wu 16.06.2017 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 ogarnianie ogródka to dla mnie forma DALowania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.06.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Przeczytałam książkę dziś, więc umysłową pracę odrobiłam Psiątku łapsko smaruję i ma się lepiej Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2017 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 U mnie jakieś mocno drapieżne ptaszysko od jakiegoś czasu się pojawia. Piękny jest, jasnobrązowo-ciemnobrązowy... Psy gonią go namiętnie a on ma to gdzieś. Jeśli za jego sprawą zmniejszy się pogłowie gryzoni to ja go nawet kołderką przykryję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.06.2017 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Gryzonie morduje nasz kilerek Rudelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.06.2017 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 ogarnianie ogródka to dla mnie forma DALowania;) dla mnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2017 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 dzisiaj DALowałam w deszczo-mżawce ale roślinki oplewione:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.06.2017 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 A ja usiłowałam ogarnąć mszyce i one się k.... mnożą w postępie geometrycznym. Idę po chemię! poddaję się ekologicznie, trudno. A poza tym u nas zimno i mokro a ja mam zapalenie zatok i najchętniej zaległabym w łóżku, ale muszę zrobić slajdy na wystąpienie. Błe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2017 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Zimno, mokro i ble! Pociecha: nie muszę podlewać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.06.2017 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Zimno i mokro... nic nie muszę już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.06.2017 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Wspaniale podlało mi ogródek. Zimno, więc rozgrzeszyłam się z ogródka. Mszyce polałam wczoraj mydłem i muszę Cię Ewa zasmucić - róża potraktowana kiedyś chemią ma ich tyle samo, co te polewane mydłem. Teraz chemii i tak się nie da, bo róże kwitną na całego.Cebulki tulipanów nadal leżą i czekają. Jutro pewnie ich też nie schowam, bo mam insze plany.Prace ogródkowe to dla mnie zdecydowanie nie DAL. Książka owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2017 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Primo - jestem dumna z mojego dziecka, które świetnie zdało egzaminy gimnazjalne.Secundo - po urozmaiconej niedzieli biorę głęboki wdech i rzucam się wgłąb przyszłego urozmaiconego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.06.2017 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Po urozmaiconej niedzieli rzucam sie we wcurwiajacy tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2017 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 No, poniedziałek mamy z głowy. Nie był taki zły... ale na prasowanie znowu nie znalazłam czasu. Za to cebulki zapakowałam. Poddałam się i uszyłam tych dwadzieścia parę woreczków. Pocieszam się, że to nie na jeden raz. Chyba powieszę te cebulki z drewutni. No bo na strychu za gorąco, w garażu śmierdzi... Dobrze im będzie w bawełnianych woreczkach pod sufitem w drewutni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.06.2017 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 chyba bedzie dobrze, chociaz nie rozumiem w czym przeszkadza cebulkom śmierdzenie w garazu to samochodowe? czy macie jakies inne źrodła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2017 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Gratuluję dziecku! A co do cebulek - już się wypowiedziałam. Moje lądują w koszykach w domku gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2017 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Nie mam domku gospodarczego jeno drewutnię. W garażu śmierdzą tylko spaliny, nie wiem, czy to przeszkadza cebulkom, ale mnie by przeszkadzało, więc im tego nie zrobię.Upał był dzisiaj straszny. Po każdym wyjściu z domu doceniałam chłód jego wnętrza. Gala Inspiro za nami. Poziom przedstawienia starszej grupy teatralnej (nasze dziecka między innymi) bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Naprawdę świetni byli. Niestety przyjemność oglądania zepsuły dzieci z grupy baletowej. Najpierw dwie dziewczynki usiadły na proscenium, potem dołączały do nich kolejne, beztrosko wysłane przez rodziców do koleżanek. W pewnym momencie kręcące się, wstające i gadające bachorki obudziły we mnie mordercze instynkty. Rodzice jednak nie widzieli problemu. "To przecież tylko dzieci." Może i tak, ale co myślałam sobie o rodzicach, to już inna sprawa.Na wieczornego pożegnalnego grilla rodziców z klasy Magdy już nie zdążyliśmy. Jutro wycieczka w Pieniny (klasa Małgo + rodzice) i ognisko klasowe po powrocie. Starsze dzieci wybierają się na Noc Kupały i bez trudu namówiły Małgo, żeby chciała tam też dotrzeć po ognisku. Fajnie, ale impreza ma trwać do 3 w nocy... Niby nic dla naszych dzieci, ale te młodsze muszą iść do szkół rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.06.2017 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Co robisz tym cebulkom? Dlaczego one wiszą zamiast siedzieć w ziemi? Czy moje jakieś też powinny wisieć? Nie będę szyła woreczków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2017 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 no bo teraz chyba sie wykopuje cebulki tulipanow zeby je wsadzic jesienia. dlatego rezygnuje z cebulek takich ktore ciagle sie wykopuje i wkopuje, wybieram wieloletnie. trudno nie bede miala tulipanow ale akurat cebulowych nie cierpie sadzic a moga nie isc do szkol rano? male wagary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2017 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Też wolę te wieloletnie rośliny. Mam tulipany (w koszykach, coby łatwiej je wykopać) i dalie (powoli zaczynam mieć dość) i chwatit! Niczego więcej do wko-i wykopywania nie chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.06.2017 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Jestem zbyt leniwa aby kopać... chyba, że leżącego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts