EZS 22.09.2017 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Aaa, dopadła cię motoryzacja . No właśnie, jak się czas kurczy, to nagle samochód staje się niezastąpiony Matiz też ma wysoko pedały. Pamiętam, że dziwnie mi było, potem przywykłam. Innych nie znam, oprócz mojej kochanej kijanki. Ona ma wszystko w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2017 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Nawet nie o brak czasu chodzi, bo kiedy tylko pogoda pozwalała, jeździłam na rowerze, a o pogodę. W poprzednich latach jeździłam na rowerze przez okrągły rok. Susza była, nawet jesienią rzadko padało, a kiedy padało względnie, to ja jeździłam i tak, bo mi było wszystko jedno. Teraz jednakowoż czułabym dyskomfort, gdybym musiała lekcje prowadzić ociekając wodą. Zeszły tydzień był pod tym względem nadzwyczaj nieprzyjazny rowerzystom - lało codziennie. W piątek był dzień bez samochodu albo coś w tym stylu - wyjątkowo niefortunnie. W rynku częstowali rowerzystów kawą, herbatą albo gorącą czekoladą i za darmo robili przeglądy rowerów. Ciekawa byłam, czy na widok mojego wiekowego roweru by nie uciekli, ale nie miałam czasu podjechać.Dzisiaj deszcz wykończył Pola Chwały. Z takim rozmachem miało być, więcej grup się zapowiedziało chyba, bo w nowych miejscach wyznaczyli obozy, a przez tę ulewę było pusto. Mało grup, mało publiczności. Może jutro będzie lepiej. Dziecka od piątkowego wieczoru bytują pod namiotem w wełnianych sukienkach i mokrych butach. Właśnie wpadły do domu na suszenie, ale buty nie wyschną, a one chcą wracać na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2017 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Agduś citroenek C1 małe, zgrabne, mało pali, silnik toyoty, wprawdzie chodzi troszku jak traktorek bo ma tylko 3 cylindry ale śmiga że hej i bardzo fajnie się dopasowuje do kierowcy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2017 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2017 a moze yariske albo corse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2017 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2017 A cokolwiek! Byle było małe, tanie w eksploatacji i ywentualnych naprawach, niepsujące się. No i fiaty odpadają, niestety. Żadnego seicento ani pandy, a szkoda, bo to tanie, proste i widelcem można naprawić. Znaczy Andrzej może, bo ja to nie bardzo wiem, co do czego.Jutro jedziemy na giełdę pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.09.2017 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2017 tania w obsludze jest fiesta i nawet sa wersje wyzsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.09.2017 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2017 No i co tam w temacie motoryzacyjnym... kupiłaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.09.2017 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Nie kupiłam. Mam same dylematy. Np. jest taki Hundai Atos, który w ogóle mi się nie podoba, jest srebrny czyli szary i źle mu z oczu patrzy. No ale ma najlepszy stosunek przebiegu do ceny. Z trzeciej strony te autka nie mają najlepszych opinii.Jest Nissan Micra, a nawet kilka Nissanów. Opinie mają dużo lepsze, toteż są droższe przy takim przebiegu jak Atos. W dodatku te najlepsze są czarne, a ja nie lubię samochodów z szeregu od bieli poprzez wszelkie szarości i grafity do czerni. https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-micra-1-0-benzyna-60-ps-klima-automat-ID6z69FL.html#324ec8fec0Jest Nissan czerwony, ale droższy. https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-micra-1999r-1-0-benz-automat-po-liftingu-jeden-wlasciciel-ID6yTLOf.html Jest i zielony, ale w nie najpiękniejszym odcieniu https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-micra-nissan-micra-2001-automat-ID6yTkx1.html#324ec8fec0Są Volksvageny Lupo, które mają śmieszne twarze i całkiem mi się podobają. https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-lupo-ciekawy-wyglad-99-tys-km-wsp-kierownicy-mozliwosc-zamiany-ID6z4tLS.html#0126291b7d https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-lupo-CID5-IDoEiik.html#4215656805 https://www.olx.pl/oferta/vw-lupo-1-0-mpi-oplacone-CID5-IDoTygQ.html#61ba423855 Są nudne Corsy i jeszcze nudniejsze Polo.I jest coś takiego - https://www.olx.pl/oferta/daihatsu-cuore-plus-1-0-2005r-sprzedam-lub-zamienie-CID5-IDlRZAE.html#2c7217f7c5 Nie umiem tego skomentować. No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2017 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 I jest coś takiego - https://www.olx.pl/oferta/daihatsu-cuore-plus-1-0-2005r-sprzedam-lub-zamienie-CID5-IDlRZAE.html#2c7217f7c5 Nie umiem tego skomentować. rozowy slon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.09.2017 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Koszmar mojego jestestwa... Nie doradzę, bo na bździnach ( małych autkach) się nie znam... brałabym jakiegoś japończyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2017 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 No właśnie - różowy!!! Z jednej strony można by to potraktować jako żart, z drugiej nie lubię różowego... Nie, już odpadł.W sumie najwyżej w rankingu stoją Micry, bo mi się podobają i mają dobre opinie. Właściwie to się nawet ucieszyłam, że tego Atosa tak zjechali opiniujący, bo mi się to autko w ogóle nie podoba. A na razie pogoda się zrobiła piękna i w tym tygodniu zasuwam na rowerze cała szczęśliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.09.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Popatrz jeszcze na ceny części. Przy tym wieku samochodów nie unikniesz napraw. Ople, wieśwagony mają tanie naprawy, nissany wręcz przeciwnie a daihatsu to już kanał. Choć samochodzik dobry. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.09.2017 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Agduś a Honda Civic...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.09.2017 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Ten mi się widzi, tylko, cholera, nad morzem jest! https://www.otomoto.pl/oferta/hyundai-getz-1-1-benzyna-pierwszy-wlasciciel-ID6z90mQ.html#94b80066b6Wszystkie naprawdę atrakcyjne dla mnie samochody są z najdalszych zakątków Polski!!! Hondy jeszcze nie widziałam w interesujących ofertach. W filtrach nie ustawiam marek, a jedynie cenę, przebieg, pojemność silnika itp. A z daihatsu to co, że kanał? Bo znalazłam inny, nie różowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2017 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 a ja miesiac temu almerke sprzedalam, to bylo super autko, zero awarii i tylko na olej, klocki, paski czyli minimum przegldowe jezdzilam do salonu a pchniety w podobnej cenie jak toto zolte. chyba za malo wzielam sentyment byl bo jezdzilam nim od nowosci. Agdus zawsze mozesz corcie odwiedzic przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2017 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 jeszcze moze jakis seat ibiza? a do hondziow mam uraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.09.2017 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Szkoda, że miesiąc temu nie wiedziałam, że będę musiała chcieć - zawszeć to lepiej od znajomego kupować, a nie jakieś nie wiadomo co.Wciąż szukamy. Te najciekawsze oferty są znad morza albo z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2017 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 no wlasnie te okazje a ja nawet nie pomyslalam by na forumie dac znac, ze sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.09.2017 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 No strach się bać, że człowiek kupi jakiegoś reanimowanego trupa poskładanego z trzech powypadkowych wraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.09.2017 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 I przystanku autobusowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts