EZS 30.09.2017 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 lepiej popytaj znajomych, rzuć hasło na forum. Mój mąż kupił samochód bo ja swoim pojechałam na przegląd i facet stwierdził ", taki sam jedna kobieta chce sprzedać". Miał telefon, mąż zadzwonił i kupił od pierwszego właściciela. Tylko problem w tym, że takie okazje pojawiają się najczęściej, jak ich już nie potrzebujemy. Tej kijanki też wcale nie planowaliśmy w tym czasie, mieliśmy szukać, ale kiedyś. Ale jak już była, to kiedyś zmieniło się w teraz. Także rozpuść wici, może do śniegów coś się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2017 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Rozpuszczam wici i szukam. Na razie pogoda dobra na rower. Mam nadzieję, że potrwa jeszcze trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2017 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Nie zazdroszczę wyborów, b można zwariować. Ja Micry bardzo lubię, to autko nauczyło mnie jeździć ale fakt, ceny napraw trochę przerażają. A jak gdybym szukała jakiejś znośnej Suzuki Vitara lub LandRovera albo Toyotę Rav pięciodrzwiowe to ile bym musiała wydać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2017 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Uwielbiam samochody... Jeśli Lupo to diesel, bo pali 3 - 3,5 litra ropy, benzyny nie są udane...Seaty to to samo co VW.... Daihatsu bym nie kupiła za nic.. jest to "jednorazowe" autko...Jeśli ma być mały to popatrz na Yarisy , ma kilu znajomych i są zadowoleni.. bardzo...Spójrz na KIA Picanto... Kuzyn mechanik ma o nich bdb zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2017 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 (edytowane) seat to seat a vw to vw smieszy mnie takie zrównanie, a moze skodziak to tez vw? to, ze marka nalezy do grupy to nie swiadczy o tym, ze to to samo auto, bo inaczej wszystkie bylyby vw i kosztowaly tyle co vw:rolleyes: tak samo jakby zrownywac ze soba nissana i infiniti albo toyote i lexusa - to nie sa te same auta chociaz naleza do grupy Edytowane 7 Października 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2017 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2017 O matko! Ile Wy wiecie o samochodach!!! Pełna podziwu jestem. Diesel nie ma ponoć sensu na krótkich trasach, a po takich będę się poruszała wyłącznie (do jednej szkoły, jak się okazało, mam lekko ponad 4 kilometry, do drugiej ponad pięć, może więcej - nie mierzyłam). Już mam autko. Seat Arosa. Niebieski. Niby lepszy był w Łodzi, ale zgniłozielony i niezarejestrowany, więc dwie wycieczki trza by zrobić po niego. Ja sobie wybrałam, Andrzej mi kupił, kiedy byłam z klasą na wycieczce. Nawet utargował ciut. Ledwie rzuciłam na nie okiem, bo po czterech dniach deszczowej wycieczki z dwiema klasami (oczywiście nie sama) jestem ździebko wcięta. Może jutro znajdę chwilkę, żeby je poznać bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.10.2017 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Ech, infiniti.... if I were a rich men... a swoją drogą nie wiedziałam, że to nissan Nie, if I were a rich man to bym wzięła sobie ferrari. Jakoś mi się kojarzy najbardziej z luksusem. Nissan to nissan, nawet jak jest w wersji infiniti.... Trzeba zejść na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2017 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2017 If I were a rich men... to byśmy mieli kampera i stać by nas było na przewożenie go promem do Skandynawii, na Farery, na Islandię, a może w końcu nawet do Kanady... A co do samochodów, to pewnie miałabym coś małego i nowego, a rodzinnie coś większego i wygodnego, acz renówka zwana Płotką całkiem wygodna jest.A poza tym miałabym gniadą klacz arabską albo inną, dwa fiordziki dla dzieci rekonstruujących średniowieczne Wikinżki i jakiegoś większego konika wraz ze strojem i uzbrojeniem dla dużego dziecka. I jeszcze parę innych rzeczy bym miała. Jakoś samochody są na tej liście w kategorii przedmiotów użytkowych służących do osiągania celu, a nie jako same cele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.10.2017 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Może i tak, ale ja lubię ładne i szybkie samochody. Chyba mam męski charakter Tylko damska strona mi się otwiera, jak mam robić w nim porządek. Mój samochód jest jak szafa- jest w nim strój na każdą okazję, łącznie z butami na obcasach, traperami i dwoma fartuchami. I, nie ukrywam, nie jest w nim czysto. A w ogóle to bym rzuciła wszystkie prace, jakie mam i bym sobie pracowała społecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2017 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 If I were a rich men ... to bym miała panią do sprzątania, basen, dwóch ratowników (na zmianę, jeden blondyn drugi brunet) i terenówkę taką prawdziwą... A teraz to marzę o jakiejś w znośnej cenie 5-cio drzwiowej terenóweczce, coby przetrzymała naszą drogę po kolejnej radosnej wycince i wywózce drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2017 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Może i tak, ale ja lubię ładne i szybkie samochody. Chyba mam męski charakter Tylko damska strona mi się otwiera, jak mam robić w nim porządek. Mój samochód jest jak szafa- jest w nim strój na każdą okazję, łącznie z butami na obcasach, traperami i dwoma fartuchami. I, nie ukrywam, nie jest w nim czysto. A w ogóle to bym rzuciła wszystkie prace, jakie mam i bym sobie pracowała społecznie. hehehe, moj tez jak szafa ale czysty. uwielbiam duze porzadne auta, male sportowe sa za niskie i nic w nich nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.10.2017 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Terenówka, terenówka i jeszcze raz terenówka!!! Bajzel i wszystkie możliwe przedmioty w niej posiadałam... stroje, talerze, materace, kuchenkę, zapas sztućców a i czasem zapomniane piwko i flaszkę, które wypełzły przy opróżnianiu jednego i drugiego auta Aktualnie nie posiadam, nad czym wielce boleję... plus taki posiadanej kijanki, że się nie psuje Ale jak mię będzie stać to se zanabędę jakieś szaleństwo czyli najlepiej landkruzera Aliści zdaję sobie sprawę, iż moje chciejstwo jest nieco irracjonalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.10.2017 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Wyprowadziłam dzisiaj Pegaza na spacer. Dziwnie się jeździ, wspomagania nie ma, wiec przy wyjeżdżaniu z podjazdu się spociłam, ale ogólnie jest w porządku. Ciekawe, ile razy zapłacę mandat za jazdę bez świateł, zanim się nauczę je włączać. Płotka ma automatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2017 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Arosa wszędzie się zmieści Arosa jest bliźniakiem Lupo... Najpierw produkowany w Niemczech, przeniesiona produkcja do Hiszpanii... https://pl.wikipedia.org/wiki/SEAT_Arosa... Gdybyś kiedyś Ty czy A. szukali części do autka, to spójrzcie też na Lupo... Mąż zawsze mówi, że najlepsze samochody są te, w których nie zapala się czerwona kontrolka zapłać ratę kredytu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2017 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Dzięki, poczytałam sobie.Dzisiaj słoneczko świeci, więc oczywiście pojechałyśmy na rowerach. Za to po południu muszę pozbierać autkiem dzieci z zajęć dodatkowych, wiec użyję Pegaza.Zastanawiam się nad jego ozdobieniem. Autko nie jest na poważnie, więc nie może zbyt poważnie wyglądać. Zaraz lecę pooglądać strony firm od naklejek na samochody. Farbki i tak dzieciom kupię, ale mam pewien plan wymagający większej precyzji. Rrrrany, ależ ja jestem niewyspana! Chyba jeszcze mam zaległości po wycieczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2017 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2017 A tak w ogóle to gratuluję zakupu! Nabądź farby w sprayu i dziecka zagoń do roboty. Skoro Pegaz, to niech gawiedź też wie, kto on jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.10.2017 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Pierwszy najgorszy dzień tygodnia za nami z czego się cieszę wielce i czekam na czwartek z niecierpliwością Dla mnie na rower już za zimno, bo wieje u nas strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2017 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Grube rękawiczki to podstawa. No i do pracy mam raczej z górki i z wiatrem, gorzej z powrotem, ale wtedy już nie mam innego wyjścia i muszę jechać.Ja czekam na piątek. Po południu... Dziękuję za gratulacje. Farby nabędę, dziecka zapędzę, ale chcę taki wzór, jaki mam na koszulce: Mother of cats z kotosmokami, a tego farbą w spray'u raczej się nie uda zrobić. Musi być naklejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2017 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2017 ewidentnie bez problemu będziesz znajdować swoje auteczko:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.10.2017 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2017 No to rzeczywiście się będziesz wyróżniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts