jk69 16.05.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 No to czekam na wyniki ustaleń! (możliwe terminy z grubsza z sąsiadką omówiłyśmy).Pozdr.j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Adrenalinę też mogę podnosić!!! Witam po chwili milczenia, spowodowanej ślimaczym tempem otwierania się stron w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Znowu gdzieś się wybrali na weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Mam nadzieję, że tornado Was ominęło. Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Dzisiaj rano usiłowałam opublikować co następuje: Rozegrawszy trzy partie pasjansa doczekałam się na chwilę, gdy otworzyło się łaskawie okno, w którym wpisuję te słowa. Co wcale nie znaczy, że uda mi się je opublikować!Przyzwyczaiłam się już do tego, że od piątku wieczorem do poniedziałku rano nie mam połączenia z internetem. No, może poza gg, które jeszcze jakoś przędzie. Ale żeby w poniedziałkowy poranek też się nie dało!!! Jutro idę na targ, to po drodze nawiedzę panów od internetu i znów im nawciskam. Tylko co to da?Przedwczoraj przeżyliśmy najazd hordy dzieciaków, czyli urodzinki Madzi. Pogoda łaskawie wytrzymała, więc dom stoi. Lunęło dopiero, gdy akurat pizza wyszła z piekarnika. Dzieciaki zajęły się konsumpcją ww. i lodów (mam nadzieję, że się nie przyznały w domu do ilości pochloniętych lodów - jakby co, będę się tłumaczyła, że nie byałam w stanie policzyć, którego z kolei loda wsuwa każde dziecko).A dzisiejsza pogoda uniemożliwia prace w ogródku. Jestem tak spóźniona z nimi, że wstyd się w ogóle przyznać. Jakoś w tym roku czas znika, no bo nie mija przecież - zauważyłabym, że przechodzi obok.A teraz wielka próba - opublikuje się, czy też nie? Guzik z tego wyszło! No ale teraz jakoś ruszyło, więc wklejam i klikam "wyślij". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Żadna strata, jeśli Panowie od internetu nie przeżyją tego spotkania - i tak żadnego pożytku z nich nie ma Madzi moc uścisków prześlij i całusów - wstyd mi, ale nadrabiam http://republika.pl/blog_fc_3902710/5098578/sz/samotna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Przekażę Madzi jutro. Teraz jeszcze nie spi, ale mam nadzieję, że zasypia... Panowie przeżyją, bo... nie mają tu konkurencji. Tzn. są inne firmy, ale wieść gminna niesie, że... jeszcze gorsze. Czyżby przyszło sie przeprosić z TePSą? Nieeee, tylko nie to! Zresztą pewnie kazaliby nam co najmniej pół roku czekać, jak sąsiadom, których dom stoi kilkanaście metrów od innego, posiadającego telefon TePSy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ło Matko!!! Kablówki nie macie, prawda?? Czasami pyszczę na tę naszą TKK, ale chyba grzeszę .... TePsa to jest chyba kara za grzechy Polaków (jakie by nie były) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Kablówki nie ma (nie produkują takich długich kabli?). Netii nie ma, tylko TePSa się tu panoszy. A ci od radiówki wykorzystują sytuację. Wiedzą, że wyboru właściwie nie ma, to i nie zawracają sobie głów jakością usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Kablówki nie ma (nie produkują takich długich kabli?). Netii nie ma, tylko TePSa się tu panoszy. A ci od radiówki wykorzystują sytuację. Wiedzą, że wyboru właściwie nie ma, to i nie zawracają sobie głów jakością usług. Swołocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Mów mi tak jeszcze! Jak tam jutro wpadnę, to piórka polecą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Mów mi tak jeszcze! Jak tam jutro wpadnę, to piórka polecą!!! Wal, ile wlezie!!!! Albo potraktują powaznie, albo kopa!!!! Nienawidze takich skurczybyków!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Mów mi tak jeszcze! Jak tam jutro wpadnę, to piórka polecą!!! Wal, ile wlezie!!!! Albo potraktują powaznie, albo kopa!!!! Nienawidze takich skurczybyków!!!! Tylko, że, niestety, ten chłopak, który się tym zajmuje, całkiem sympatyczny jest. I zacznie się dziwić, tłumaczyć, obiecywać, że sprawdzi... I jak tu bić kogoś, kto nie pyskuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Mów mi tak jeszcze! Jak tam jutro wpadnę, to piórka polecą!!! Wal, ile wlezie!!!! Albo potraktują powaznie, albo kopa!!!! Nienawidze takich skurczybyków!!!! Tylko, że, niestety, ten chłopak, który się tym zajmuje, całkiem sympatyczny jest. I zacznie się dziwić, tłumaczyć, obiecywać, że sprawdzi... I jak tu bić kogoś, kto nie pyskuje? To może Go jakoś sprowokuj ... Bo tak to się nie godzi, faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ciężko, bo on taki raczej grzeczny jest. No i Emi się boi... Pewnie wie, że mogę ją zabrać na spacer do jego sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 To ją weź, i od niechcenia napomknij, że to bardzo niestabilna rasa jest: raz ma świetny humor i pokojowe nastawienie, a kiedy indziej wręcz przeciwnie To wręcz przeciwnie może wyniknąć z powodu stresu właścicielki zdegustowanej brakiem połączenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 To ją weź, i od niechcenia napomknij, że to bardzo niestabilna rasa jest: raz ma świetny humor i pokojowe nastawienie, a kiedy indziej wręcz przeciwnie To wręcz przeciwnie może wyniknąć z powodu stresu właścicielki zdegustowanej brakiem połączenia Dobre! wprawdzie do tej pory przekonywałam go, że to bardzo łagodny pies, ale facet wciąż wyglądał, jakby mi nie wierzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 To ją weź, i od niechcenia napomknij, że to bardzo niestabilna rasa jest: raz ma świetny humor i pokojowe nastawienie, a kiedy indziej wręcz przeciwnie To wręcz przeciwnie może wyniknąć z powodu stresu właścicielki zdegustowanej brakiem połączenia Dobre! wprawdzie do tej pory przekonywałam go, że to bardzo łagodny pies, ale facet wciąż wyglądał, jakby mi nie wierzył. Możesz trochę go w tym utwierdzić Emi się nie obrazi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Emi się nie obraża. Nigdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts