Agduś 03.07.2017 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Myślę, że nie, on tak z przekonaniem, żarem i głęboką wiarą mówił to, co mówił. Efekt osiągnął odwrotny, bo klasa Magdy zaczęła oglądać Kucyki Pony z ciekawości. Hello Kitty też próbowali, ale za cholerę szatana tam nie znaleźli i zrezygnowali szybko, zostawiając młodszemu rodzeństwu popadanie w satanizm przy tych filmikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.07.2017 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2017 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Im "ciekawiej" zareklamowany przez jedynie słusznych panów w sukienkach film tym chętniej pragnę go obejrzeć... Ktoś mi wyjaśni, jak to działa? Moja córcia kucyki ponny oglądała jak zaczarowana to pewnie stąd ma takie szatańskie nastawienie do KK. Ja miałam zawsze, jestem córka szatana bo tata uparł się mnie nazwać przez dwa "n" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.07.2017 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Same Szatany na wątku to i ja wbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.07.2017 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Ależ tu szatańsko! Podoba mi się! Tylko od razu zaznaczę, że egzorcystów nie wpuszczam. W końcu to moje komentarze i ja decyduję, kto wchodzi. Nie mogę wrzucać na forum zdjęć, które przesłałam z telefonu na maila. Jpg one są. Ktoś wie, dlaczego?Chciałam pokazać zdjęcia z wczorajszego protestu w Krakowie. Wrzuciłam je na fb i tam weszły, a forum nimi pluje. Coś bredzi o jakimś zakładaniu grupy, które się nie powiodło. Burza mi dzisiaj podlała ogródek. Miło z jej strony. Tylko czy musiała czekać, aż ja go podleję wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.07.2017 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 kto protestował?i co ma dwa n do szatana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.07.2017 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Przez dwa n jest bardziej pogańsko.Protesty były dwa - jeden przeciwko wycinaniu Puszczy Białowieskiej, drugi za. Pierwszy był kolorowy, drugi wyglądał jak wiec pierwszomajowy. Węże prawie porozciągane. Okazało się, że trzeba dokupić jeszcze kawałek węża. Jutro skończymy i wypróbujemy.A na razie szukamy kempingów i potencjalnych celów podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.07.2017 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Agduś, jak nie zmniejszysz to bredzi o grupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.07.2017 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Znaczy mój telefon robi większe zdjęcia niż aparat! Odkrycie. Właśnie kazałam dziecku zmniejszyć zadane. Kupiliśmy trzy węże kroplujące, wszystko podłączone, sprawdzamy i... okazało się, że nieszczelne są fabrycznie założone obejmy w dwóch wężach! No szlag! Ten trzeci był dokupiony w innym sklepie i trzyma. No ale poza tym wszystko gra i śpiewa. Obejmy jutro Andrzej zmieni. A sprawdzaliśmy działanie całego układu podczas deszczu - głupio trochę... Zwłaszcza, że spryskiwacz, zanim pojęłam jak się go reguluje, podlał rzetelnie chwasty za płotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.07.2017 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 a od stycznia drożeje woda...a może i wcześniej?będziemy deszczówkę zbierać. Ja już bym to robiła, gdyby nie potencjalne komary w beczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.07.2017 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Żeby to tylko woda... Wszystko drożeje, a ja się jakoś nie mogę pozbyć myśli, że to efekt 500+ i innych takich pomysłów. Jutro bladym świtem ruszamy na północ. Na razie na Rugię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.07.2017 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Miałam nadziejęna spotkanie u Brazy, ale nawet jeżeli uda mi się do niej podjechać, to będzie raczej koniec lipca a nie początek sierpnia. Szkoda. W każdym razie szerokiej drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2017 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Odkurzę trochę, policzymy się po Waszym przyjeździe. http://www.gify.net/data/media/1095/sprzatanie-ruchomy-obrazek-0162.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.07.2017 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.08.2017 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 No i po wakacjach, niestety... A tak dobrze było... Braza, dzięki za porządki. Mam nadzieję, że już odrobiłam w polu. Kurczę, ależ susza u nas!!! Podlewane miałam to, na czym mi zależy, więc niby wszystko w porządku, ale głóg usechł. No to już gruba przesada, żeby drzewka i krzaki schły! Próbowałam dzisiaj podlać te najbardziej zwiędnięte krzaki, ale woda pod niektórymi w ogóle nie wsiąkała w ziemię - taki beton się zrobił. Musiałam wziąć szpadel, wykopać dołki obok nich, żeby woda się nie rozlewała po trawniku i do tych dołków wlewać. Zaczęłam porządkować zdjęcia. A skoro tak, to coś może pokażę. Jednakowoż więcej to na fb, bo tu mnie denerwuje to wklejanie po pięć i insze szykany. Na ten przykład kiczowaty zachód słońca i wschód Księżyca na Rugii: Tu akurat to Stena wzeszła, a nie Księżyc. Szczyt kiczu - nieprawdaż? I następnego dnia klify: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.08.2017 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Aaaaaa... ostatnie zdjęcie jest MEGA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.08.2017 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 i przedostatnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.08.2017 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 No tak, kiczu nikt nie lubi... Przeszliśmy chyba ponad 10 kilometrów górą po klifach i ciut mniej dołem w drodze powrotnej. Droga górą była dłuższa, bo bardziej pokręcona, w dodatku ciągle pod górę albo w dół... Za to dołem szliśmy po kamienistej plaży. Nie wiem, co było bardziej męczące, ale widoki były warte wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.08.2017 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 niooo te fajowe i nie ze kicz ale takie widoki to ja mam na codzien (te pierwsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.08.2017 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Agduś, ja uwielbiam kicz... zawsze walę foty jak go widzę a potem chętnie go oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts