weronikę na siatkówkę i pojechałam do miejscowości z pociągiem na patchworki, tamże z pociągu dotarł Andrzej i tak się zakończyły podróże w dniu dzisiejszym. Ale nie dzień, bo dziecka upiekły jabłka pod kruszonką. Studentka jutro jedzie do Gdyni, ale znowu wróci za tydzień na długi weekend. Ale się w tym roku najeździ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2017 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Ślad zostawiam, że byłam. Na nic więcej mnie nie już nie stać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.04.2017 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Ja też jestem, ale was nie ma To sobie idę na K24... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2017 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 A co to jest K24? Przylazłam chociaż straszliwie mi się nic nie chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2017 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 No właśnie, co to jest K24?Podobno weekend był? Tylko czemu taki krótki?W sobotę kursowaliśmy z dziećmi od rana do wieczora. W przerwie nabyliśmy deski na łuki kompozytowe jesionowo - dębowe i cztery krzaczki na górkę, a jako że pogoda łaskawie pozwoliła, chociaż rano lało, to posadziłam sześć krzaczków. W niedzielę mieliśmy gości i weekend zniknął. Kolejny też minie szybko. Właściwie to chyba do czerwca wszystko będzie szybko mijało, bo na ten przykład czerwiec mamy dokładnie zaplanowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.04.2017 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Łykendy zawżdy są krótkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2017 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 weekend byl???? kiedy:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.04.2017 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzisiaj wtorek, więc łykend najwyraźniej był niedawno. I to nawet słoneczny w połowie wtorek!Doszłam do wniosku, że poczta to nadzwyczaj zabawna instytucja. Chciałam wysłać małą paczuszkę i zależało mi, żeby szybko doszła. Pani poradziła mi kuriera pocztexu za cztery dychy z gwarancją dostarczenia w czwartek. Cena średnio mi podeszła, więc zapytałam o tańszą opcję. Jest, a jakże - paczka priorytetowa, która wcale się tak nie nazywa oficjalnie. Zapytałam, na kiedy dotrze. "Nie ma gwarancji" - odrzekła pani z okienka. No to czym się różni paczka priorytetowa, która się tak nie nazywa, od zwykłej? "No powinna szybciej dojść" - super, ale gwarancji, że tak będzie, nie ma. Za to jest tańsza od kuriera. Jedyne dwie dychy. Nie pytałam, ile kosztuje "zwykła" paczka, która również się tak nie nazywa. Wypisałam kwitek na "paczkę 24h" bez gwarancji, że dotrze w 24h (zwykła to "paczka 48h", ale też bez gwarancji, że dotrze po 48h), zapłaciłam w końcu też niemało i wygłosiłam uwagę, że poczta to zabawna instytucja. Teraz się zastanawiam, czy pani z okienka w ramach zemsty nie szmajtnęła mojej paczki 24h pod ladę na 48h... Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.04.2017 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 jA CHODZĘ DO PUNKTU kurierskiego i wysłanie paczki do 2 kg - 14 pln kosztuje i zwykle dociera ona kolejnego dnia do odbiorcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.04.2017 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Kurczę, też mogłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2017 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 ja zamawiam online i kurier przyjezdza, koszt paczki od 13 do 19 zl. w zaleznosci od wybranego kuriera. i zazwyczaj paczka tez jest nastepnego dnia. pisze zazwyczaj, bo wyjatkiem byla przesylka do Brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.04.2017 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Online by mi się nie chciało, mam punkt kurierski niedaleko poczty. No głupia byłam, odruchy mam jakieś przestarzałe, ale więcej nie będę. Już mnie nie kopcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2017 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 miziu miziu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts